Ένοχος για τη σεξουαλική κακοποίηση ενός ανηλίκου κρίθηκε 24χρονος, ο οποίος καταδικάστηκε σε συνολική κάθειρξη 13 ετών. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 12 έτη και βιασμό, κατ’ εξακολούθηση, ενώ αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο με όρους ενόψει του εφετείου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι πράξεις τελέστηκαν το διάστημα μεταξύ 2018-2020 σε περιοχή της Πέλλας. Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2018, όταν ο κατηγορούμενος (αλβανικής καταγωγής), ο οποίος, τότε, δεν είχε συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του, κάλεσε τον 12χρονο συγχωριανό του στο σπίτι του για να παίξουν βιντεοπαιχνίδι.

Εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι οι γονείς του έλειπαν σε γεωργικές εργασίες, με τη χρήση σωματικής βίας τον κακοποίησε σεξουαλικά, κάτι που επαναλήφθηκε και τα επόμενα χρόνια, άλλοτε στο σπίτι του κατηγορούμενου κι άλλοτε στα χωράφια των γονιών του, όπου τον συναντούσε.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από αναφορά σε Επιτροπή Διαγνωστικής Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης και Υποστήριξης Επαγγελματικού Λυκείου, όπου φοιτούσε ο ανήλικος, κι ενώ είχε προηγηθεί άλλη μια καταγγελία σε βάρος του ίδιου κατηγορούμενου.

https://gnomi.news/

You May Also Like

Έκτακτη ενίσχυση έως 900 ευρώ: Ποιοι οι δικαιούχοι – πώς υπολογίζεται

Οι δικαιούχοι της επιδότησης εκτιμάται ότι είναι περί τις 270 χιλιάδες

Η Ευαγγελία Αναστασιάδου και η Χριστίνα Μπούρμπου προκρίθηκαν στον ημιτελικό του 3ου Παγκόσμιου Κυπέλλου στη Λουκέρνη

Η Ευαγγελία Αναστασιάδου και η Χριστίνα Μπούρμπου προκρίθηκαν στον ημιτελικό του 3ου Παγκόσμιου Κυπέλλου στη Λουκέρνη

Σε δημόσια διαβούλευση θέτει το Υπουργείο Τουρισμού το σχέδιο νόμου για τον Θεματικό Τουρισμό – Ειδικές Μορφές Τουρισμού

  Σε δημόσια διαβούλευση θέτει το Υπουργείο Τουρισμού το σχέδιο νόμου για…

Αύξηση κατά 10.500 τόνους των ροδάκινων προς απόσυρση και δωρεάν διανομή

Μετά από συντονισμένες και επίμονες προσπάθειες του ΥΠΑΑΤ και επαγγελματικών φορέων του…

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ, ΕΝΩ Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ «ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ»

Τοξικό κοκτέιλ «πνίγει» τους Ολυμπιακούς του Ρίο

Επικοινωνία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη  με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο

Επικοινωνία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη  με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος…

Συζήτηση Στρογγύλης Τράπεζας Πανδημία Covid-19 σήμερα Παρασκευή 10 Απριλίου 2020 στις 18:30

Συζήτηση Στρογγύλης Τράπεζας Πανδημία Covid-19 σήμερα Παρασκευή 10 Απριλίου 2020 στις 18:30

Πώς συνδέει ο Μητσοτάκης τα αμυντικά με παροχές

Η ημέρα που θα διεξαχθεί η προ ημερησίας για τα αμυντικά προγράμματα δεν είναι τυχαία, παρατηρούν ορισμένοι πιο έμπειροι

Μάνος Κόνσολας: «Η ζωή και ο τουρισμός δεν μπορεί και δεν πρέπει να σταματήσουν. Μπορούμε να είμαστε ασφαλείς τηρώντας όλα τα μέτρα»

Μάνος Κόνσολας: «Η ζωή και ο τουρισμός δεν μπορεί και δεν πρέπει…