Α) Η απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων, με μεικτό βάρος άνω των 3,5 τόνων στην Εθνική Οδό Κοζάνης- Λάρισας, από τη Χ/Θ 18+900 έως τη Χ/Θ 20+300 (Υψηλή Γέφυρα Σερβίων), λόγω εκτέλεσης εργασιών ενίσχυσης της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων που βρίσκεται στην Εθνική Οδό Κοζάνης – Λάρισας και μετά από Απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης.

Β) Η κυκλοφορία των οχημάτων,  με μεικτό βάρος άνω των 3,5 τόνων και μέγιστο ύψος 4 μέτρα, διεξάγεται ως ακολούθως:

  • Από το 30ο χλμ. της Εθνικής Οδού Κοζάνης-Λάρισας (διασταύρωση Αυλών)- Αυλές- Γούλες- Ρύμνιο- Γέφυρα Ρυμνίου- Επαρχιακή Οδός Ρυμνίου-Αιανής, Αιανή-Δημοτική Οδός Αγίου Αθανασίου, Δημοτική Οδός Αιανού, Επαρχιακή Οδός Κοζάνης-Αιανής-Κυκλικός Κόμβος εισόδου πόλεως Κοζάνης-Βατερό- Ενωτική Οδός ή Εγνατία Οδός και αντιστρόφως.

Γ) Η στένωση της Εθνικής Οδού Κοζάνης Λάρισας, από τη Χ/Θ 18+900 έως τη Χ/Θ 20+300 (Υψηλή Γέφυρα Σερβίων), με περιορισμό του πλάτους κυκλοφορίας στα τέσσερα (4) μέτρα και το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας ορίζεται στα 40χλμ/ ώρα.

Δ) Η κυκλοφορία των λοιπών οχημάτων στην Εθνική Οδό Κοζάνης Λάρισας, διεξάγεται κανονικά, ρυθμιζόμενη από τους υφιστάμενους φωτεινούς σηματοδότες για την εναλλακτική μονοδρόμηση της  οδού «από την Χ/Θ 18+900 έως την Χ/Θ 20+300».

Ε) Η απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης παντός οχήματος, στις οδούς εντός των Δημοτικών Διαμερισμάτων Ρυμνίου, Αιανής και Λευκοπηγής, που διέρχονται τα οχήματα σύμφωνα με το οριζόμενο δρομολόγιο της ανωτέρω (Β) παραγράφου.

 

You May Also Like

Συνελήφθη 42χρονος αλλοδαπός, σε περιοχή της Κοζάνης,  ο οποίος μετέφερε παράνομα 13 αλλοδαπούς

Συνελήφθη 42χρονος αλλοδαπός, σε περιοχή της Κοζάνης,  ο οποίος μετέφερε παράνομα 13…

Θ. Καράογλου: «Η Κυβέρνηση δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την Πτολεμαΐδα»

Θ. Καράογλου: «Η Κυβέρνηση δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την Πτολεμαΐδα»

Κοζάνη: Χτύπησε και έσυρε έξω από το αυτοκίνητο την πρώην φίλη του

Κοζάνη: Χτύπησε και έσυρε έξω από το αυτοκίνητο την πρώην φίλη του

Μήνυμα της αναπληρώτριας Περιφερειακής Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας για την έναρξη του σχολικού έτους 2023-24

Οι δημοτικές αρχές μεριμνούν για την προετοιμασία των σχολικών κτηρίων.

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κωνσταντίνου Σπανούδη στον Περιφερειάρχη

Συζητήθηκαν ζητήματα θεσμικά, αλλά και ζητήματα τα οποία άπτονται της ασφάλειας των πολιτών.

Π.Δ.Μ.: Δεκαεπτά απινιδωτές παρέδωσε σε εκπροσώπους Τοπικών Κοινοτήτων και σχολείων ο Γ. Κασαπίδης

«Oι παρεμβάσεις της Περιφέρειας στον χώρο της υγείας θα συνεχιστούν, με στόχο την εδραίωση του αισθήματος ασφαλείας σε όλους τους πολίτες»

Τα μέλη Ε.Τ.Ε.Π. του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, καταγγέλλουν για μεθόδευση το Υπουργείο Παιδείας στο υπό διαβούλευση σχέδιο νόμου με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, για την κατάργηση της συμμετοχής τους στην εκλογική διαδικασία των Πρυτανικών εκλογών

Τα μέλη Ε.Τ.Ε.Π. του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, καταγγέλλουν για μεθόδευση το Υπουργείο…

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ-ΔΗΜΟΥ ΒΟΊΌΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ-ΔΗΜΟΥ ΒΟΊΌΥ

4ο Διαβαλκανικό Φιλολογικό Συνέδριο στη Σιάτιστα Κοζάνης

Πραγματοποιείται και φέτος, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, στην αίθουσα του «Τραμπαντζείου Γυμνασίου»,…