Με την παρουσία του κόσμου να δίνει το σύνθημα της νίκης αλλά και της αλλαγής στην πορεία της Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ ο αγιασμός-εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του στην πόλη της Κοζάνης για τον συνδυασμό «Συμμαχία για την Ανάπτυξη».

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης δεσμεύτηκε για αποτελεσματικότητα και ταχύτητα αναφερόμενος στο προγραμματικό σχέδιο του συνδυασμού του υπογραμμίζοντας ότι «τολμηροί και ενεργοί πολίτες ενώθηκαν δίπλα στην κοινωνία που επιζητεί όσα της ανήκουν. Εμείς δεν κλείνουμε τα μάτια και τα αφτιά μας σε όσα τους απασχολούν. Αντίθετα τα κάνουμε δικούς μας στόχους, για τους οποίους θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας και θα κριθούμε για τα αποτελέσματά μας».

Παράλληλα ο κ. Αμανατίδης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο τοξικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί τονίζοντας ότι «με όραμα, με συμμετοχική λειτουργία, με αποκέντρωση αρμοδιοτήτων και ευθυνών, με ταχύτητα και αποτέλεσμα θα παράξουμε το έργο που απαιτείται, θα προωθήσουμε τις αλλαγές που χρειάζονται και θα δημιουργήσουμε την Περιφέρεια των εξελίξεων και της προόδου. Ναι, αυτά μας ενώνουν απέναντι στην τοξικότητα που γίνεται συνήθεια. Είμαστε λοιπόν υποχρεωμένοι να πάρουμε πρωτοβουλίες. Αυτό κάναμε με τη σύσταση του Συνδυασμού μας και θα συνεχίσουμε ως Περιφερειακή Αρχή, παρ’ όλη την τοξικότητα που διαχέουν και τον προστατευτισμό που απολαμβάνουν». Τον χαιρετισμό του κ. Αμανατίδη ακολούθησε η παρουσίαση των 48 υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων στην Π.Ε. Κοζάνης.

 

  • Συμμαχία για την Ανάπτυξη
  • Γραφείο Τύπου

 

 

 

 

You May Also Like

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της Καρδίτσας στον Δήμο Γρεβενών σε συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα Γρεβενών

  Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της Καρδίτσας στον Δήμο…

Η ΝΔ “σταυρώνει” κτηνοτρόφους και κρεοπώλες και “ανασταίνει” 5-6 κολλητούς της

Εδώ και 4 χρόνια η πρωτογενής παραγωγή έχει αφεθεί στο έλεος του Θεού.

Οι Μονάδες Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στις άμεσες προτεραιότητες της Περιφερειακής Αρχής

Οι Μονάδες Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στις άμεσες προτεραιότητες της Περιφερειακής…

Εορτασμός της «Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας»

Η εορτή των Αγίων Πάντων, έχει καθιερωθεί από την Ελληνική Αστυνομία ως…

Βήμα προβολής και εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας αποτελεί η 10η επετειακή Γενική Εμπορική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας, “EgnatiaExpo”

  Βήμα προβολής και εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας αποτελεί η…

Σύλληψη ενός ατόμου σε περιοχή της Φλώρινας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης

Το Σάββατο (16.07.2016) το μεσημέρι στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος…

Αύριο Μ. Τρίτη συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Ποια θέματα αφορούν την Π.Ε. Καστοριάς;

  Αύριο Μ. Τρίτη  συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.…

ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Καστοριάς: Αποτίμηση εκλογών 25ης Ιουνίου

Συνεχίζουμε με αίσθημα  ευθύνης τον αγώνα για μια δίκαιη κοινωνία