Παρουσιάσθηκε την Κυριακή 22 Νοεμβρίου η ταινία κινουμένων σχεδίων “BASILIfiaba” στη Στέγη Ποντιακού Ελληνισμού της Ευξείνου Λέσχης Άργους Ορεστικού.

Η ταινία αυτή είναι δημιουργία νέων ηλικίας 7 έως 35 ετών από την Ελλάδα, Ιταλία , Πολωνία, Ρουμανία κ.α. που συμμετέχουν στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα FAME. Περιγράφει με δημιουργικό τρόπο την περιφέρεια BASILICATA της Ιταλίας και αποτελεί ένα ιδιαίτερο μέσα τουριστικής προβολής της συγκεκριμένης περιοχής.

Για το πρόγραμμα FAME μίλησε ο κ. Αντονίνο Ιμπέζι, πρόεδρος της Οργάνωσης EURONET, ενώ η πρόεδρος της ΑΚΡΟ, κα Αρχοντούλα Διαμαντοπούλου στην ομιλία της αναφέρθηκε στην ΆΚΡΟ και τις δράσεις που έχει υλοποιήσει. Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η Αντιπρόεδρος του ΔΣ της ΑΚΡΟ , κα Μάγδα Δούκα. Σημαντική ήταν η συμβολή του ΔΣ της Ευξείνου Λέσχης Άργους Ορεστικού που ευγενικά παραχώρησε την αίθουσα για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης η οποία συγκέντρωσε πλήθος κόσμου.

Η ταινία μπορεί να διατεθεί σε οποιαδήποτε σχολική μονάδα του νομού μας το επιθυμεί για προβολή στους μαθητές της ή και σε άλλο σχετικό φορέα μετά από επικοινωνία με τα μέλη της ΑΚΡΟ μέσω email: [email protected] μέσω f: ACRO NGO

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.