Ένα ακόμα κορίτσι έπεσε θύμα βιασμού από τον δράστη πριν λίγα χρόνια, με την αδερφή της να περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε στο Live News:

«Της έριξε μια πέτρα στο κεφάλι και την έβαλε στο μηχανάκι», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της αδερφής της, η 14χρονη τότε κοπέλα, είχε μεταφερθεί παρά τη θέλησή της στα βράχια, για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του 37χρονου.

«Την χτύπησε με μία πέτρα στο κεφάλι και την έβαλε στο μηχανάκι. Μόλις άνοιξε η αδερφή μου τα μάτια, λέει τι θέλω εδώ; Η αδερφή μου είχε χτύπημα στο κεφάλι και του λέει: Δε θα πω τίποτα αρκεί να πάω στο σπίτι μου. Γιατί αυτός ήθελε να την σκοτώσει, την είχε πιάσει από το λαιμό.

Πήγαμε στην αστυνομία. Την αδερφή μου δεν την έβλεπα καλά. Δεν την πίστεψε κανείς», είπε η αδερφή του θύματος.

Το κορίτσι αυτό, κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον άνθρωπο, που χρόνια μετά θα αφαιρούσε κατά ομολογία του, τη ζωή μιας άλλης ανήλικης, της 11χρονης Βασιλικής στην Ηλεία.

Αδιανόητη απόφαση της δικαιοσύνης: Γιατί οι 3 δικαστές είχαν χορηγήσει αναστολή στον 37χρονο βιαστή;

Τον πειθαρχικό έλεγχο των δικαστών του Μικτού Ορκωτού Δικαστήριο της Ζακύνθου, διέταξε η πρόεδρος του Αρείου Πάγου, καθώς είχαν αποφασίσει την αποφυλάκιση του 37χρονου δολοφόνου της 11χρονης.

Πρόκειται για τρεις δικαστίνες που μετείχαν στη σύνθεση του δικαστηρίου το οποίο και χορήγησε την αναστολή στον 37χρονο, παρά την καταδίκη του για βιασμό ανήλικης (14 ετών) σε 9 χρόνια!

Οι δικαστές με την απόφαση τους τότε του είχαν χορηγήσει αναστολή και έτσι ο 37χρονος κυκλοφορούσε ελεύθερος!

Μάλιστα όπως αναφέρουν πληροφορίες η αναστολή του χορηγήθηκε χωρίς ιδιαίτερη αιτιολογία!

Οι όροι που είχαν επιβληθεί στον 37χρονο από το δικαστήριο της Ζακύνθου ήταν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, υποχρέωση εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, ζούσε στον νομό Ηλείας και απαγόρευση να πλησιάζει το θύμα, δηλαδή την 14χρονη.

Σήμερα, και αφού η 11χρονη έχασε τη ζωή της λόγω και της κρατικής αναλγησίας, στον 37χρονο καθ’ ομολογίαν δράστη ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο και για ακόμη τέσσερα αδικήματα. Ο δράστης είναι επίσης αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού ανηλίκου, της αρπαγής ανηλίκου, της οπλοχρησίας και οπλοκατοχής.
You May Also Like

Εγκεφαλικά νεκρός ο 3χρονος Άγγελος – Δεν ανταποκρίθηκε στα τεστ

Το θαύμα που περίμεναν οι γιατροί δεν έγινε

Τηλεφώνημα Μητσοτάκη σε Τραμπ – Τον προσκάλεσε στην Ελλάδα

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε τη σημασία της στρατηγικής εταιρικής σχέσης Ελλάδας-ΗΠΑ για τη σταθερότητα και ασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή

ΕΟΔΥ: Νέα τηλεφωνική γραμμή πληροφοριών για τον κορωνοϊό

ΕΟΔΥ: Νέα τηλεφωνική γραμμή πληροφοριών για τον κορωνοϊό

Σχολεία: Σχεδόν 1 στους 4 εκπαιδευτικούς πήρε άδεια μόλις διορίστηκε

Πολλοί από τους νεοδιορισθέντες εκπαιδευτικούς δεν κάνουν αποδοχή του διορισμού ή ζητούν άδεια άνευ αποδοχών, σύμφωνα με τον υφυπουργό Παιδείας

Μια θέση εργασίας στην Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία

Μια θέση εργασίας στην Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία