Οι ωραίες στιγμές της νιότης τους, οι μαθητικές περιπέτειες και οι έρωτες ήρθαν ξανά στις μνήμες των αποφοίτων του 2ου Γενικού Λυκείου Καστοριάς και όσες φορές και να το επαναλαμβάνουν, όταν βρίσκονται όλο και περισσότερο τις απολαμβάνουν, σαν να είναι πρώτη φορά!
Γίνονται πάλι παιδιά με τα πειράγματα, τις πλάκες, τα γέλια. Οι αγκαλιές τόσο ζεστές και τόσο αληθινές σα να μη πέρασε μια μέρα!
Όσα χρόνια και να περάσουνε, αυτοί οι συμμαθητές που μένουν μόνιμα στην Καστοριά, φροντίζουν να συγκεντρώνονται και να διασκεδάσουν όλοι μαζί.
Ξαναφέρουν στη μνήμη τους ένα από τα ομορφότερα κομμάτια της ζωής τους, να θυμηθούν τις ευχάριστες αλλά, γιατί όχι, και τις δυσάρεστες στιγμές που ζήσανε.
Μια συνάντηση συμμαθητών που τα είχε όλα, χαρά, αναμνήσεις αλλά και προεκλογικό άρωμα, αφού μερικοί ασχολούνται με τα κοινά και πιθανόν θα είναι υποψήφιοι στις δημοτικές εκλογές.
Δείτε τις φωτογραφίες στο mpetskas.com

You May Also Like

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από την ΠΔΜ – Τμήμα Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Π.Ε. Καστοριάς που αφορούν, κοπή κλαδιών, χόρτων και καθαρισμό βλάστησης

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το ανθρώπινο…

Μπουζέρια: “παγκόσμιο” πρωτάθλημα τσιπουρο-γευσιγνωσίας

Τα ”Μπουζέρια”, η τρελογιορτή των Τσιπουράδων, σας προσκαλεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τσιπουρογευσιγνωσίας όλο τον κόσμο