Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, μετά και τον εντοπισμό της σορού του στον κάμπο Ευηνοχωρίου χθες το απόγευμα.

Μιλώντας για την υπόθεση, ο ταξίαρχος ε.α. Θανάσης Κατερινόπουλος, μίλησε για κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας το οποίο δραστηριοποιείται στην περιοχή.

«Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα. Από την πρώτη στιγμή που αρχίσαμε να συζητάμε, μίλησα για ένα έγκλημα με συμμετοχή περισσοτέρων ανθρώπων και όχι του ενός. Ο φερόμενος ως δράστης δε μίλησε ποτέ και λέει ‘δεν το έκανα εγώ’. Είναι λογικό να το λέει αυτό με την προϋπόθεση ότι υπήρχαν και άλλα άτομα. Ίσως και ο ίδιος να μην περίμενε αυτήν την εξέλιξη, μετέφερε τον Μπάμπη στο σημείο οπού εκεί τον περίμεναν κάποιοι. Αυτοί οι κάποιοι είχαν κάθε λόγο να τον βγάλουν από τη μέση, γι’ αυτό και τούτος αρνείται, και με τον φόβο ότι αν μιλήσει και αποκαλύψει πράγματα θα έχει την ίδια τύχη. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι υπάρχουν και άλλα άτομα».

«Θα σταθώ στο θέμα της αρχαιοκαπηλίας. Εκεί κοντά υπάρχουν δύο αρχαιολογικοί χώροι ανεκμετάλλευτοι, μην ξεχνάτε ότι κατά τη διάνοιξη της ΙΟΝΙΑΣ Οδού είχαν βρεθεί αρχαία στην περιοχή. Το παιδί (σ.σ. ο Μπάμπης) βεβαίως ήταν δουλευταράς, αλλά όσο δουλευταράς και αν είσαι δε μαζεύεις, κατά τη μητέρα του η οποία βγήκε και είπε ότι είχε ένα τεφτέρι στο σπίτι και έχει δανείσει κάπου κοντά στις 70.000 ευρώ. Είναι πολλά τα λεφτά. Ένας άνθρωπος που είναι στην Ιταλία, δεν στέλνει δανεικά λεφτά από την Ιταλία μέσω λογαριασμού. Άνοιξαν οι λογαριασμοί και θα φανεί από εκεί αν αυτές οι δανειοδοτήσεις γίνοντας τραπεζικά ή χέρι με χέρι», υπογράμμισε.

Σύμφωνα με τον κ. Κατερινόπουλο, «αν συμμετείχε και ο ίδιος στο κύκλωμα της αρχαιοκαπηλίας καταλαβαίνετε ότι εκεί κάπου χάλασε το παιχνίδι στη μοιρασιά με αποτέλεσμα να τον βγάλουν από τη μέση. Αν η μάνα του άτυχου αυτού παιδιού, που μια ζωή θα είναι πονεμένη, επιχειρήσει κάποια στιγμή να φρεσκάρει λίγο το μυαλό της, ίσως να δώσει περισσότερα στοιχεία στις Αρχές. Για να μην φτάσουμε και παραπέρα να μιλήσουμε για γραφολογικές εξετάσεις που υποθέτω οι Αρχές θα κάνουν».

 

 

 

 

You May Also Like

ΠΑΝΣΕΚΤΕ: «Η σκληρή και πραγματική αλήθεια για το άνοιγμα της εστίασης και διασκέδασης»

  ΠΑΝΣΕΚΤΕ: «Η σκληρή και πραγματική αλήθεια για το άνοιγμα της εστίασης…

Nέα άνοδος στο ενεργειακό κόστος: Στο τραπέζι παρεμβάσεις για προστασία των καταναλωτών, Παρασκευή το κρίσιμο ραντεβού

Nέα άνοδος στο ενεργειακό κόστος

Μετάλλαξη Δέλτα: Τι ανησυχεί περισσότερο τους ειδικούς – Προειδοποίηση στους ανεμβολίαστους

«Οι εμβολιασμένοι δεν έχουν τελειώσει, υπάρχουν κάποιοι που και με το νέο…

Έβγαλαν μάσκες με αντιβακτηριδιακή επίστρωση!

Έβγαλαν μάσκες με αντιβακτηριδιακή επίστρωση!

Η επιστημονική φαντασία γυρίζεται στην Αθήνα

Η ταινία του διάσημου Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ και δεκάδες άλλες παραγωγές

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού με βροχές και καταιγίδες

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από σήμερα  μέχρι και το Σαββατοκύριακο εξέδωσε…

ΟΑΕΔ: Ξεκινούν οι e- αιτήσεις για 70.000 θέσεις σε παιδικές κατασκηνώσεις

ΟΑΕΔ: Ξεκινούν οι e- αιτήσεις για 70.000 θέσεις σε παιδικές κατασκηνώσεις

Εύοσμος: Έκανε self test το παιδί της γυναίκας που συνελήφθη – Στον εισαγγελέα η μητέρα

Κανονικά έγινε δεκτό σήμερα στο σχολείο

Ακρίβεια: Ανατιμήσεις φωτιά σε ενέργεια, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης – Νέα μέτρα στο τραπέζι

Ακρίβεια: Ανατιμήσεις φωτιά σε ενέργεια, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης – Νέα…

Συγχαρητήρια Πάιατ στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τα άμεσα και αποτελεσματικά μέτρα κατά του κορωνοϊού

Συγχαρητήρια Πάιατ στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τα άμεσα και αποτελεσματικά μέτρα κατά…