Αστείρευτα τα δάκρυα στο τελευταίο αντίο της 17χρονης Νικολέτας που έσβησε τόσο πρόωρα. Ο αδικοχαμένος άγγελος βρίσκεται στον παράδεισο και ας επέμεινε τελικά η οικεία Μητρόπολη να μη διαβαστεί το Ευαγγέλιο.

Η απόφαση του Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου έχει προκαλέσει κοινωνική κατακραυγή. Υπάρχει μεγάλος αναβρασμός και οργή καθώς υποστηρίζεται ότι η στάση αυτή είναι ιδιαίτερα σκληρή και δεν δίνει το καλό παράδειγμα. Η Εκκλησία όφειλε αυτές τις δύσκολες ώρες να σταθεί στο πλευρό της οικογένειας, να την στηρίξει και να της δώσει κουράγιο.

Στο Μοχό, στη Σταλίδα και στην ευρύτερη περιοχή επικρατεί αναβρασμός.

Στο μεταξύ, μπορεί η οικογένεια να αμφισβητεί την εκδοχή της αυτοκτονίας, όμως για το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, βάσει και της ιατροδικαστικής, ο φάκελος της υπόθεσης ταξινομείται ως αυτοχειρία.

Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ για τις καταγγελίες περί bullying

Την ίδια ώρα το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου θα διεξάγει έρευνα σε σχέση με τα όσα έχουν καταγγελθεί τόσο δημόσια όσο και σε καταθέσεις από οικεία πρόσωπα της 17χρονης και ειδικότερα την αδερφή της ότι η Νικολέτα δεχόταν λεκτικό μπούλινγκ στο σχολείο.

Οι αναφορές αυτές αφορούν στην συμπεριφορά ενός καθηγητή και κάποιων συμμαθητών του κοριτσιού.

Σε συνεννόηση με την αρμόδια Εισαγγελέα θα δοθούν κατευθύνσεις ώστε να ληφθούν καταθέσεις και να διερευνηθούν τα καταγγελλόμενα σε σχέση με το σκέλος του μπούλινγκ.

 

cretalive.gr

You May Also Like

Νέος φόρος 2% σε smartphones, tablets και ηλεκτρονικούς υπολογιστές

Νέος φόρος 2% σε smartphones, tablets και ηλεκτρονικούς υπολογιστές

Έλληνας ένας από τους καλύτερους ελεύθερους σκοπευτές στην Ευρώπη

«Μπορώ να κάνω βολή στα 1.500 μέτρα»

Προσφυγή Βαρουφάκη στο ΣτΕ για το Πολυτεχνείο

Προσφυγή Βαρουφάκη στο ΣτΕ για το Πολυτεχνείο

Ματίνα Παγώνη: «Όταν εμβολιαστούμε κατά 90%, θα πετάξουμε τις μάσκες – Θα κάνουμε Πάσχα στο χωριό»

Για τα λάθη στη διαχείριση της πανδημίας, για τις απειλές που δέχθηκε…

Κρήτη: Συγκλονίζει ο 35χρονος με τις 2 θρομβώσεις- “Ένιωσα κάψιμο στο πόδι και νέκρωσε”

Ο 35χρονος από την Κρήτη τονίζει πωςδεν είχε κάποιο ιστορικό, ούτε αντιμετώπιζε…

Ελεύθερος ο οδηγός της Corvette που σκότωσε και εγκατέλειψε τον 25χρονο Νάσο

Ελεύθερος ο οδηγός της Corvette που σκότωσε και εγκατέλειψε τον 25χρονο Νάσο

Κασσελάκης: Ακτοπλοϊκά: +40%, ηλεκτρικό ρεύμα: +70%. Καλό βόλι την Κυριακή

Το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη για την ακρίβεια στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και στις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος.

Νέες ταυτότητες: Από πότε οι πολίτες δεν θα μπορούν να ταξιδεύουν στην ΕΕ αν δεν τις έχουν εκδώσει

Η προθεσμία για τον Προσωπικό Αριθμό