Η “ΕGΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2016 – 8η ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”, έφτασε στο τέλος της. Το διάστημα 8-13 Ιουνίου, η καρδιά της επιχειρηματικότητας χτυπούσε δυνατά στον εκθεσιακό χώρο της Egnatia Expo, και ακούστηκε δυνατά.

Παλιοί και νέοι εκθέτες συνομίλησαν με το κοινό επιδεικνύοντας καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες. Εκθέτες που δραστηριοποιούνται εντός και εκτός Δυτικής Μακεδονίας, ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη έκθεση δηλώνοντας ικανοποιημένοι τόσο από τις παροχές όσο και από παρουσία τους στην Έκθεση.

Οι χιλιάδες επισκέπτες που προσήλθαν στην Έκθεση απέδειξαν το διαρκές ενδιαφέρον ιδιωτών και επαγγελματιών για καινοτομίες, νέες εφαρμογές και λύσεις.

Οι παράλληλες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν προσέλκυσαν πάρα πολλούς επισκέπτες. Αξίζει να σημειωθεί πως για τη διοργάνωση του πλούσιου προγράμματος εργάσθηκαν πυρετωδώς και εθελοντικά, πολλές ομάδες πολιτών από την ευρύτερη περιοχή, αναδεικνύοντας την Έκθεση σε μία μεγάλη γιορτή.

Πολλές ήταν οι κληρώσεις με δώρα από τους εκθέτες σε επισκέπτες της έκθεσης, ενώ έδωσε «χρώμα» στην έκθεση η παρουσία πολιτιστικών συλλόγων.

Η έκθεση διοργανώθηκε όπως κάθε χρόνο από τον Εμπορικό Σύλλογο Πτολεμαΐδας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο ΠΕ Κοζάνης και υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου.

Ήταν ιδιαίτερη σημαντική για τους διοργανωτές η υποστήριξη θεσμών όπως η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ο Δήμος Εορδαίας, ο Δήμος Σερβίων Βελβεντού, η ΔΕΘ-HELEXPO και η ΔΕΗ ΑΕ, τους οποίους οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά.

Το καθιερωμένο ραντεβού ανανεώνεται για τον Ιούνιο του 2017, με ακόμα περισσότερες εκπλήξεις, με την ελπίδα πως οι οικονομικές και επιχειρηματικές συνθήκες θα είναι πολύ καλύτερες.

Ανάδοχος της έκθεσης ήταν και φέτος η εταιρία EXPOCOM Μποτονάκης Σοφοκλής, η οποία μαζί με τις συνεργάτιδες εταιρίες έφερε σε πέρας για 6η συνεχόμενη φορά , την υλοποίηση του έργου της διοργάνωσης με απόλυτη επιτυχία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Μαρία Αντωνίου: Προεκλογική περιοδεία- Οι σημερινές επισκέψεις

Σε τρεις περιοχές του νομού θα βρεθεί σήμερα η Μαρία Αντωνίου

Support Art Workers: Επιστολή επαγγελματιών ηθοποιών – σκηνοθετών Κοζάνης

Support Art Workers: Επιστολή επαγγελματιών ηθοποιών – σκηνοθετών Κοζάνης

Τηλεδιάσκεψη του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γ. Κασαπίδη με το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

  Τηλεδιάσκεψη του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γ. Κασαπίδη με το Τμήμα Μηχανολόγων…

Φονική κακοκαιρία στη Βόρεια Ελλάδα: Ο ΔΕΔΔΗΕ  για τα προβλήματα ηλεκτροδότησης στην Καστοριά και στις υπόλοιπες περιοχές της Β. Ελλάδας

Φονική κακοκαιρία στη Βόρεια Ελλάδα: Ο ΔΕΔΔΗΕ  για τα προβλήματα ηλεκτροδότησης στην…

Επιμελητήριο Καστοριάς: Απονομή βραβείων για τον Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας

Το Επιμελητήριο Καστοριάς ως εταίρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Νέες Ευκαιρίες στην Απασχόληση»…

Βασίλης Τσιφλικιώτης: “Εκκωφαντική σιωπή – Ακατάσχετη φλυαρία”

Βασίλης Τσιφλικιώτης: “Εκκωφαντική σιωπή – Ακατάσχετη φλυαρία”

Προκήρυξη του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών “Μηχανική Συγκολλήσεων και Μη Καταστροφικός Έλεγχος”

Με εξ αποστάσεως διδασκαλία

ΣΓΚ: Επιτευχθεί η παράταση προθεσμίας επανεξαγωγής εμπορευμάτων που έχουν υπαχθεί σε καθεστώς τελειοποίησης προς επανεξαγωγή

ΣΓΚ: Επιτευχθεί η παράταση προθεσμίας επανεξαγωγής εμπορευμάτων που έχουν υπαχθεί σε καθεστώς…

Μήνυμα του Πρύτανη στην ακαδημαϊκή κοινότητα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας: «Ένας χρόνος νέο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας»

Μήνυμα του Πρύτανη στην ακαδημαϊκή κοινότητα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας: «Ένας χρόνος…