Η 46χρονη φιλά τον Γάλλο ηγέτη, σφίγγοντας τον δικέφαλο του με το ένα χέρι, ενώ το άλλο τυλίγεται τρυφερά γύρω από τον λαιμό του

fili_macron
Έντονο σχολιασμό έχει προκαλέσει στα social media η σφιχτή αγκαλιά και το φιλί που αντάλλαξε ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν με τη Γαλλίδα υπουργό Αθλητισμού του κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 στο Παρίσι.
Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου δείχνουν τον 46χρονο Μακρόν να κρατά από το μπράτσο την Αμελί Ουντεά Καστερά καθώς εκείνη τον φιλά κοντά στον λαιμό. Η 46χρονη πρώην επαγγελματίας τενίστρια με τη σειρά της σφίγγει τον δικέφαλο του Γάλλου ηγέτη με το ένα χέρι, ενώ το άλλο τυλίγεται τρυφερά γύρω από τον λαιμό του.
Όπως επισημαίνει η New York Post, ένα στοιχείο που έκανε ακόμα πιο αμήχανη τη σκηνή ήταν η παρουσία του πρωθυπουργού Γκαμπριέλ Αττάλ, ο οποίος φαίνεται σε ορισμένες φωτογραφίες να αποστρέφει επιδεικτικά το βλέμμα του.

fili_macron
fili_macron_2

«Ο Ατάλ προσποιείται ότι κοιτάζει αλλού! Δεν ξέρει τι να κάνει!» γράφει ένας σχολιαστής, ενώ αρκετοί κάνουν λόγο για ανάρμοστη οικειότητα ανάμεσα στον Γάλλο πρόεδρο και την υφισταμένη του. «Έτσι φιλάω τον εραστή μου. Ντροπιαστικό», «Βρίσκω αυτή τη φωτογραφία ανάρμοστη, δεν είναι αντάξια ενός προέδρου και μιας υπουργού», αναφέρουν ορισμένες χαρακτηριστικές αναρτήσεις.

Το γαλλικό περιοδικό Madame Figaro χαρακτήρισε το φιλί «παράξενο» και σχολίασε ότι η Ουντέα-Καστέρα έχει μια τάση να τραβάει την προσοχή πάνω της.

Η Καστερά, ή AOC, όπως είναι γνωστή στη Γαλλία, βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τους τελευταίους μήνες εξαιτίας των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, έκανε μια βουτιά στον ποταμό Σηκουάνα για να αποδείξει ότι τα νερά είναι ασφαλή. Υπενθυμίζεται ότι μια εκδήλωση τριάθλου πριν από τον αγώνα σε αυτόν ακυρώθηκε την Κυριακή λόγω ανησυχιών για την ποιότητα του νερού.

Ο Μακρόν διόρισε την Ουντέα-Καστέρα ως υπουργό Παιδείας της Γαλλίας τον Ιανουάριο, αλλά την απομάκρυνε από το ρόλο της μετά από λιγότερο από ένα μήνα, όταν αποκαλύφθηκε ότι έστελνε τα παιδιά της σε πολυτελή ιδιωτικά σχολεία και έκανε υποτιμητικά σχόλια για τα δημόσια σχολεία όπου ζούσε.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι δεν σκανδαλίστηκαν όλοι οι σχολιαστές στο X από την αγκαλιά μεταξύ του Μακρόν και της υπουργού του, με ορισμένους να τη θεωρούν δικαιολογημένη μέσα στο πλαίσιο του εορταστικού κλίματος της ημέρας.

You May Also Like

Όλες οι αλλαγές στα σχολεία από τον επόμενο Σεπτέμβριο

Την ίδια στιγμή που ο εθνικός διάλογος για την Παιδεία συνεχίζεται με…

Προειδοποίηση ΟΗΕ: «Ο κόσμος εισέρχεται σε μια εποχή χάους»

Πόλεμοι στη Γάζα και την Ουκρανία αλλά και “πόλεμος κατά της φύσης”

Βίντεο: Ισραηλινοί ανοίγουν μια μεγάλη σημαία και χορεύουν στο λιμάνι της Ρόδου

Ανέβασαν το συγκεκριμένο στιγμιότυπο στα social media

«Φαρμακώνονται» οι Έλληνες με 45 κουτιά ετησίως ο καθένας

Τουλάχιστον 45 κουτιά με φάρμακα «καταναλώνει» το χρόνο κάθε Έλληνας και Ελληνίδα!…

Εκλογές ΗΠΑ: Έριξαν τους τόνους Τραμπ και Μπάιντεν στο δεύτερο ντιμπέιτ, κορονοϊός και μεταναστευτικό στο επίκεντρο

Εκλογές ΗΠΑ: Έριξαν τους τόνους Τραμπ και Μπάιντεν στο δεύτερο ντιμπέιτ, κορονοϊός…

Δολοφονία 11χρονης – Ηλεία: Βίντεο με το κορίτσι να πλένει το αυτοκίνητο του δολοφόνου της λίγο πριν εξαφανιστεί

«Η Βασούλα μου του το έπλυνε, ήμουν μπροστά δεν άκουσα να της πει κάτι, να της κάνει κάποιο νόημα που να μου κινήσει την περιέργεια» είχε δηλώσει η μητέρα της

Παραπληγικός με Αναπηρικό Αμαξίδιο αναρριχήθηκε σε ουρανοξύστη στο Χονγκ Κονγκ για Καλό Σκοπό

Παραπληγικός με Αναπηρικό Αμαξίδιο αναρριχήθηκε σε ουρανοξύστη στο Χονγκ Κονγκ για Καλό…

Ολοκληρώνεται ο ψηφιακός μετασχηματισμός του ΟΑΕΔ. Από τις 15 Απριλίου υποχρεωτικές όλες οι e-υπηρεσίες

Ολοκληρώνεται ο ψηφιακός μετασχηματισμός του ΟΑΕΔ. Από τις 15 Απριλίου υποχρεωτικές όλες…