Μετά την ανακοίνωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη -σχετικά με τη χορήγηση επιδόματος παραμεθορίου στα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας που υπηρετούν σε συνοριακά τμήματα- η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη -όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, δια στόματος του Υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη-, αποδίδεται επίδομα παραμεθορίου ύψους 130 ευρώ/μήνα σε αστυνομικούς που υπηρετούν στα σύνορα, ενισχύοντας έμπρακτα το δύσκολο έργο τους.

»Ως Βουλευτής Καστοριάς, στάθηκα από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς, διεκδικώντας μαζί τους αυτό το δίκαιο αίτημα.

 »Σε πρώτη φάση, δικαιούχοι του επιδόματος είναι οι αστυνομικοί που υπηρετούν σε συνοριακά τμήματα. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αποδεικνύει έμπρακτα ότι τηρεί τις δεσμεύσεις της.

»Θέλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, που με τις ενέργειές του αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή του στα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., αναγνωρίζοντας το δύσκολο και απαιτητικό έργο που επιτελούν στην πρώτη γραμμή.

»Επόμενος στόχος μας: η επέκταση του επιδόματος σε όλους τους αστυνομικούς που υπηρετούν στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και καθημερινά δίνουν με αυταπάρνηση τον δικό τους αγώνα για την ασφάλεια και τη φύλαξη των πολιτών και των συνόρων μας.»

 

You May Also Like

Το νέο ΔΣ της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς

Το νέο ΔΣ της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς

 Απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος στο δασάκι Άργους Ορεστικού, λόγω εργασιών υλοτόμησης επικίνδυνων δέντρων

 Απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος στο δασάκι Άργους Ορεστικού, λόγω εργασιών υλοτόμησης επικίνδυνων…

Μεγάλη συγκήνηση προκάλεσαν τα λόγια της Ζωή Φίτσιου στη Μυτιλίνη!

Μεγάλη συγκήνηση προκάλεσαν τα λόγια της Ζωή Φίτσιου στη Μυτιλίνη!

Σύσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου Αμαλίας Κούσκουρα με το Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Καταναλωτή

Συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Καταναλωτή Αντώνη Παπαδεράκη είχε τις…

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καστοριάς στο Φεστιβάλ Επιστήμης και Αειφορίας

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καστοριάς συμμετείχε στο Φεστιβάλ Επιστήμης και Αειφορίας που…