Σε συνέχεια των επαφών και των συναντήσεων, που πραγματοποιεί η Μαρία Αντωνίου στην εκλογική της περιφέρεια, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καστοριάς.

Συζήτησε με στελέχη για όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν και τους ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες που προσφέρουν διαχρονικά.

Όπως δήλωσε η Μαρία Αντωνίου:

“Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την ευθύνη διακυβέρνησης της χώρας, έθεσε την αναβάθμιση της Πολιτικής Προστασίας συνολικά ως πρώτη προτεραιότητα. Αφουγκραζόμενη πλήρως τις ανάγκες που υπάρχουν θα συνεχίσω να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για τη διαρκή ενίσχυση της πυροσβεστικής δύναμης. Οφείλουμε ευγνωμοσύνη στους άνδρες και στις γυναίκες που είναι ταγμένοι στην προστασία της ανθρώπινης ζωής, στην προστασία των περιουσιών και του φυσικού μας περιβάλλοντος”.

Νωρίτερα, η Μαρία Αντωνίου βρέθηκε για ακόμη μία φορά στο ΕΚΑΒ Καστοριάς, δίπλα στους ανθρώπους που δίνουν καθημερινά τη μάχη για την ανθρώπινη ζωή.

“Αναγνωρίζοντας το σημαντικό και κρίσιμο έργο που επιτελείτε δηλώνω σταθερά δίπλα σας, ώστε να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του ΕΚΑΒ, με τη βελτίωση του εξοπλισμού και την ενίσχυση με προσωπικό”, τόνισε μεταξύ άλλων η Μαρία Αντωνίου σε κατ’ιδίαν συνάντηση που είχε με εκπροσώπους της Διοίκησης.

You May Also Like

Κολάζ η τέχνη του 6ου Δημοτικού σχολείου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καστοριάς

Κολάζ η τέχνη του 6ου Δημοτικού σχολείου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καστοριάς

Δήμος Καστοριάς: Ανακοίνωση-ενημέρωση για την ανανέωση επαγγελματικών αδειών υπαίθριου εμπορίου

Δήμος Καστοριάς: Ανακοίνωση-ενημέρωση για την  ανανέωση επαγγελματικών αδειών υπαίθριου εμπορίου

Δήμος Καστοριάς: Ενημερωτικό σημείωμα προς τους ιδιοκτήτες καταστημάτων και τους Δημότες ενόψει Εορτών

Δήμος Καστοριάς: Ενημερωτικό σημείωμα προς τους ιδιοκτήτες καταστημάτων και τους Δημότες ενόψει…

Ἡ Κυριακὴ τῆς Ὀρθοδοξίας στὴν Καστοριᾶ

Ἡ Κυριακὴ τῆς Ὀρθοδοξίας (24 Μαρτίου 2024), γιορτάστηκε πανυγηρικὰ στὸν Ἱερὸ Καθεδρικὸ Ναό της Καστοριάς.

Αποχαιρετιστήρια Επιστολή Διευθυντή Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς Υποστράτηγου ε.ο.θ. Θωμά Ζήκα

Αποχαιρετιστήρια Επιστολή  Διευθυντή Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς Υποστράτηγου ε.ο.θ. Θωμά Ζήκα

Παρέμβαση της Μαρίας Αντωνίου στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων: «Κανένα όραμα και καμία προοπτική στη νέα γενιά από την κυβέρνηση»

«Το Υπουργείο Παιδείας και η κυβέρνηση δεν έχουν κανένα όραμα για την…

Σύσκεψη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για τη Σχολή Αστυφυλάκων Καστοριάς

Η δρομολόγηση των επόμενων ενεργειών σχετικά με την στέγαση της Σχολής Αστυφυλάκων που θα λειτουργήσει στην πόλη της Καστοριάς, αποτέλεσε το αντικείμενο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 17 Ιουνίου στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Πανελλήνιες 2018: Αυτά είναι τα εξεταστικά κέντρα στην Π.Ε. Καστοριάς

Πανελλήνιες 2018: Αυτά είναι τα εξεταστικά κέντρα στην Π.Ε. Καστοριάς