Στην τηλεδιάσκεψη, που συγκάλεσε με πρωτοβουλία του ο Υπουργός Ανάπτυξης Παναγιώτης Θεοδωρικάκος -με τη συμμετοχή της Υφυπουργού Άννας Μάνη Παπαδημητρίου, της Γενικής Γραμματέως Βασιλικής Λοΐζου, του συναδέλφου Βουλευτή Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη, στελεχών του Υπουργείου και εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των επιμελητηρίων από τη Δυτική Μακεδονία- με αντικείμενο το πρόγραμμα ενισχύσεων των γουνοποιητικών  επιχειρήσεων (κύκλος Β2), συμμετείχε η Βουλευτής Ν.Δ. Καστοριάς Μαρία Αντωνίου.

«Όπως υπογράμμισε ο Υπουργός Ανάτπυξης, θα δρομολογηθούν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες προκειμένου να υλοποιηθεί ταχύτατα ο κύκλος Β2 του προγράμματος ενισχύσεων του κλάδου της γουνοποιίας, που έχει πληγεί από τις επιπτώσεις του πολέμου της Ρωσίας στην Ουκρανία, ώστε να ενταχθούν και οι επιχειρήσεις που δεν έχουν επωφεληθεί του συγκεκριμένου προγράμματος μέχρι σήμερα. Σε συνάντηση εργασίας που είχα πραγματοποιήσει με τον κ. Θεοδωρικάκο τον περασμένο μήνα στο Υπουργείο Ανάπτυξης, είχα ενημερώσει αναλυτικά τον Υπουργό για την πορεία υλοποίησης των προγραμμάτων που αφορούν στην ενίσχυση του κλάδου της γουνοποιίας -ενός από τους πλέον κομβικούς για την οικονομία της Καστοριάς. Ως βουλευτής, θα συνεχίσω να καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια στο συνολικό σχέδιο στήριξης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης για αυτόν το νευραλγικό κλάδο που έχει συμβάλλει καταλυτικά επί σειρά ετών στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας της ακριτικής μας περιοχής, καθώς και της εθνικής οικονομίας», σημείωσε η κ. Αντωνίου.  

 

You May Also Like

“Εντυπωσίασε” η συμμετοχή των Καστοριανών στις απεργιακές κινητοποιήσεις

Πανελλαδικό ρεκόρ αποχής σημείωσε η Π.Ε. Καστοριάς στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στο…

Παράταση στην ανάρτηση δασικών χαρτών. 29 Δήμοι δεν έχουν συνεργαστεί για την οριοθέτηση των οικιστικών περιγραμμάτων μεταξύ των οποίων και ο Δήμος Νεστορίου

 Παράταση στην ανάρτηση δασικών χαρτών. 29 Δήμοι δεν έχουν συνεργαστεί για την…

Αλλαγή στο σκηνικό καιρού από σήμερα Σάββατο 28 Αυγούστου

  Αλλαγή στο σκηνικό καιρού από σήμερα  Σάββατο 28 Αυγούστου

Η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου στο Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης στο Γράμμο

55o Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου

Δώσε Αίμα Πρόσφερε Ζωή

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Η Υπηρεσία Αιμοδοσίας ΓΝ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ διοργανώνει εκδήλωση για τον Εορτασμό της Παγκόσμιας…

Ο Ζήσης Τζηκαλάγιας στο κανάλι της Βουλής μιλά για το μεταναστευτικό και την πολιτική της κυβέρνησης

Ο Ζήσης Τζηκαλάγιας στο κανάλι της Βουλής μιλά για το μεταναστευτικό και…

Πανελλαδική εθελοντική αιμοδοσία της ΕΛ.ΑΣ. για παιδιά που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία

Συμμετοχή του προσωπικού των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας