Με παρουσία πλήθους κόσμου και δικαίωση της πρωτοβουλίας μου,ολοκληρώθηκε η εκδήλωση στο Μπαϊρακτάρειο Δημοτικό Ωδείο,για την παραχώρηση του οποίου ευχαριστώ τον Δήμο Καστοριάς.Την διοργάνωση πραγματοποίησαν το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Καστοριάς και το Krav Maga Protection International KMP.Οι επιστήμονες του Κέντρου κ.Μαρία Παπαλαμπροπούλου κοινωνική λειτουργός και κ.Κατερίνα Τσιόλα ψυχολόγος με ουσιαστικές εισηγήσεις ανέλυσαν τις μορφές,τα αίτια, και το κοινωνικό υπόβαθρο της βίας που ασκείται κυρίως στις γυναίκες.

Ο όμιλος των εκπαιδευτών Krav Maga με επικεφαλής τον κ.Χρήστο Οικονόμου δίδαξε μεθόδους και τακτικές αυτοπροστασίας και αυτοάμυνας ειδικά σχεδιασμένες για γυναίκες.Η ανταπόκριση με συμμετοχή από το κοινό κοριτσιών και γυναικών άφησε θετικές εντυπώσεις,γεγονός που μας οδηγεί στη σκέψη να οργανώσουμε μεγάλη ανοικτή εκδήλωση στο κλειστό γυμναστήριο.

Ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ για την παρουσία και ονομαστικά τον π.Ελευθέριο εκπρόσωπο του Μητροπολίτη,την κ.Χαρούλα Κουράκλη Πρόεδρο Δημοτικής Ενότητας Καστοριάς- Εκπρόσωπο του Δήμου Καστοριάς,την κ.Κατερίνα Σπύρου Επικεφαλής Μειοψηφίας Δήμου Καστοριάς,τον κ.Γρηγόρη Χάτσιο Διοικητή του Νοσοκομείου και κ.Χριστίνα Ευαγγέλου Γραμματέα και εκπρόσωπο Δ.Ε.Ε.Π Ν.Δ Καστοριάς.

You May Also Like

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από την ΠΔΜ – Τμήμα Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Π.Ε. Καστοριάς που αφορούν, κοπή κλαδιών, χόρτων και καθαρισμό βλάστησης

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το ανθρώπινο…

Μπουζέρια: “παγκόσμιο” πρωτάθλημα τσιπουρο-γευσιγνωσίας

Τα ”Μπουζέρια”, η τρελογιορτή των Τσιπουράδων, σας προσκαλεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τσιπουρογευσιγνωσίας όλο τον κόσμο

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Εργαστήριο Παραδοσιακής Δόμησης στα Κορέστεια Καστορίας

Πρόσκληση Συμμετοχής ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΑ ΚΟΡΕΣΤΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ…