Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό του άνδρα που ξυλοκόπησε άγρια τον 4χρονο γιο της συντρόφου του στα Μέγαρα. Τι δήλωσε η μητέρα του ανήλικου στις αρχές.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην οποία συμμετέχουν άντρες της ΟΠΚΕ για τον εντοπισμό και την σύλληψη του φερόμενου δράστη και συντρόφου της μητέρας του 4χρονου αγοριού, που φέρεται να ξυλοκόπησε ανηλεώς νωρίς το απόγευμα το παιδί, σε καταυλισμό Ρομά στον Βλυχό Μεγάρων, με αποτέλεσμα την πρόκληση σε αυτό βαρύτατων τραυματισμών και κακώσεων.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η μητέρα του παιδιού στους αστυνομικούς, εκείνη προέρχεται από καταυλισμό της Λαμίας και εκεί ζούσε με τα τέσσερα ανήλικα παιδιά της που προέρχονται από προηγούμενη σχέση. Με τον συγκεκριμένο άντρα ανέφερε ότι είχαν κλεφτεί και ζούσαν στον καταυλισμό του Βλυχού απ’ όπου προερχόταν ο σύντροφός της.

Τον τελευταίο μήνα όπως είπε στους αστυνομικούς, ο σύντροφός της επεδείκνυε πολύ βίαιη συμπεριφορά εναντίον όλων των παιδιών της και ειδικά στον 4χρονο, τον οποίο  ξυλοκόπησε άγρια και μετά την πράξη του εξαφανίστηκε.

Οι αστυνομικοί τον αναζήτησαν σπίτι του και σε συγγενικά σπίτια με αρνητικά αποτελέσματα και συνεχίζουν τις έρευνες, μέχρι τον εντοπισμό και την σύλληψή του.

Το παιδί αρχικά μεταφέρθηκε από τους οικείους του στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων και από εκεί κλήθηκε ασθενοφόρο και η Αστυνομία και συνοδεία αντρών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. αρχικά μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου κρίθηκε σκόπιμη η διασωλήνωση του παιδιού και εν συνεχεία μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού».

Με εισαγγελική εντολή έχουν μεταφερθεί στο Παίδων και τα υπόλοιπα παιδιά για εξετάσεις και για την προστασία τους.

You May Also Like

«Μακεδονία» σκέτο σε tweet του Ζάεφ από το Euro 2020!

«Μακεδονία» σκέτο σε tweet του Ζάεφ από το Euro 2020!

Αντιστροφή μέτρηση για τις Πανελλήνιες 2019

Αντιστροφή μέτρηση για τις Πανελλήνιες 2019

Τήνος: 3χρονο παιδί πνίγηκε τρώγοντας σταφύλι

Οι αστυνομικοί μετέφεραν άμεσα με περιπολικό το τρίχρονο στο Κέντρο Υγείας Τήνου, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε

Τέμπη: Παραιτήθηκε ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου

Δείτε την επιστολή παραίτησής του

Ξεκινούν στην Ελλάδα γυρίσματα για την Οδύσσεια του Ομήρου με Ζιλιέτ Μπινός και Ραλφ Φάινς στους πρωταγωνιστικούς ρόλους!

Ο τίτλος της ταινίας θα είναι «The Return» και αναμένεται στις αίθουσες το 2024.

Το Κριαρίτσι αλλάζει βίαια

Eνα ακόμη μαγευτικό μέρος της Χαλκιδικής παραδίδεται αλματωδώς στη δίνη της εκμετάλλευσης.

Θεοχάρης: Ανοίγει στις 14 Μαΐου ο Τουρισμός

Προτεραιοποίηση στον εμβολιασμό των εργαζομένων στην τουριστική βιομηχανία

Γιατί ξαφνικά αυξήθηκαν τα κρούσματα

Γιατί την Τετάρτη τα κρούσματα ήταν 605 και την Πέμπτη 761; Πού…