Ξημέρωσε μία μεγάλη ημέρα για την Ελλάδα, σημαντική για την Δημοκρατία μας, νικηφόρα για την Νέα Δημοκρατία. Το αποτέλεσμα των Βουλευτικών εκλογών είναι πολιτικός σεισμός, όπως δήλωσε ο Πρωθυπουργός.

Είμαι ευτυχής και υπερήφανος γιατί:

1)δικαιώνομαι ακόμη περισσότερο που το 2015 τάχθηκα ανοικτά και πρωταγωνίστησα στην περιοχή μας για την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία του κόμματός μας,

2)έγινε το πρώτο βήμα χθες για να επαληθευθεί η πρόβλεψή μου από την αρχή της διακυβέρνησής μας, πως με τον Κυριάκο θα δημιουργήσουμε νέα σελίδα στην ιστορία της παράταξής μας, κυβερνώντας τ ρ ί τ η! συνεχή τετραετία, κάτι που δεν πετύχαμε ποτέ μεταπολιτευτικά.

Ο αγώνας μας στον Νομό Καστοριάς στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία ,παρά την ανθρωπιστική κρίση στην οποία βρίσκεται σημαντική μερίδα των συνανθρώπων μας. Και αυτό γιατί μετατρέψαμε τον τόπο μας σε μεγάλο εργοτάξιο. Αγωνίστηκα προάγοντας και προβάλλοντας αυτό το πλούσιο κυβερνητικό μας έργο.Πήρα αποφάσεις χωρίς να λογαριάσω το προσωπικό πολιτικό κόστος, μιας και αφορούσαν το γενικό καλό. Συγχαίρω την Μαρία Αντωνίου και την Αγνή Κανδύλη για την συμβολή τους στην εκλογική νίκη και το αποτέλεσμα που πέτυχε η κάθε μία ξεχωριστά.

Ο προσωπικός μου αγώνας ήταν δύσκολος, γιατί διεξήχθη κάτω από αντίξοες και άνισες συνθήκες που δημιουργήθηκαν από την αρχή της επανεκλογής μου το 2019.Δεν είναι του παρόντος να προβώ σε λεπτομερέστερη πολιτική ανάλυση. Είμαι υπερήφανος για το πλούσιο κυβερνητικό έργο που παράγαμε στο Νομό, με κυρίαρχο την κατασκευή της σήραγγας της Κλεισούρας που θα φέρει στο διηνεκές την σφραγίδα μου. Νιώθω ηθική ικανοποίηση που βρέθηκα κοντά σε πολλές- πολλές εκατοντάδες συμπολίτες μου. Θα συνεχίσω να στέκομαι δίπλα τους ,όσο επιτρέπουν οι δυνάμεις μου και η θέση στην οποία με τοποθέτησε η λαϊκή ετυμηγορία.

Ευγνωμονώ την οικογένειά μου που πάντοτε είναι στο πλευρό μου με αγάπη και πολλές προσωπικές θυσίες. Ευχαριστώ ολόψυχα τους στενούς μου συνεργάτες και τους φίλους που στάθηκαν στον αγώνα με ασίγαστο πάθος. Υποκλίνομαι ευχαριστώντας τους χιλιάδες πολίτες που άντεξαν στις σειρήνες και με ψήφισαν.

Ο εκλογικός αγώνας δεν τελείωσε, αλλά συνεχίζεται για ένα μήνα ακόμη. Για να δώσουμε ένα τελειωτικό πολιτικό τέλος στον λαϊκισμό του Σύριζα. Σας καλώ στις επάλξεις για να συνεχίσουμε με ισχυρή κυβέρνηση Ν.Δ και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Για μία σύγχρονη, ψηφιακή, πράσινη και ευημερούσα Ευρωπαϊκή Ελλάδα, αυτήν που αξίζουμε και έχουμε υποχρέωση να παραδώσουμε στα παιδιά μας.

You May Also Like

ΔΕΥΑΚ : Τα αποτελέσματα αναλύσεων του πόσιμου νερού  Καστοριάς  και των Δημοτικών Ενοτήτων Δήμου Καστοριάς

ΔΕΥΑΚ : Τα αποτελέσματα αναλύσεων του πόσιμου νερού  Καστοριάς  και των Δημοτικών…

Ανθρωπιστική βοήθεια σε πλημμυροπαθή χωριά της Θεσσαλίας από τον Φυσιολατρικό Σύλλογο Μεσοποταμίας

«Οι εικόνες που είδαμε και οι καταστάσεις που βιώσαμε είναι τραγικές!»

Γιώργος Αμανατίδης: Πρέπει να δώσουμε τη δυνατότητα στο «Μαμάτσειο» και στο «Μποδοσάκειο» να ενισχυθούν

Γιώργος Αμανατίδης: Πρέπει να δώσουμε τη δυνατότητα στο «Μαμάτσειο» και στο «Μποδοσάκειο»…

38 ημιυπόγειοι κάδοι ανακύκλωσης χαρτιού και πλαστικού στο Άργος Ορεστικό

  38 ημιυπόγειοι κάδοι ανακύκλωσης χαρτιού και πλαστικού στο Άργος Ορεστικό

Ζήσης Τζηκαλάγιας: «Το παραγωγικότερο διήμερο της μέχρι τώρα κοινοβουλευτικής περιόδου με έξι σημαντικές συναντήσεις»

Ζήσης Τζηκαλάγιας: «Το παραγωγικότερο διήμερο της μέχρι τώρα κοινοβουλευτικής περιόδου με έξι…

Πάνος Κεπαπτσόγλου: Απολογισμός των πεπραγμένων και παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων

Πάνος Κεπαπτσόγλου: Απολογισμός των πεπραγμένων και παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων

Συνάντηση της Ομάδας Μητρικού Θηλασμού & Μητρότητας Καστοριάς

Παλιά μέλη , νέα μέλη και παιδιά ελάτε να γνωριστούμε και να τα…

«8 με 8»: Ήβη Αδάμου, Stavento και «Κούπες» μας χαρίζουν δύο μοναδικές μουσικές βραδιές!

«8 με 8»: Ήβη Αδάμου, Stavento και «Κούπες» μας χαρίζουν δύο μοναδικές…

Μέρες της COVID-19 και περιβαλλοντική εκπαίδευση. Επιτυχώς ολοκληρώθηκε η διαδικτυακή ημερίδα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Μέρες της COVID-19 και περιβαλλοντική εκπαίδευση. Επιτυχώς ολοκληρώθηκε η διαδικτυακή ημερίδα στην…