Με μια όμορφη εκδήλωση έκλεισε αυτή η χρονιά για όλους μας.

Ευχαριστούμε πολύ το Μουσικό Σχολείο Καστοριάς και την Διευθύντρια κ.  Βαρβάρα Μπελερή για την υποστήριξη,  τον καθηγητή κ. Παραπέρογλου Γεώργιο που  συνόδευσε το τμήμα του συνόλου βαλκανικής μουσικής του σχολείου τους, και τον αντιδήμαρχο κ. Λίτσκα Διονύση για την πολύτιμη βοήθεια που μας παρέχει κάθε χρόνο.

Ήταν ένα τρίωρο γεμάτο χαρούμενη διάθεση και χορό που μας προσέφερε τη δυνατότητα να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα μας.

Ευχαριστούμε τους γονείς του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας για το κέρασμα που προσέφεραν στα παιδιά και σε όλους μας.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΕΕΓΥΛ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

 

You May Also Like

Νέος κύκλος επαφών της Ε.Ο.Γ. με σκοπό την προώθηση και την ανάδειξη των ζητημάτων της ελληνικής γουνοποιίας

Νέος κύκλος επαφών της Ε.Ο.Γ.  με σκοπό την προώθηση  και την ανάδειξη…

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε το 6ο Super Cup μεταξύ των ομάδων ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ – ΑΣΤΡΑΠΉ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΊΑΣ. 

Δημήτρης Τριανταφύλλου: ”Συγχαρητήρια στην ΑΣΤΡΑΠΉ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΊΑΣ για την κατάκτηση του τίτλου και στην ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ για την προσπάθεια !!”

Αδιανόητο φαινόμενο στον Βόλο: Πωλούν 4 και 5 ευρώ τις εξάδες νερών

Η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου: Καλώ τους πολίτες να καταγγέλλουν τους άθλιους αυτούς μαυραγορίτες και να μην υποκύπτουν στον εκβιασμό.

ΕΛΜΕ Καστοριάς: Για την νέα σχολική χρονιά (και όχι μόνο) ή αλλιώς … να μην ζήσουμε σαν δούλοι

Οι εκπαιδευτικοί θέλουμε να αντιμετωπιζόμαστε ως άνθρωποι και όχι ως διδακτικές ώρες και αναθέσεις μαθημάτων

Η Μαρία Αντωνίου στη Μητρόπολη Αυστρίας, Εξαρχία Ουγγαρίας και Μεσευρώπης με την Ελληνική Αντιπροσωπεία

Η Μαρία Αντωνίου στη Μητρόπολη Αυστρίας, Εξαρχία Ουγγαρίας και Μεσευρώπης με την Ελληνική Αντιπροσωπεία

Αραχωβίτης – Τελιγιορίδου: Και όμως κατάφεραν να τα κάνουν χειρότερα: Μεγαλειώδες «μπάχαλο» στην εξόφληση του τσεκ

  Αραχωβίτης – Τελιγιορίδου: Και όμως κατάφεραν να τα κάνουν χειρότερα: Μεγαλειώδες…

«Αποκατάσταση Στέγης Εμπορικού Επιμελητηρίου Καστοριάς», προϋπ. 37.200 ευρώ

Ένταξη του Έργου στο Πρόγραμμα Κεντριών Αυτοτελών Πόρων της Π.Ε. Καστοριάς

ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Καστοριάς:Άδωνι Γεωργιάδη, πόσο επικίνδυνη είναι η Ντόρα Μπακογιάννη για την Ελλάδα; (Βίντεο)

Είναι το μακρύ χέρι της Τουρκίας στην Ελλάδα;