Υπενθυμίζεται πως, νωρίτερα, απάντηση στα πυρά των κομμάτων, αλλά και στις αντιδράσεις που προκάλεσε στα social media η χθεσινή του αναφορά στους «sugar daddies» επιχείρησε να δώσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Πυρ ομαδόν για τους «sugar daddies» του Κουτσούμπα

«Υπέθεσα, κύριε γενικέ γραμματέα, ότι ζητήσατε νωρίτερα τον λόγο εκτάκτως για να ζητήσετε συγνώμη για την απαράδεκτη σεξιστική τοποθέτησή σας η οποία αποδεικνύει ότι το ΚΚΕ παραμένει η πιο αναχρονιστική δύναμη εντός της αίθουσας. Και μη σπεύσετε να μας κατηγορήσετε για αντικομμουνισμό, κάθε φορά που αναδεικνύουμε τις προκαταλήψεις σας», κατήγγειλε ο πρωθυπουργός από το βήμα της Ολομέλειας.

«Ισως φαντασιώνεστε την Ελλάδα ως κομμουνιστική χώρα, γιατί αλλού συνέβαιναν αυτά που περιγράψατε χθες. Αλλά ευτυχώς, για όλους μας, τα ζητήματα αυτά τα έχει λύσει η Ιστορία» πρόσθεσε.

«Δεν θα παραμένετε άλλο στο απυρόβλητο ως δήθεν δύναμη εκσυγχρονισμού, όταν με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο μιλάτε κατά των γυναικών με άθλια σεξιστικά σχόλια και δεν έχετε το θάρρος να βγείτε και να πείτε συγγνώμη, έκανα λάθος» κατέληξε ο πρωθυπουργός, υπό τις διαμαρτυρίες του κ. Κουτσούμπα. «Οι φωνές σας δεν θα συγκαλύψουν την ένδεια των επιχειρημάτων σας, τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, απάντηση στα πυρά των κομμάτων, αλλά και στις αντιδράσεις που προκάλεσε στα social media, επιχείρησε να δώσει από το βήμα της Βουλής ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Γιατί ορισμένοι εμφανίζονται σοκαρισμένοι;» διερωτήθηκε αρχικά ο κ. Κουτσούμπας εξηγώντας: «Γιατί αυτό που ενοχλεί δεν είναι η πραγματικότητα, αλλά η καταγγελία και η αποκάλυψή της. Δεν ενοχλείστε που όλα αυτά συμβαίνουν γύρω μας, αλλά ενοχλείστε όταν βγαίνουν στην επιφάνεια».

Δημήτρης Κουτσούμπας: Τι απαντά για τους «sugar daddies»

«Γιατί δεν καταγγέλλετε το ότι κυκλώματα και ολόκληρες εταιρείες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν με αυτόν τον τρόπο φοιτήτριες και φοιτητές για να πληρώνουν τα υψηλά δίδακτρα στις σχολές τους στις χώρες τις αναπτυγμένες της Ευρώπης;» είπε στη συνέχεια καταθέτοντας διαφημίσεις που αποδεικνύουν, κατά τον ίδιο, τα λεγόμενά του στα πρακτικά.

«Αυτούς τους αλητήριους εμπόρους λευκής σαρκός καταγγείλαμε και όχι τις γυναίκες θύματα της εκμετάλλευσης. Αντί να καταγγείλετε όλους αυτούς, καταγγέλλετε το ΚΚΕ. Εμείς μπορούμε να απευθυνόμαστε στις νέες κοπέλες, να τις κοιτάμε στα μάτια και να τις καλούμε στους αγώνες. Πάψτε να υπερασπίζεστε τη σαπίλα, τη διαφθορά, τον εκφυλισμό, την οικονομική εξάρτηση των γυναικών, την εκμετάλλευση», τόνισε μεταξύ άλλων ο γ.γ. του ΚΚΕ.

https://www.kathimerini.gr/

You May Also Like

Πως βρέθηκε η Αφροδίτη της Μήλου

Η ιστορία του αγρότη που σκάβοντας το χωράφι του ανακάλυψε το περίφημο άγαλμα

Tα MAT αδειάζουν την Ειδομένη

Στις δύο πρώτες, από τις συνολικά έξι, ενοικιασμένες πρώην βιομηχανικές – εμπορικές…

Έκτακτο Δώρο Πάσχα για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και στους εργαζόμενους στη Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας

Έκτακτο Δώρο Πάσχα για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και στους…

Πλησιάζει η έξοδος από τη μεταμνημονιακή εποπτεία

Πλησιάζει η έξοδος από τη μεταμνημονιακή εποπτεία

Τουρκικές αλυσίδες ένδυσης έρχονται στην Ελλάδα – Πού και γιατί επιλέγουν να ανοίξουν καταστήματα

Table of Contents Hide Ερχεται ο leader της ΤουρκίαςΕπεκτείνεται η «τουρκική Zara»ΕσώρουχαΠΗΓΗ:https://www.newmoney.gr/…

Κορωνοϊός: «Μπλόκο» σε 4.500 ταξιδιώτες αυτή την εβδομάδα

Τι δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης

15 πράγματα που δεν ήξερες για τον καφέ

15 πράγματα που δεν ήξερες για τον καφέ

Μεταβολή του καιρού  με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές

Μεταβολή του καιρού  με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές

«Το μάτι του Θεού» – Η εντυπωσιακή φάτνη των Μετεώρων

Στο επιβλητικό σκηνικό των Μετεώρων δεσπόζει μια ξεχωριστή φάτνη, η οποία βρίσκεται μέσα σε μια σπηλιά, πάνω από την πόλη της Καλαμπάκας.