Η τραγική κατάληξη του συμβάντος στο δημοτικό σχολείο, όπως αποτυπώνεται στο ανακοινωθέν του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών.

Τρία αγόρια διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών μετά την έκρηξη στο δημοτικό σχολείο, όπως προκύπτει από την ανακοίνωση. Σε αυτήν καταγράφεται η χρονική σειρά με την οποία διακομίστηκαν εκεί τρία αγόρια, με το τρίτο να καταλήγει…

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Μετά από έκρηξη που έγινε σε σχολείο της πόλης των Σερρών, προσεκομίσθησαν με το ΕΚΑΒ, στις 14:43 σήμερα, δύο (2) ανήλικα αγόρια, ηλικίας 6 και 10 ετών, με ελαφρές κακώσεις το πρώτο και σε καλή γενική κατάσταση το δεύτερο.

Έγιναν άμεσα όλες οι απαραίτητες εξετάσεις (υπέρηχος, αξονική τομογραφία κλπ) και το δεκάχρονο αγόρι επιστρέφει στην οικία του, ενώ το εξάχρονο, το οποίο φέρει εμπιεστικό κάταγμα βρεγματικού οστού (ΑΡ) και μικρό ρωγμώδες κάταγμα ρινικών οστών, θα διακομισθεί προληπτικά στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ΓΝΘ «Ιπποκράτειο» για περαιτέρω παρακολούθηση.

Δυστυχώς, στις 15:37 προσεκομίσθη με το ΕΚΑΒ τρίτο παιδί (άρρεν 11 ετών), το οποίο έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μη συμβατές με τη ζωή.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού.»

'Εκρηξη σε καυστήρα, στο λεβητοστάσιο του 9ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών. Απ' την έκρηξη τραυματίστηκε θανάσιμα ένας μαθητής ΣΤ' τάξης, τον οποίο χτύπησε μια πόρτα που εκτοξεύτηκε μετά την έκρηξη. Ο άτυχος μαθητής μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών χωρίς τις αισθήσεις του, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Άλλα δυο παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένα. Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 (Anexartitos.gr/EUROKINISSI)
‘Εκρηξη σε καυστήρα, στο λεβητοστάσιο του 9ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών. Απ’ την έκρηξη τραυματίστηκε θανάσιμα ένας μαθητής ΣΤ’ τάξης, τον οποίο χτύπησε μια πόρτα που εκτοξεύτηκε μετά την έκρηξη. Ο άτυχος μαθητής μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών χωρίς τις αισθήσεις του, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Άλλα δυο παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένα. Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 (Anexartitos.gr/EUROKINISSI)
Eurokinissi

Ο Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης, εμφανίστηκε φορτισμένος έξω από το δημοτικό σχολείο και έκανε λόγο για αναζήτηση ευθυνών: «Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από την απώλεια του μικρού μαθητή της έκτης τάξης. Η σκέψη μας είναι στην οικογένειά του, καθώς και στις οικογένειες των δύο άλλων μαθητών που τραυματίστηκαν από αυτό το τραγικό συμβάν. Η διερεύνηση από την αστυνομία είναι σε εξέλιξη. Είμαστε εδώ για να δούμε τι ακριβώς συνέβη. Είμαστε αποφασισμένοι να βρούμε τους υπεύθυνους αυτής της τραγωδίας», δήλωσε μεταξύ άλλων.

ΠΗΓΗ: https://www.huffingtonpost.gr

You May Also Like

Στο μικροσκόπιο η φορολόγηση ενός εκατ. αυτοαπασχολούμενων

Αναζητούνται διεθνή μοντέλα φορολόγησης – Ισχυρά κίνητρα για τη δήλωση των πραγματικών…

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Γιώργος Παρτσαλάκης: “Αντίο” στην ηθοποιία

«Όταν τελειώσει η εργασία μου εδώ, ο Γιώργος σάς χαιρετά και κατεβαίνει στο σπίτι του στην Κρήτη εκεί όπου γεννήθηκε».

Υπάρχει αρκετό φυσικό αέριο και πετρέλαιο στην Ελλάδα για να καλύψει τις ανάγκες της χώρας; Τι απαντά καθηγητής Ορυκτολογίας στο ethnos.gr

Υπάρχει αρκετό φυσικό αέριο και πετρέλαιο στην Ελλάδα για να καλύψει τις…

Απεργία με τη σιγουριά των 32.987 ευρώ ετησίως

Απεργία με τη σιγουριά των 32.987 ευρώ ετησίως

Επίθεση με βιτριόλι: Σφίγγει ο κλοιός – Περιμένουμε ταυτοποίηση και απόδειξη, λέει ο δικηγόρος της 34χρονης

Επίθεση με βιτριόλι: Σφίγγει ο κλοιός – Περιμένουμε ταυτοποίηση και απόδειξη, λέει…

Πέθανε η ηθοποιός Ειρήνη Ιγγλέση

Πέθανε η ηθοποιός Ειρήνη Ιγγλέση

Στην Ελλάδα εκπαιδεύεσαι μόνο και μόνο για να περνάς τις εξετάσεις, όχι για να μάθεις

Κομμένα και ραμμένα εξεταστικά συστήματα, που εξυπηρετούν σκοπιμότητες ή ανοησίες