Ο κ Κατσαρός τα βρήκε σε όλα με την Καστοριά και μάλιστα παρακολούθησε, τόσο το χθεσινό φιλικό με τον Μακεδονικό Σιάτιστας, όσο και το σημερινό με την Αστραπή Μεσοποταμίας.

Χαρακτηριστική είναι και η ανακοίνωση της Καστοριάς που αναφέρει σχετικά:
*Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με τον Γιάννη Κατσαρό στην θέση του προπονητή της ομάδας. Κριτήρια ήταν η εμπειρία του καθώς κι ο χαρακτήρας του. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε Καλή επιτυχία”.
Ο Γιάννης Κατσαρός που γεννήθηκε στις 6 Ιουλίου του 1978 στην Αθήνα, είναι κάτοχος του UEFA A και δούλεψε πέρυσι στον Παναγρινιακό και παλιότερα σε Ερμή Αραδίππου (Β΄ Κύπρου), Ηλυσιακό, Κ15 Ηρακλή, ομάδες της ΕΠΣΜ (Αστέρα Αμπελοκήπων, Ομόνοια Σίνδου, Θύελλα Περιστερώνα, Κεραυνό Ωραιοκάστρου, Μακεδονικό Γέφυρας, Μέγα Αλέξανδρο Καλοχωρίου) και Μπουμπουλίνα Σπετσών.
Υπενθυμίζεται οτι ο 45χρονος τεχνικός είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιωνίου, Μακεδονικού (πρώτος σκόρερ στη Γ΄), Αγροτικού Αστέρα, Πιερικού, Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, Ηλυσιακού, Καλαμάτας, ΠΑΕ Θράκης, Παναιτωλικού, Ολυμπιακού Βόλου, Διαγόρα Ρόδου, Καλλιθέας, Πανηλειακού και Απόλλωνα Σμύρνης, έχοντας συνολικά πέντε ανόδους.
Οι Ποδοσφαιρικες στιγμές που έμειναν ανεξίτηλες στην μνήμη του ήταν η πρώτη του συμμετοχή σαν επαγγελματίας στην Β εθνική στον Πιερικό στα 17 του, η σεζόν με τον Μακεδονικό που βγήκε πρώτος σκόρερ στην Γ’ Εθνική, η σεζόν που έκανε την πρώτη του συμμετοψή με τον Πανιωνιο στην Α εθνική και φυσικά οι πέντε σεζόν σαν πρωταθλητής στις ομάδες που ήταν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Κατσαρού θα είναι ο Πασχάλης Δημητρίου, ενώ συνεχίζει κανονικά κι ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιάννης Τοτονίδης.
Μετά την συμφωνία με την Καστοριά, ο Γιάννης Κατσαρός μας δήλωσε τα παρακάτω:
“Έρχομαι σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Γ Εθνικής, αλλά και σε μια ομάδα με σημαντική πορεία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Το φετινό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής είναι πολύ απαιτητικό και θα πρέπει ο καθένας μας να δώσει το κάτι παραπάνω για να μπορέσει η Καστοριά να έχει μια αξιολογη παρουσία σε αυτό. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Παρά μόνο πάρα πολύ δουλειά. Θέλουμε να κάνουμε την ομάδα μας να παίξει ένα ελκυστικό ποδόσφαιρο, που θα φέρει ολοένα και περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Στόχος μας κάθε Κυριακή οι 3 βαθμοί. Έχω αντιμετωπίσει την Καστοριά σαν αντίπαλος ποδοσφαιριστής κι από τότε αυτή η ομάδα μου απέπνεε δέος και σεβασμό. Από τις πρώτες συζητήσεις η διοίκηση μου έδειξε ξεκάθαρα την διάθεση της να δημιουργήσουμε ένα σύνολο ικανό να ανταπεξέλθει στις δύσκολες απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος. Κάτι που αισιοδοξω ότι με πολύ δουλειά κι άριστη συνεργασία μπορεί να επιτευχθεί”.
You May Also Like

ROSTER ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ FINAL 4

Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ROSTER ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ 2016-17

Ο Δημήτρης Λαζαρίδης ο νέος προπονητής του Α.Σ. Παναργειακού

 Ο Δημήτρης Λαζαρίδης ο νέος προπονητής του Α.Σ. Παναργειακού

Ε. Π. Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Ορισμός ημιτελικών αγώνων Κυπέλλου

Ε. Π. Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Ορισμός ημιτελικών αγώνων Κυπέλλου

1981-1982-Α’ Εθνική. Ο Θανάσης ΓΕΩΡΓΑΚΑΣ(+) και ο Θεόδωρος ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ στο ξερό γήπεδο της Καστοριάς

1981-1982-Α’ Εθνική. Ο Θανάσης ΓΕΩΡΓΑΚΑΣ(+) και ο Θεόδωρος ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ στο ξερό γήπεδο της Καστοριάς

‘’ Φιλικό ‘’ ντέρμπι στη Μεσοποταμία

Δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε την έναρξη του πρωταθλήματος ή τα κέφια…

ΕΠΣ Καστοριάς: Ποινές αγώνων 09-10/12/2017

ΕΠΣ Καστοριάς: Ποινές αγώνων 09-10/12/2017

Στα πέναλτι με σκορ 4-2, νίκησε η Καστοριά την Αστραπή Μεσοποταμίας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του θεσμού του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καστοριάς.

Στα πέναλτι με σκορ 4-2, νίκησε η Καστοριά την Αστραπή Μεσοποταμίας και…

Πρόσκληση νέων αθλητών στο Τμήμα Ενηλίκων του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς

Συνεχίζει τη λειτουργία του το τμήμα ενηλίκων του Ν.Ο. Καστοριάς