Ο Μπινιάρης αντιμετώπισε σε αυτό το ματς την πιο δύσκολη πρόκληση της καριέρας του απέναντι σε έναν πολύπειρο κικμπόξερ όπως ο Azizpour.

Με τον Ιρανό Iraj Azizpour αγωνίστηκε στο ‘Senshi 21’ ο ψυχωμένος Έλληνας μαχητής Γιώργος Μπινιάρης στην πιο δύσκολη και απαιτητική πρόκληση της καριέρας του ως τώρα.

Και αυτό διότι ο αντίπαλός του έχει υπάρξει heavyweight πρωταθλητής του Kunlun Fight, ενώ διαθέτει αξιοσημείωτες νίκες απέναντι σε αθλητές όπως οι Ismael Londt, Anderson Silva, καθώς και με τον light heavyweight πρωταθλητή του ONE, τον Roman Kryklia.

Παρότι o Μπινιάρης είχε ταλαιπωρηθεί από πυρετό την τελευταία εβδομάδα και βρέθηκε κοντά στο να μην συμμετάσχει στην διοργάνωση, εντούτοις έσφιξε τα δόντια και δεν έκανε πίσω.

Ξεχώρισε η είσοδός του στο ρινγκ με το ‘Μακεδονία ξακουστή’ να αντηχεί στην Βάρνα της Βουλγαρίας.

Αγωνιστικά ο Azizpour πέτυχε νοκ ντάουν με καλά τοποθετημένη γροθιά, όμως ο Μπινιάρης σηκώθηκε στον πρώτο γύρο και πάλεψε μέχρι τέλους το ματς όταν και ένα γόνατο στο σώμα σε παλιό του τραυματισμό δεν του επέτρεψε να συνεχίσει.

Μόνο υπερηφάνεια για τον Μπινιάρη που δεν έκανε πίσω στην πρόκληση έχοντας στην γωνία του πάντα τον Γιώργο Περγιάλη.

https://ufight.gr/

You May Also Like

Τελιγιορίδου για εκλογές ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ : Αντίπαλός μας είναι η ΝΔ

Xρέος μας να διασφαλίσουμε στο κόμμα μας την ενότητα για μια ελπιδοφόρα και νικηφόρα προοπτική

2 αθλήτριες του ΣΟΔΚ στο Βαλκανικό πρωτάθλημα αγωνιστικής αναρρίχησης στο αγώνισμα της δυσκολίας”lead”

2 αθλήτριες του ΣΟΔΚ στο Βαλκανικό πρωτάθλημα αγωνιστικής αναρρίχησης στο αγώνισμα της δυσκολίας”lead”

Στο αμέσως επόμενο διάστημα η Δυτική Μακεδονία, θα αποκτήσει το δικό της FILM OFFICE

Στο αμέσως επόμενο διάστημα η Δυτική Μακεδονία, θα αποκτήσει το δικό της…

Μία γυναίκα και δύο παιδιά βρέθηκαν νεκρά σε πεζοδρόμιο στη Βοστώνη

Φέρονται να πήδηξαν από ταράτσα γκαράζ τα Χριστούγεννα

Η Νεανική Χορωδία του Μορφωτικού Συλλόγου “Η Ορεστίς”  Άργους Ορεστικού  στο 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Χορωδιών και Ορχηστρών στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Η Νεανική Χορωδία του Μορφωτικού Συλλόγου “Η Ορεστίς”  Άργους Ορεστικού  στο 12ο…

Αυτοψία του Δημάρχου Γιάννη Κορεντσίδη στα έργα εξωραϊσμού των Πλατειών του Δήμου Καστοριάς

Αυτοψία του Δημάρχου Γιάννη Κορεντσίδη στα έργα εξωραϊσμού των Πλατειών του Δήμου Καστοριάς

Ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός στην Αυγή! (φωτογραφίες)

Όμορφες εικόνες από τον στολισμό στην Αυγή!

Προσλήψεις 600 συμβασιούχων ΠΕ, ΔΕ, ΥΕ στο υπ. Πολιτισμού (προκηρύξεις)

Προσλήψεις 600 συμβασιούχων ΠΕ, ΔΕ, ΥΕ στο υπ. Πολιτισμού (προκηρύξεις)