Η Nτελφίν Αρνό, κόρη του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο σύμφωνα με το Forbes, του Μπερνάρ Αρνό, έγινε η νέα πρόεδρος και διευθύνoυσα σύμβουλος του οίκου Christian Dior, του δεύτερου μεγαλύτερου brand στην αυτοκρατορία του Αρνό, LVMH.

Ο 73χρονος δισεκατομμυριούχος είναι ο διευθύνων σύμβουλος, πρόεδρος και ο μεγαλύτερος μέτοχος του ομίλου LVMH, στον οποίο μεταξύ άλλων ανήκουν οι εταιρείες Louis VuittonTiffanyGivenchyKering και Moet Hennessy.

Tην Τετάρτη, ανακοίνωσε πως η μεγαλύτερη κόρη του θα γίνει η διευθύνουσα σύμβουλος και πρόεδρος του οίκου Dior, στο πλαίσιο των ανακατατάξεων που γίνονται στον όμιλο, αξίας 382 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Η Ντελφίν Αρνό, που είναι εκτελεστική αντιπρόεδρος του οίκου Louis Vuitton θα αναλάβει τη νέα θέση της από την 1η Φεβρουαρίου.

HENRY NICHOLLS VIA REUTERS

Η 47χρονη μπήκε στον όμιλο της οικογένειας το 2000, μετά τις σπουδές της στο London School of Economics και έπειτα από μια διετία στη συμβουλευτική εταιρεία McKinsey. Τo 2003 εντάχθηκε στο διοικητικό συμβούλιο του LVMH και έγινε η πρώτη γυναίκα αλλά και το νεαρότερο σε ηλικία μέλος του.

Η Ντελφίν Αρνό θα διαδεχθεί τον Πιέτρο Μπεκάρι ο οποίος θα προαχθεί σε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Louis Vuitton.

«Υπό την ηγεσία της Ντελφίν, ενισχύθηκε σημαντικά η ελκυστικότητα των προϊόντων του Louis Vuitton, επιτρέποντας στο brand να κάνει συχνά ρεκόρ πωλήσεων. Η οξυδερκής διορατικότητά της και η ασύγκριτη εμπειρία της θα αποτελέσουν καθοριστικό πλεονέκτημα στην καθοδήγηση της συνεχιζόμενης ανάπτυξης του Christian Dior», δήλωσε ο πατέρας της.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου πολυτελείας LVMH Bernard Arnault, στο κέντρο, πλαισιωμένος από την κόρη του Delphine Arnault, αριστερά και τον γιο του Antoine Arnault καθώς παρευρίσκονται στα εγκαίνια της έκθεσης «The Morozov Collection, Icons of Modern Art» στο Fondation Louis Vuitton στο Παρίσι, την Τρίτη. 21 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου πολυτελείας LVMH Bernard Arnault, στο κέντρο, πλαισιωμένος από την κόρη του Delphine Arnault, αριστερά και τον γιο του Antoine Arnault καθώς παρευρίσκονται στα εγκαίνια της έκθεσης «The Morozov Collection, Icons of Modern Art» στο Fondation Louis Vuitton στο Παρίσι, την Τρίτη. 21 Σεπτεμβρίου 2021
VIA ASSOCIATED PRESS

Οι ανακατατάξεις στον όμιλο ξεκίνησαν με το μεγαλύτερο γιο του Μπερνάρ, Αντουάν, ο οποίος έγινε διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία χαρτοφυλακίου Christian Dior SE και αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου.

Ο μεγιστάνας της μόδας απασχολεί και τα άλλα τρία παιδιά του σε διοικητικούς ρόλους, θυμίζοντας τη γνωστή και βραβευμένη τηλεοπτική σειρά “Succession”.

Ο Aλεσάντρ, 30 ετών, είναι στέλεχος στην Tiffany, ο Φρεντρίκ σε ηλικία 28 ετών είναι Διευθύνων Σύμβουλος της TAG Heuer και ο 24χρονος Ζαν επικεφαλής μάρκετινγκ και ανάπτυξης προϊόντων για τα ρολόγια Luis Vuitton.

Οι αναφορές εικάζουν εάν τα οικογενειακά ραντεβού αποτελούν μέρος των σχεδίων για την ενίσχυση της επιρροής της οικογένειας στον όμιλο ετερογενών δραστηριοτήτων.

Οι ομοιότητες με το “Succession” συνεχίζονται καθώς ο Μπερνάρ Aρνό αποφάσισε να επεκτείνει το όριο ηλικίας για τον CEO της LVMH (τον εαυτό του) από τα 75 στα 80 – καθώς γίνεται 74 ετών τον Μάρτιο.

Η LVMH, εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Παρισιού, διαπραγματεύεται επί του παρόντος στα 772,3 € αυξημένα κατά 11% για το 2023.

You May Also Like

Ο Κύριος Πατάτας δεν είναι πια “κύριος” – Από mr τον κανουν ουδέτερο

Ο Κύριος Πατάτας δεν είναι πια “κύριος” – Από mr τον κανουν…

Ερντογάν: Νέο βίντεο φουντώνει τα σενάρια για την υγεία του – Σέρνει τα πόδια του ο «σουλτάνος»

Ένα νέο βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου…

Ο άνθρωπος που ο Πούτιν θέλει να «σκοτώσει» με χιλιάδες memes

Ο ηγέτης της Wagner είναι πιο επικίνδυνος από ποτέ

Οι ισραηλινές Αρχές κατέστρεψαν πλάκα με επιγραφή και τουρκική σημαία στην Ιερουσαλήμ

Οι ισραηλινές Αρχές κατέστρεψαν πλάκα με επιγραφή και τουρκική σημαία στην Ιερουσαλήμ

Τέλος για… πάντα το Twitter για τον Τραμπ

Τέλος για… πάντα το Twitter για τον Τραμπ

Σαν Ντιέγκο – Πανικός σε παραλία: Λουόμενοι τρέχουν να σωθούν από… «ξαναμμένους» θαλάσσιους λέοντες (Βίντεο)

Επρόκειτο για δύο αρσενικά, τα οποία κυνηγιούνταν στο πλαίσιο του παιχνιδιού για…

Οι αυτοκτονίες του μήνα περισσότερες από τους ετήσιους θανάτους από Covid-19

Οι ειδικοί προειδοποίησαν ότι η πανδημία θα μπορούσε να οδηγήσει σε κρίση…

Κορονοϊός: «Μαύρο» ρεκόρ στην Ισπανία – 838 θανάτοι σε 24 ώρες

Κορονοϊός: «Μαύρο» ρεκόρ στην Ισπανία – 838 θανάτοι σε 24 ώρες

Τρελό σκηνικό σε συναυλία της Lana Del Rey

Οι θεατές χτυπήθηκαν από μυστηριώδες ενεργειακό κύμα και σωριάστηκαν στο έδαφος