Να μετακομίσει σε κάμπινγκ μέχρι τη λήξη της σχολικής χρονιάς αναγκάστηκε εκπαιδευτικός στα Χανιά, γιατί δεν βρίσκει κατάλυμα. 

Η εκπαιδευτικός αναγκάστηκε να φύγει από το διαμέρισμα που μίσθωνε, επειδή χρωστούσε 100 ευρώ. Όπως περιγράφει σε επιστολή που απέστειλε στην Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, ο ιδιοκτήτης επιστράτευσε διάφορα τεχνάσματα για να την αναγκάσει να φύγει  όπως το να κόψει το ρεύμα και να βγάλει την πόρτα τάχα για να τη βάψει.

Τελικά, η κοπέλα μετακόμισε σε ένα άλλο διαμέρισμα για ένα μήνα, αλλά αναγκάζεται να φύγει, επειδή περιμένουν τουρίστες.«Σήμερα 30 Μαΐου πήγα σε μάθημα πιλάτες σε χωριό των Χανίων.Το μάθημα στα Αγγλικά οι ασκούμενες Γερμανίδες Αγγλίδες Σουηδέζες και Νεουρκεζες… και εγώ αναρωτήθηκα τι κάνω εδώ; Σε μια χώρα που δεν με θέλει ..δεν με υπολογίζει. Δεν υπάρχω για αυτήν», γράφει στην επιστολή της.

Ολόκληρη η επιστολή της εκπαιδευτικού

«Μια εβδομάδα πριν το κλείσιμο των σχολείων για τις διακοπές του Πάσχα ο κύριος σπιτονοικοκύρης…ο θεός να τον κάνει κύριο.. μου έκλεισε νερό και ρεύμα ένα βράδυ με απίστευτη κακοκαιρία στα Χανιά προφανώς για να με αναγκάσει να φύγω πριν τη συμφωνημένη ημερομηνία.. δηλαδή 10 Απριλίου.Όταν του είπα το πρωί ότι υπάρχει κάποια βλάβη και πρέπει να τη διορθώσει (αθώο μου κορίτσι νόμιζες η κακοκαιρία το έκανε) απάντησε. Θα σου βγάλω και την πόρτα ώστε να την βάψω, το μεσημέρι που θα γυρίσεις από το σχολείο κανόνισε δεν θα έχεις πόρτα… Σύνοψη… κόβει ρεύμα νερό το βράδυ και ξεμανταλώνει πόρτα το πρωί.

Τι έκανα εγώ; Μάζεψα τα λιγοστά μου υπάρχοντα να φύγω. Στη ρεσεψιόν συνάντησα τον κύριο.. θεός να τον κάνει.. να πίνει καφέ με τον φίλο του…Του λέω ντροπή να κάνεις όλα αυτά ,εγώ ήρθα να κάνω μάθημα στα παιδιά σου . Εδώ και τρεις εβδομάδες κάθε μέρα μου λες να φύγω, ενώ ξέρεις ότι έχουμε συμφωνήσει ότι θα μείνω μέχρι να αρχίσουν οι διακοπές του Πάσχα 300 ευρώ το μήνα. Συν ρεύμα, συν 5 ευρώ κάθε πλυντήριο.

Σου τα έδωσα όλα εκτός από 100 ευρώ για την εξόφληση του ενοικίου του Απριλίου. Γιατί τα κάνεις αυτά; Για μια στιγμή τα χάσε.. μετά όμως μου είπε. Με ύφος και φωνή βαριά και κοφτή… φύγε ρε λαμόγιο… Ήταν δύο.. γενειοφόρος ο σπιτονοικοκύρης ψηλός και τρομερός..

ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΣΕ ΓΥΝΑΊΚΑ

Του είπα εσύ είσαι λαμόγιο κι έφυγα …σχεδόν τρέχοντας γιατί φοβήθηκα πήρα το βραδινό πλοίο πήρα και άδεια τέσσερις ημέρες από το σχολείο κι έφυγα. Έφυγα γιατί φοβήθηκα.

Σήμερα ένα μήνα μετά σε άλλο σπίτι που κι από αυτό θα φύγω 7 Ιούνιου ..έχουν κρατήσεις τουριστών …θα πάω σε κάμπινγκ μέχρι 30 Ιουνίου που τελειώνουν τα σχολεία. Όπως έκανα και πέρυσι όλο τον Ιούνιο

Σήμερα 30 Μαΐου πήγα σε μάθημα πιλάτες σε χωριό των Χανίων. (και θα μου πείτε μπράβο και τι μας το λες) Έχω λόγο. Το μάθημα στα Αγγλικά οι ασκούμενες Γερμανίδες Αγγλίδες Σουηδεζες και Νεουρκεζες… ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Και εγώ αναρωτήθηκα τι κάνω εδώ; Σε μια χώρα που δεν με θέλει ..δεν με υπολογίζει. Δεν υπάρχω για αυτήν.

ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑ ποιος είναι το λαμόγιο;

Μετά από αυτή την επιστολή, οι συνεργάτες της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, αναφώνησαν σιωπηρά Η κοινωνία νοσεί βαθιά και δεν βρίσκεται γιατρός να την γιατρέψει»

https://www.ethnos.gr/

You May Also Like

Παράτησε τη δουλειά του, έφτιαξε πέτρινα ιγκλού στα Τζουμέρκα και οι τουρίστες έχουν μαγευτεί από το εσωτερικό τους

Τα σπιτάκια αυτά φαίνεται να έχουν ξεφυτρώσει στην μέση του πουθενά. Οι…

Ολοκλήρωση του Προγράμματος “Γραφείο Διδασκαλίας και Μάθησης ΠΔΜ”

Στο πλαίσιο του Προγράμματος ιδρύθηκε το Κέντρο Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης

Ανησυχία για την Ματίνα Παγώνη: Η απειλητική επιστολή στο σπίτι της και η απάντησή της

Η Ματίνα Παγώνη αποκάλυψε στον αέρα εκπομπής, πως δέχτηκε απειλητική επιστολή από αρνητές στο σπίτι της.

Δράσεις Εξωστρέφειας του Γ΄ Σώματος Στρατού «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Δράσεις Εξωστρέφειας του Γ΄ Σώματος Στρατού «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Καρδίτσα: Έφυγε από τη ζωή ο βαρκάρης που μετέφερε τους πλημμυρισμένους από την κακοκαιρία Daniel

Ο 81χρονος με το σιδερένιο βαρκάκι είχε κάνει αίσθηση με το μεγάλο κουπί να κινείται μέσα στην πλημμυρισμένη Μεταμόρφωση.

Καιρός – Αλλάζει το σκηνικό: Βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο

Καιρός – Αλλάζει το σκηνικό: Βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο

Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο: Καταγγελία για ρατσιστικά σχόλια από καθηγητή της Νομικής

Η συμπεριφορά του καθηγητή «κατάφερε» να ενώσει όλες τις, φοιτητικές παρατάξεις

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 1η Ιουνίου

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 1η Ιουνίου

6 μέρη στην Ελλάδα, που πας χωρίς πλοίο και είναι ιδανικά για καλοκαιρινές διακοπές

Table of Contents Hide Επειδή κάποιοι μπορεί να θέλετε να κάνετε ένα…