Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, οι “Ήρωες της Digea” συνέχισε και τον Μάιο το συναρπαστικό ταξίδι προσφοράς, μοιράζοντας δώρα και αγάπη στα παιδιά των ειδικών σχολείων και δομών φιλοξενίας των Νομών Καστοριάς & Φλώρινας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Νίκος Μαστοράκης και στελέχη της εταιρείας, επισκέφθηκαν το Ειδικό Νηπιαγωγείο Αμυνταίου, τα Ειδικά Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία & ΕΝΕΕΓΥΛ Καστοριάς και Φλώρινας, τα ΕΕΕΕΚ & ΚΔΑΠ Φλώρινας και Άργους Ορεστικού, το Κέντρο Προστασίας Παιδιού Φλώρινας, καθώς και την Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Καστοριάς.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων, η ομάδα της Digea προσέφερε ηλεκτρονικό εξοπλισμό & χρηστικά είδη στα σχολεία και στις δομές καθώς και δώρα σε όλα τα παιδιά.

Τη δράση αγκάλιασαν με ενθουσιασμό τα παιδιά, οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί καθώς και οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών. Μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης, τα παιδιά με τα τραγούδια τους, τις χειροτεχνίες και τις ζωγραφιές τους, δημιούργησαν μια ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα.

Στο πλαίσιο της δράσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Νίκος Μαστοράκης δήλωσε σχετικά: «Με την ολοκλήρωση των επισκέψεων μας στα ειδικά σχολεία και δομές σε Καστοριά, Αμύνταιο, Φλώρινα και Άργος Ορεστικού, έκλεισε η φετινή σχολική χρονιά για τους «Ήρωες της Digea». Σκοπός του προγράμματος, από το 2018 που ξεκίνησε τις δράσεις του, είναι μέσα από αυτό να προσφέρουμε ότι μπορούμε στους συνανθρώπους μας και ιδιαίτερα στις ευάλωτες ομάδες και στα παιδιά που έχουν περισσότερη ανάγκη. Με οδηγό την αγάπη και τη θετική ενέργεια που έχουμε λάβει μέσα από τους «Ήρωες της Digea», θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, για να στηρίξουμε ακόμα περισσότερα παιδιά και να μοιράσουμε ακόμα περισσότερη χαρά και χαμόγελα».

You May Also Like

Θέμα: “Εκδήλωση – Συζήτηση για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών”

“Η αξιολόγηση και οι συνέπειές της στο έργο των εκπαιδευτικών”

Η σημασία της σταθεροποίησης των αρθρώσεων στην αποκατάσταση ενός τραυματισμού/ Γράφει ο Νικόλαος  Παγούνης, M.Sc Sport Science & Physical Education*

Η σημασία της σταθεροποίησης των αρθρώσεων στην αποκατάσταση ενός τραυματισμού/ Γράφει ο…

Επίσκεψη μαθητών του 2ου Δημοτικού σχολείου Μανιάκων στην Βιβλιοθήκη του ΠΔΜ στην Καστοριά!

Επίσκεψη μαθητών του 2ου Δημοτικού σχολείου Μανιάκων στην Βιβλιοθήκη του ΠΔΜ στην Καστοριά!

Πέντε οκτάμηνες προσλήψεις στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Στην απόφαση για πέντε προσλήψεις  προχώρησε το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας κατά…

Κατά προτεραιότητα οι άνεργοι θα προσλαμβάνονται ως εκπαιδευτές στα προγράμματα κατάρτισης των αγροτών

Κατά προτεραιότητα οι άνεργοι θα προσλαμβάνονται ως εκπαιδευτές στα προγράμματα κατάρτισης των…

Πλούσιο φωτορεπορτάζ της πρώτης ημέρας του 4th SMIXI Forest Festival

Πλούσιο φωτορεπορτάζ της πρώτης μέρας του 4th SMIXI Forest Festival

Πώς ανοίγουν τα Πανεπιστήμια – 2 rapid tests τη βδομάδα οι ανεμβολίαστοι

Πώς ανοίγουν τα Πανεπιστήμια – 2 rapid tests τη βδομάδα οι ανεμβολίαστοι…

ΕΟΓ, ΣΓΚ και ΣΕΓ στο Υπουργείο Οικονομικών: Κοινή κάθοδο στην Αθήνα πραγματοποίησαν οι φορείς της γούνας με σκοπό την επίλυση των θεμάτων που ταλανίζουν τον κλάδο της ελληνικής γουνοποιίας

ΕΟΓ, ΣΓΚ και ΣΕΓ στο Υπουργείο Οικονομικών: Κοινή κάθοδο στην Αθήνα πραγματοποίησαν…

Ψήφισμα συμπαράστασης Δήμου Άργους Ορεστικού στους Δήμους Μάνδρας και Μεγαρέων

Ψήφισμα συμπαράστασης Δήμου Άργους Ορεστικού στους Δήμους Μάνδρας και Μεγαρέων