Με τεράστια ανταπόκριση από το κοινό και μια σειρά από εξαιρετικές εκδηλώσεις, ολοκληρώθηκε το 2o Φεστιβάλ Πολιτισμού «Μέρες Απελευθέρωσης», δίνοντας το στίγμα ότι δεν είναι απλά ένα γεγονός, αλλά ένας πολιτιστικός θεσμός που ανθεί και εξελίσσεται χρόνο με το χρόνο.

Από συναυλίες και κινηματογραφικές προβολές έως θεατρικές παραστάσεις, ομιλίες και εκθέσεις τέχνης, το φεστιβάλ πρόσφερε στους δημότες και τους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία πολιτισμού. Η δέσμευσή μας στην προβολή και την υποστήριξη των τεχνών έχει γίνει ακόμα πιο στέρεη μέσα από την ανταπόκριση του κοινού και την αναγνώριση της σημασίας αυτού του ετήσιου γεγονότος.

Η διοργάνωση ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες, τους καλλιτέχνες, τα σχολεία και τους συλλόγους του Δήμου Άργους Ορεστικού και φυσικά το κοινό που ανταποκρίθηκε με τη θερμή παρουσία του. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στις επόμενες εκδηλώσεις μας και να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε μαζί, εμπλουτίζοντας τον πολιτισμό, την τέχνη και τις δράσεις του Δήμου μας.

Κλείνοντας, να υπενθυμίσουμε ότι η διπλή έκθεση «ΦΥΛΛΟ ΦΙΛΟ» και «Ανακαλύπτοντας τα Μαρτυρικά Χωριά» θα παραταθεί έως και τις 8 Δεκεμβρίου και είναι επισκέψιμη για το γενικό κοινό κάθε Τετάρτη από 18:30 – 20:00 και για τα σχολεία του Δήμου και του Νομού από 9:30-13:00 κατόπιν ραντεβού.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

You May Also Like

Ο Σύλλογος μουσικής «Βελβεντινές Φωνές» συμμετείχε στο 5ο Σαραρίμ

Συμμετείχαν παιδικά και εφηβικά χορευτικά παραδοσιακών χορών από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Ανακοίνωση της Θεατρικής Ομάδας Άργους Ορεστικού

Ποια είναι η τοποθέτηση της Θεατρικής Ομάδας πάνω στις δηλώσεις της Κ. Κυριακίδου στο  Δημοτικό Συμβούλιο

Ξεφάντωμα με τους ΧΕΡΚΑΤ στην Ομόνοια (φωτογραφίες – βίντεο)

Ξεφάντωμα με τους ΧΕΡΚΑΤ στην Ομόνοια (φωτογραφίες – βίντεο) Ψήσιμο και γκούρλωμα,…

Συμπληρωματικό δίκτυο αποχέτευσης ομβρίων στους Αμπελόκηπους

Συμπληρωματικό δίκτυο αποχέτευσης ομβρίων στους Αμπελόκηπους

Σιάτιστα: Εκδήλωση για την ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών

Συνδιοργάνωση του Δήμου Βοΐου με την ομάδα νέων «Humans First»