Την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξαν από την πλευρά της κυβέρνησης άθλιοι εκλογικοί εκβιασμοί.Ο κ.Αυγενάκης στη Θεσσαλία απειλούσε τους αγρότες πως αν δεν ψηφίσουν τον υποψήφιο της ΝΔ “θα περάσουν δύσκολα” όπως έλεγε πριν λίγους μήνες η κ. Μπακογιάννη.
 Πιο συγκεκριμένα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στηρίζοντας την υποψηφιότητα του κ. Αγοραστού, με περισσή αλαζονεία και ανερυθρίαστα εκβίαζε τους Θεσσαλούς αγρότες λέγοντας πως “το αποτέλεσμα της κάλπης είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ταχύτητα και την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων που εξαγγείλαμε”.
 Μετά την ήττα του εκλεκτού του έχει υποχρέωση να ξεκινήσει άμεσα και χωρίς καμία καθυστέρηση την διαδικασία καταβολής των αποζημιώσεων. Οι αγρότες της Θεσσαλίας πλήρωσαν με βαρύ τίμημα την ανικανότητα και την αδιαφορία των πρωτοκλασάτων στελεχών της ΝΔ. Το μήνυμα της κάλπης είναι ξεκάθαρο με τη νίκη του κ. Κουρέτα.
 Η κυβέρνηση έχει χρέος να αποζημιώσει άμεσα τους πληγέντες γεωργούς, κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους και να αφήσει τις σκοτεινές λογικές του ρεβανσισμού.
Ολυμπία Τελιγιορίδου
You May Also Like

OΠΑΚ: “Κύριε Λαζαρίδη έχετε τον αμέριστο σεβασμό μας!”Το ζωάκι δεν θα ζούσε χωρίς την συμβολή σας!!!

Την λύση έδωσαν οι αγαπημένοι άνθρωποι της ΕΤΑΚ

Σειρά συναντήσεων στην Αθήνα του Προέδρου της ΕΟΓ Δημήτρη Κοσμίδη

  Σειρά συναντήσεων στην Αθήνα  του Προέδρου της ΕΟΓ  Δημήτρη Κοσμίδη

Νοτιοαφρικανική μετάλλαξη: Μπορεί να ευθύνεται για σοβαρή επαναμόλυνση

Νοτιοαφρικανική μετάλλαξη: Μπορεί να ευθύνεται για σοβαρή επαναμόλυνση

“Η Καστοριά θυμάται, τιμά και αναβιώνει την Ιστορία της”. Δείτε το ολοκληρωμένο video της μερικής αναπαράστασης απελευθέρωσης της Καστοριάς.

“Η Καστοριά θυμάται, τιμά και αναβιώνει την Ιστορία της”. Δείτε το ολοκληρωμένο…

Θεία Γεράσιμου Γεωργιάδη-«Ντρέπομαι για όλα, μας καταστρέψατε όλους»

«Η έκθεση Καρώνη…Ακόμη μια βόμβα στη ροή της ιστορίας αυτού του βασανισμένου τόπου….».

Ο ιδιοκτήτης του ζώου, πιθανώς το εγκατέλειψε τη Δευτέρα το απόγευμα στο συγκεκριμένο σημείο.

Ντροπή: 4 μηνών λευκή τίγρης βρέθηκε εγκαταλελειμμένη στα σκουπίδια του Πάρκου

Ξεκίνησαν οι Αιτήσεις για τις Γεωργοπεριβαλλοντικές Ενισχύσεις

Από το τμήμα Φυτικής και Ζωϊκής Παραγωγής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας &…

Ένταξη του έργου Αποκατάστασης της Ιεράς Μονής Παμμεγίστων Ταξιαρχών Τσούκας του Δήμου Νεστορίου, π/υ 1,2 εκ. €, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

  Ένταξη του έργου Αποκατάστασης της Ιεράς Μονής Παμμεγίστων Ταξιαρχών Τσούκας του…