ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 42

ΜΙΚΡΟΙ ΚΥΡΙΟΙ – ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ: η δύναμη της φιλίας

Μπορεί να είναι απεικόνιση κείμενο που λέει "ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΙΚΡΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ 000 δύναμη της φιλίας ΚΙΝ/ΘΕΑΤΡΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ Κυριακή 5/11 στις 11:30m π.μ. ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: Στο ταμείο του ΟΛΥΜΠΙΟΝ & more.com Πληροφορίες: 6987 089 778"

ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ:

Κυριακή 05/11

ΩΡΑ: 11:30

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους σε όλη την Ελλάδα,

Βασισμένη στις ομώνυμες βραβευμένες ιστορίες

Οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών, οι Μικροί Κύριοι και οι Μικρές Κυρίες έγιναν

θεατρική παράσταση!

Πρόκειται για την επίσημη θεατρική παράσταση των Μικρών Κυρίων στην Ελλάδα, μια παραγωγή του Θεάτρου Σοφούλη σε συνεργασία με την KOLOSSAION PRODUCTIONS που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους.

Γενιές ολόκληρες έχουν διασκεδάσει αλλά και διδαχθεί με τους πολύχρωμους Μικρούς Κυρίους και τις υπέροχες Μικρές Κυρίες!

Η παράσταση Μικροί Κύριοι – Μικρές Κυρίες: Η δύναμη της φιλίας προάγει την

ευγένεια και την ενσυναίσθηση με διασκεδαστικό τρόπο, μέσα από τις ιστορίες των

διάσημων ηρώων.

Η σειρά Μικροί κύριοι – Μικρές Κυρίες από το 1971 είναι σε παγκόσμιο επίπεδο μία από τις διασημότερες και πιο δημοφιλείς σειρές παιδικών βιβλίων, έχει γίνει τηλεοπτική εκπομπή, έγινε μουσειακή έκθεση στο Παρίσι ενώ αναμένεται και η ομώνυμη ταινία.

Λίγα λόγια για το έργο:

Η μικρή Σοφία είναι πολύ λυπημένη σήμερα. Είχε μια δύσκολη μέρα στο σχολείο. Μιλάει πολύ και δεν χαμογελά ποτέ και γι’ αυτό δεν έχει καθόλου φίλους. Ξαφνικά η κυρία Άμπρα Κατάμπρα εμφανίζεται και με τη βοήθεια των φίλων της, του κυρίου Κατσούφη, της κυρίας Γελαστούλας, του κυρίου Πολυλογά, του Κυρίου Δυνατού αλλά και των παιδιών που παρακολουθούν την παράσταση θα τη βοηθήσει να βρει και πάλι τη χαρά με τη δύναμη της φιλίας!

‘’Μικροί Κύριοι – Μικρές Κυρίες: Η δύναμη της φιλίας’’ μια διαδραστική θεατρική

παράσταση, με εντυπωσιακά κοστούμια και τραγούδια, όπου τα παιδιά συμμετέχουν, γελάνε, χαίρονται, τραγουδούν, χορεύουν και μαθαίνουν για τη δύναμη της φιλίας και τις αξίες της ζωής.

Μην τη χάσετε.

Δείτε το trailer: https://www.youtube.com/watch?v=M7v4mX4_5BU

Προπώληση εισιτηρίων στο ταμείο του κινηματοθεάτρου ΟΛΥΜΠΙΟΝ και ηλεκτρονικά εδώ: https://www.more.com/theater/mikroi-kyrioi-mikres-kyries-dynami-tis-filias/

ΡΕΤΡΟ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ

Σόνια Θεοδωρίδου – Δαυίδ Ναχμίας

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΟΛΥΜΠΙΟΝ 6.11.23 20:00 ΣΟΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΔΑΥΙΔ ΝΑΧΜΙΑΣ ρετρό του έρωτα FOR VINTAGE LOVERS ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ"

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ:

Δευτέρα 06/11

ΩΡΑ: 20:00

Ο Σύλλογος ΜΑΖΙ ΣΟΥ θέλοντας να δώσει τη δυνατότητα στο μουσικόφιλο κοινό της Καστοριάς να απολαύσει τη διεθνή μας σοπράνο κ. Σόνια Θεοδωρίδου αρωγό και συμπαραστάτη του έργου μας, την προσκαλεί στην Καστοριά για μία μοναδική παράσταση, τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 20:00 στον κινηματογράφο ¨ΟΛΥΜΠΙΟΝ! Η διεθνής μας σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου συμπράττει σε αυτή τη μοναδική παρουσία με τον μαιτρ του ρετρό, Δαυίδ Ναχμία!

Αγαπημένα, πασίγνωστα, διαχρονικά, ερωτικά τραγούδια που γίνονται πιο επίκαιρα από ποτέ σε αυτή την παράσταση που ξεχειλίζει από ρομαντισμό, με υψηλή vintage αισθητική, εκπλήξεις και ευρηματική παρουσίαση!Η αξεπέραστη ερμηνευτική προσέγγιση της Σόνιας Θεοδωρίδου και το πιάνο του Δαυίδ Ναχμία συνδυάζονται και δημιουργούν ένα μοναδικό αποτέλεσμα που αφορά κάθε γενιά.

Προπώληση εισιτηρίων στο Κινηματοθέατρο Ολύμπιον!

5 ΦΟΡΕΣ ΞΕΝΟΣ

Μπορεί να είναι γραφικό 1 άτομο και κείμενο

ΠΡΟΒΟΛΗ:

Παρασκευή 03/11

ΩΡΑ: 21:30

Είσοδος δωρεάν

Η ταινία του σκηνοθέτη Βαγγέλη Ευθυμίου «Πέντε φορές ξένος» αποτυπώνει την Οδύσσεια της ψυχής μέσα από την εμπειρία της πολιτικής.

Το δίχως τέλος ταξίδι του καλλιτέχνη Σταύρου Κωτούλα, ο οποίος έχει ζήσει κυνηγημένος σε πέντε διαφορετικές χώρες με φόντο το ιστορικό τοπίο της μεταπολεμικής Ευρώπης. Τα γυρίσματα κράτησαν 10 χρόνια και έγιναν σε Ελλάδα, Ουγγαρία, Αυστρία και Σουηδία.

Οι πολιτικές συγκρούσεις, η φτώχεια, η δυσπιστία και – πάντα – οι αποφάσεις των άλλων, έχουν διαμορφώσει τον κύκλο ζωής του πρωταγωνιστή.

Εμφύλιος πόλεμος, παιδομάζωμα και από ένα μικρό χωριό του Γράμμου, τη Ζέρμα, ο Σταύρος βρίσκεται στην Αλβανία. Στη συνέχεια αντιμετώπισε τον κομμουνισμό της Ουγγαρίας και τον εθνικισμό της Αυστρίας. Αναμετρήθηκε με το χουντικό καθεστώς της Ελλάδας και τελικά απόλαυσε την ελευθερία και την ανοχή της σουηδικής κοινωνίας της δεκαετίας του ’70, όπου σπούδασε καλές τέχνες και παντρεύτηκε. Γεμάτος νοσταλγία για τη γενέτειρά του, επέστρεψε στην Ελλάδα για να ανακαλύψει ότι το χωριό του μετακόμισε. Παρά τις απώλειες και τις κακουχίες, ο Σταύρος παραμένει θετικός, αν και γνωρίζει καλά ότι «η ιστορία γράφεται πάντα από τους νικητές».

ΦΤΗΝΑ ΤΣΙΓΑΡΑ

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΦΤΗΝΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΟΥ PENOY ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ ON TOUR ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ"

ΠΡΟΒΟΛΗ:

Σάββατο 04/11

ΩΡΑ: 21:30

Μετά τα αλλεπάλληλα sold out στη ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ που έκανε το μιούζικαλ «ΦΤΗΝΑ ΤΣΙΓΑΡΑ» που ήταν βασισμένο στην ομώνυμη ταινία , τώρα τα κινηματογραφικά ΦΤΗΝΑ ΤΣΙΓΑΡΑ είναι ON TOUR με την συνοδεία του σκηνοθέτη, Ρένου Χαρλαμπίδη. Η μεγάλη οθόνη υποδέχεται την ταινία σχεδόν 20 χρόνια μετά την πρώτη προβολή. Εξάλλου ο φυσικός χώρος της είναι το σινεμά και όχι η μοναχική θέαση.

Άραγε τα «ΦΤΗΝΑ ΤΣΙΓΑΡΑ» έχουν κερδίσει την μάχη με τον χρόνο; Παραμένουν σε επικοινωνία με τους νέους; Μπορεί η ρομαντική πλευρά της δεκαετίας του ‘90 να παραμείνει επίκαιρη;  Ερωτήματα που μπορεί να τα απαντήσει μόνο το «πανί».

Θα προηγηθεί η ταινία μικρού μήκους «ΜΕ ΔΕΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ» του Β. Μωυσίδη. Μια από τις πρώτες εμφανίσεις του Ρένου στην μεγάλη οθόνη.

DALILAND

Daliland (2022) - IMDb

ΠΡΟΒΟΛΕΣ:

Πέμπτη 02/11 έως και Τετάρτη 08/11

ΩΡΑ: 21:45

Σκηνοθεσία: Mary Harron

Σενάριο: John Walsh

Ηθοποιοί: Barbara Sukowa, Ben Kingsley, Christopher Briney, Rupert Graves, Andreja Pejic, Alexander Beyer, Mark McKenna, Zachary Nachbar-Seckel, Avital Lvova, Ezra Miller

Διάρκεια: 97 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2023

Χρονολογία παραγωγής: 2022

Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ, ΓΑΛΛΙΑ & ΑΓΓΛΙΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ

Στα τελευταία χρόνια του θυελλώδους γάμου του ιδιοφυούς Σαλβαδόρ Νταλί και της τυραννικής συζύγου του Γκαλά, ο φαινομενικά ακλόνητος δεσμός τους αρχίζει να σπάει.

Τοποθετημένη στη Νέα Υόρκη και την Ισπανία του 1973, η ιστορία εκτυλίσσεται μέσα από τα μάτια του Τζέιμς, ενός νεαρού βοηθού γκαλερίστα που θέλει να ανελιχθεί στον κόσμο της τέχνης και βοηθά τον εκκεντρικό και ανισόρροπο Νταλί να προετοιμαστεί για μία μεγάλη έκθεση.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=pZjmz9uotPY

Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ / THE MARSH KING’S DAUGHTER

Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ

ΠΡΟΒΟΛΕΣ:

Πέμπτη 02/11, Σάββατο 03/11 & Κυριακή 04/11

ΩΡΑ: 21:30

Παρασκευή 03/11

ΩΡΑ: 19:00

Τρίτη 07/11 και Τετάρτη 08/11

ΩΡΑ: 21:30

Σκηνοθεσία: Neil Burger

Σενάριο: Elle Smith, Mark L. Smith & Karen Dionne

Ηθοποιοί: Garrett Hedlund, Gil Birmingham, Daisy Ridley, Caren Pistorius, Ben Mendelsohn

Διάρκεια: 108 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2023

Χρονολογία παραγωγής: 2023

Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ

Μια γυναίκα με κρυφό παρελθόν θα επιστρέψει στο δάσος που μεγάλωσε για να αντιμετωπίσει τον πιο επικίνδυνο άντρα της ζωής της: τον πατέρα της. Η φαινομενικά φυσιολογική ζωή της Ελένα (Ντέιζι Ρίντλει) κρύβει μία σκοτεινή και επικίνδυνη αλήθεια: τον αποξενωμένο πατέρα της, τον διαβόητο Βασιλιά του Βάλτου (Μπεν Μέντελσον), τον άνθρωπο που κράτησε όμηρο εκείνη και την μητέρα της για χρόνια. Όταν δραπετεύσει από τη φυλακή, η Ελένα θα έρθει αντιμέτωπη με το παρελθόν της. Γνωρίζοντας πως εκείνος θα κυνηγήσει την ίδια και την οικογένεια της, η Ελένα πρέπει να βρει τη δύναμη να κοιτάξει κατάματα τους δαίμονες της και να υπερνικήσει τον άνθρωπο που της έμαθε να επιβιώνει στην άγρια φύση. Ο σκηνοθέτης των «Μάγος Άιζενχαϊμ», «Divergent» και της τηλεοπτικής σειράς «Billions» επιστρέφει με ένα πολυαναμενόμενο ψυχολογικό θρίλερ βασισμένο στο ομώνυμο best-seller μυθιστόρημα της Κάρεν Ντιόν.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=KrkvyhOCfwk

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ / FREELANCE

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ (FREELANCE) | 2 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους –  Lifespeed

ΠΡΟΒΟΛΕΣ:

Πέμπτη 02/11 έως και Τετάρτη 08/11

ΩΡΑ: 19:15

Σκηνοθεσία: Pierre Morel

Σενάριο: Jacob Lentz

Ηθοποιοί: Marton Csokas, John Cena, Alison Brie, Alice Eve, Christian Slater, Juan Pablo Raba

Διάρκεια: 109 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2023

Χρονολογία παραγωγής: 2023

Είδος ταινίας: ΚΩΜΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας:

Ο πρώην αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων Μέισον Πετίτς (Τζον Σίνα) έχει κολλήσει σε μια αδιέξοδη δουλειά γραφείου όταν στρατολογείται απρόθυμα από τον πρώην στρατιωτικό φίλο Σεμπάστιαν Ερλ (Κρίστιαν Σλέιτερ) για να αναλάβει μια δουλειά ελεύθερου επαγγελματία να παρέχει ασφάλεια στην ξεπεσμένη δημοσιογράφο Κλερ Γουέλινγκτον (Άλισον Μπρι). Συνοδεύει διστακτικά την Κλερ στην ανάθεση που έχει να πάρει συνέντευξη από έναν αδίστακτο –αλλά ντυμένο άψογα – δικτάτορα Χουάν Βενέγκας (Χουάν Πάμπλο Ράμπα), όταν ξεσπά ένα στρατιωτικό πραξικόπημα τη στιγμή που πρόκειται να πιάσει το μεγαλύτερο ‘λαυράκι’. Τώρα, το απίθανο τρίο πρέπει να βρει πώς να επιβιώσει στη ζούγκλα ΚΑΙ να αντέχει ο ένας στον άλλον για να τα καταφέρει.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=cd0eywRA7x0

ΟΙ ΕΥΧΟΥΛΗΔΕΣ 3 ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΤΑ / TROLLS BAND TOGETHER (ΜΕΤΑΓΛ.)

Οι Ευχούληδες 3: Μαζί για Μπάντα - Κριτική - Athinorama.gr

ΠΡΟΒΟΛΕΣ:

Πέμπτη 02/11

ΩΡΑ: 18:30

Παρασκευή 03/11 και Σάββατο 03/11

ΩΡΑ: 17:00

Κυριακή 04/11

ΩΡΑ: 11:45 & 18:30

Τρίτη 07/11 και Τετάρτη 08/11

ΩΡΑ: 18:30

Σκηνοθεσία: Walt Dohrn & Tim Heitz

Σενάριο: Jonathan Aibel, Glenn Berger & Elizabeth Tippet

Διάρκεια: 92 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2023

Χρονολογία παραγωγής: 2023

Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

Μετά από δύο ταινίες πραγματικής φιλίας και ατελείωτου φλερτ, η Πόπη και ο Κλωνάρης είναι πλέον επίσημα ζευγάρι (#broppy)! Όσο έρχονται πιο κοντά, η Πόπη ανακαλύπτει ότι ο Κλωνάρης έχει ένα μυστικό παρελθόν. Ήταν κάποτε μέλος της αγαπημένης της boyband, των BroZone, μαζί με τους τέσσερις αδελφούς του: τον Φλόιντ, τον Τζον Ντόρι, τον Σπρους και τον Κλέι. Οι BroZone διαλύθηκαν όταν ο Κλωνάρης ήταν ακόμα μωρό, ενώ ακολούθησε και η διάλυση της οικογένειας. Από τότε ο Κλωνάρης δεν έχει δει τους αδελφούς του ποτέ ξανά. Αλλά όταν ο Βέλβετ και ο Βενίρ, δύο μοχθηροί ποπ σταρ, απαγάγουν τον αδελφό του Κλωνάρη, τον Φλόιντ, για το μουσικό του ταλέντο, ο Κλωνάρης και η Πόπη ξεκινούν ένα δύσκολο και συναισθηματικό ταξίδι για να φέρουν κοντά τα υπόλοιπα αδέλφια και να σώσουν τον Φλόιντ από την αφάνεια και όχι μόνο.

Trailer: https://youtu.be/DJyNXEBqT40

ΜΠΑΝΤΙ Ο ΡΟΚ ΣΤΑΡ 3 / ROCK DOG 3 : BATTLE THE BEAT (ΜΕΤΑΓΛ.)

ΜΠΑΝΤΙ Ο ΡΟΚ ΣΤΑΡ 3 (ΜΕΤΑΓΓΛ.) - Town Cinemas

ΠΡΟΒΟΛΕΣ:

Σάββατο 04/11 και Κυριακή 05/11

ΩΡΑ: 17:15

Σκηνοθεσία: Anthony Bell

Σενάριο: Rob Muir

Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: Πάνος Αποστολόπουλος, Σοφία Καψαμπέλη, Θοδωρής Σμέρος, Ιωάννα Δαρμή, Βάσια Ζαχαροπούλου, Ζωή Κατσάτου, Βασίλης Παπαστάθης, Γιάννης Υφαντής, Χρήστος Θάνος, Βασίλης Μήλιος, Ειρήνη Ασπιώτη

Διάρκεια: 88 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2023

Χρονολογία παραγωγής: 2022

Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ & ΚΙΝΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

Μετά την παγκόσμια περιοδεία του,ο Μπάντι παίρνει λίγο χρόνο και επιστρέφει στο χωριό του. Όταν μαθαίνει ότι η μπάντα κοριτσιών, K-9, δεν ξέρει ποιος είναι ο Άνγκους Σκάτεργουντ, αποφασίζει να λάβει μέρος στο μουσικό διαγωνιστικό σόου, Battle the Beat, για να εμπνεύσει μια νέα γενιά ροκ σταρ. Αλλά ο Μπάντι διαχειρίζεται περισσότερα από όσα μπορεί όταν ασχολείται με το τηλεοπτικό σόου, καθώς παραμελεί τους στόχους του και μετατρέπεται εν μια νυκτί σε τηλεπερσόνα.

Trailer: https://youtu.be/a1lJBG1DXfo

PAW PATROL: Η ΣΟΥΠΕΡ ΤΑΙΝΙΑ (ΜΕΤΑΓΛ.)

PAW PATROL: H ΣΟΥΠΕΡ ΤΑΙΝΙΑ (Ελληνικά) - Pallas 5 Cinemas center

ΠΡΟΒΟΛΕΣ:

Παρασκευή 03/11

ΩΡΑ: 17:15

Κυριακή 05/11

ΩΡΑ: 17:00


Σκηνοθεσία:
Cal Brunker

Σενάριο: Cal Brunker, Bob Barlen & Shane Morris

Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, Taraji P. Henson, Finn Lee-Epp, Ron Pardo, Mckenna Grace, Christian Convery

Διάρκεια: 92 λεπτά

Πρεμιέρα: Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2023

Χρονολογία παραγωγής: 2023

Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ & ΚΑΝΑΔΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

Όταν ένας μαγικός μετεωρίτης πέφτει στην Πόλη της Περιπέτειας, τα κουτάβια του PAW Patrol αποκτούν υπερδυνάμεις, μεταμορφώνοντάς τα σε Υπερκουτάβια! Για τη Σκάι, το νεαρότερο μέλος της ομάδας, οι νέες δυνάμεις που αποκτά ήταν όνειρο ζωής. Αλλά τα πράγματα χειροτερεύουν όταν ο μεγαλύτερος αντίπαλος των κουταβιών, ο Δήμαρχος Χάμντινγκερ, το σκάει από τη φυλακή και συνεργάζεται με μία τρελή επιστήμονα για να κλέψει τις υπερδυνάμεις και για τους δύο κακούς. Με τη μοίρα της Πόλης της Περιπέτειας να κρέμεται από μια κλωστή, τα Υπερκουτάβια πρέπει να σταματήσουν τους κακούς προτού να είναι πολύ αργά και η Σκάι θα μάθει ότι ακόμα και το πιο μικρό κουτάβι μπορεί να κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά.

Trailer: https://youtu.be/lPeKv1O-1nY

You May Also Like

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ακύρωση εκδήλωσης «Η Φιλαρμονικη Ορχήστρα Šibenska narodna glazba στην Καστοριά»

Ακύρωση εκδήλωσης «Η Φιλαρμονικη Ορχήστρα Šibenska narodna glazba στην Καστοριά»

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ COVID-19

  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ COVID-19

Ποιο είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Προοδευτικού Συλλόγου Κυριών Καστοριάς

Ποιο είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Προοδευτικού Συλλόγου Κυριών Καστοριάς

Ιταλία: Έτσι δολοφονήθηκε η 18χρονη Πακιστανή Σαμάν γιατί δεν ήθελε να παντρευτεί τον ξάδερφό της [Βίντεο]

Βίντεο δείχνει τα ξαδέρφια και τον θείο της 18χρονης Σαμάν Αμπάς με…

Ξεκινά τη λειτουργία του το Εξωτερικό Νευρολογικό ιατρείο στο Γ.Ν. Καστοριάς

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Καστοριάς, γνωστοποιεί ότι, στις 03-05-2017 προσελήφθη στο Νοσοκομείο…

Οι ευχές της Μαρίας Αντωνίου, βουλευτή Καστοριάς, για την εορταστική περίοδο

Οι ευχές της Μαρίας Αντωνίου, βουλευτή Καστοριάς, για την εορταστική περίοδο

Μαρία Αντωνίου: «Δεν έχουμε ξεκάθαρες απαντήσεις!»

Τις αμφιβολίες της για τις εξαγγελίες του Υπουργού εξέφρασε η Βουλευτής της…

Οι ξεναγήσεις του Νοεμβρίου στο Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης

Οι ξεναγήσεις του Νοεμβρίου στο Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης