Στη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής επί του Σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών με θέμα «Επιτάχυνση προσλήψεων μέσω Α.Σ.Ε.Π., τροποποιήσεις στον Κώδικα Κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ. και στον Κώδικα Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων, σύστημα κινήτρων και ανταμοιβής δημοσίων υπαλλήλων, ρυθμίσεις για το σύστημα αξιολόγησης δημοσίων υπαλλήλων και λοιπές διατάξεις για τη βελτίωση της λειτουργίας της δημόσιας διοίκησης».

Όπως τόνισε, μεταξύ άλλων, η κ. Αντωνίου, «Πρόκειται για ένα σημαντικό νομοσχέδιο καθώς αφορά, κατά μεγάλο μέρος του, στη λειτουργία της δημόσιας διοίκησης και τον τρόπο στελέχωσής της. Ειδικότερα για την Καστοριά μας, έχει βαρύνουσα σημασία γιατί ενισχύει τη μοριοδότηση βάσει του κριτηρίου της εντοπιότητας και περιλαμβάνει ειδική μέριμνα για την πριμοδότηση της Δυτικής Μακεδονίας λόγω της Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης».

«Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό Εσωτερικών Θόδωρο Λιβάνιο και την Υφυπουργό Παρασκευή Χαραλαμπογιάννη για την ειδική αυτή μέριμνα για την περιοχή μου. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της κοινωνίας και οικοδομούμε μια αναβαθμισμένη, δίκαιη και αποτελεσματική Δημόσια Διοίκηση», δήλωσε η Μαρία Αντωνίου.

Δείτε ολόκληρη της ομιλία της κ. Αντωνίου στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/maria.antoniou.7906/videos/894402545636969

 

 

 

You May Also Like

Αύριο Τρίτη 21/08 η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Αύριο Τρίτη 21/08 η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

ΔΕΥΑΚ: Αποτελέσματα αναλύσεων πόσιμου νερού Ιουνίου 2023

Στην πόλη της Καστοριάς και σε Δημοτικές Ενότητες της

Στις 10/09 η Γενική Συνέλευση και Εκλογές του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Καστοριάς

Στις 10/09 η Γενική Συνέλευση και Εκλογές του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Καστοριάς

Οδηγίες προς τις επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος από τη Δ/νση Δημόσια Υγείας Π.Ε. Καστοριάς

  Οδηγίες προς τις επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος από τη Δ/νση Δημόσια Υγείας…

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-Άροσις ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 13-14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ _Άροσις –Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 84-72

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Διακρατικός μαθητικός διαγωνισμός παραγωγής δοκιμίου

  Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Διακρατικός μαθητικός διαγωνισμός παραγωγής δοκιμίου  

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης σχολιάζει την επίσκεψη κλιμακίου της Ν.Δ. στην Κοζάνη: «Θεωρούν ότι είναι η κατάλληλη περίοδος για κομματικά οφέλη»

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης σχολιάζει την επίσκεψη κλιμακίου  της Ν.Δ. στην Κοζάνη:…

Εκλογές στον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Καστοριάς

Εκλογές στον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Καστοριάς