Ο 10χρονος στην Πτολεμαΐδα επέστρεφε σπίτι του μετά το σχολείο όταν ένα αυτοκίνητο σταμάτησε και ο οδηγός του ζήτησε να μπει στο όχημα.

Σχολείο

Ένα πολύ ανησυχητικό περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τετάρτης στην πόλη της Πτολεμαΐδας όπου ένας μαθητής παραλίγο να πέσει θύμα αρπαγής, τη στιγμή που επέστρεφε από το σχολείο στο σπίτι του.

Σύμφωνα με τον πατέρα του 10χρονου που μίλησε στο e-ptolemeos.gr, ο γιος του, σχολώντας από το 1ο Δημοτικό Σχολείο (Πέτρινο) επέστρεφε στο σπίτι του μαζί με δύο φίλους του, ακολουθώντας το στενό της οδού Κονδύλη. Κάποια στιγμή, χωρίστηκε με τους φίλους του, οι οποίοι μένουν προς άλλη κατεύθυνση και το παιδί συνέχισε μόνο του.

Τότε, ξαφνικά, σταματά από πίσω του και πολύ κοντά του ένα αυτοκίνητο μάρκας Nissan, παλαιότερο μοντέλο, κόκκινου – βυσσινί χρώματος. Ο άνδρας που επέβαινε στο όχημα, κατέβασε το παράθυρο και ζήτησε από το παιδί να μπει μέσα για να το πάει σπίτι του. Ο μικρός άρχισε να φωνάζει “κλέφτης” κι έτρεξε προς την αντίθετη κατεύθυνση, ανηφορίζοντας τον δρόμο. Το αυτοκίνητο έβαλε μπροστά κι εξαφανίστηκε.

Το παιδί ενημέρωσε τους γονείς του, λέγοντας ότι ο άνδρας που το προσέγγισε ήταν άγνωστος, μιλούσε σπαστά ελληνικά, είχε γκρίζα μαλλιά και ηλικιακά πρέπει να ήταν μεταξύ 45 και 50. Αμέσως οι γονείς ενημέρωσαν το σχολείο κι όπως μας είπε ο πατέρας, το σχολείο ενημέρωσε την αστυνομία.

Όπως ανέφερε ο πατέρας του παιδιού, θέλει να προειδοποιήσει τους γονείς και τα παιδιά, για να είναι σε εγρήγορση. Ο μικρός έχει τρομάξει πολύ και θα χρειαστεί χρόνος μέχρι να μπορέσει να το ξεπεράσει.

Να σημειωθεί ότι έχουν γίνει αρκετές δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με αναφορά στο περιστατικό, με τους γονείς να εκφράζουν την ανησυχία τους.

 

You May Also Like

Στο Γηροκομείο Καστοριάς η Μαρία Αντωνίου

”Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα στα υπέροχα άτομα της τρίτης ηλικίας και σε όλο το προσωπικό του Γηροκομείου Καστοριάς”

Στις 31 Μαΐου η Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας

Ποια θέματα αφορούν την Π.Ε. Καστοριάς;

Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας: Παρουσίαση του θεσμοθετημένου «Εργαστηρίου Περιβαλλοντικής Τεχνολογίας» του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Αντιρρύπανσης

 Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας: Παρουσίαση του θεσμοθετημένου «Εργαστηρίου Περιβαλλοντικής Τεχνολογίας» του Τμήματος Μηχανολόγων…

Τα αποτελέσματα των εκλογών του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος τμ. Δυτικής Μακεδονίας

    Τα αποτελέσματα των εκλογών του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος τμ. Δυτικής…

Φως στο σκάνδαλο της Αττικάτ στις σήραγγες της Εγνατίας Οδού στην Κοζάνη

To κουβάρι των υπερκοστολογήσεων στην Εγνατία Οδό αρχίζουν να ξετυλίγουν οι δικαστικές…

Π.Δ.Μ.: Υπογραφή συμφωνητικού για την καταπολέμηση του παρεμπορίου παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Στ. Πιτσιόρλας

Π.Δ.Μ.: Υπογραφή συμφωνητικού για την καταπολέμηση του παρεμπορίου παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού…

Της πέταξε την ζεστή σούπα στο πρόσωπο γιατί είχε λιώσει το καπάκι (vid)

Απίστευτη αντίδραση από εξαγριωμένη πελάτισσα που απλά φώναζε και δεν δεχόταν ούτε…

Έργα προϋπολογισμού 15,286 εκ. ευρώ εντάσσονται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Μακεδονίας

Έργα προϋπολογισμού 15,286 εκ. ευρώ εντάσσονται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Μακεδονίας