Πάνω από 1,7 εκατομμύρια ευρώ υπολογίζεται το ύψος του χρηματικού προστίμου που βεβαιώθηκε σε βάρος ενός 63χρονου στη Δονούσα, από αστυνομικούς που πραγματοποίησαν έφοδο ύστερα από καταγγελία για βασανισμό ζώων, σε περιφραγμένο χώρο ιδιοκτησίας του, όπου υπήρχαν παλιά ενοικιαζόμενα δωμάτια και εστιατόριο τα οποία δεν λειτουργούσαν πια. Εκεί είχε μαζέψει, κλειδώσει και αφήσει υποσιτισμένες 58 γάτες.

Πρόκειται για ένα πρωτοφανές ύψος προστίμου που έχει έως τώρα βεβαιωθεί για τέτοιες παραβάσεις, ενώ από αυτό προκύπτει και η άθλια εικόνα που αντίκρισαν οι Αρχές από την κατάσταση των ζώων.

Πρωτοφανές πρόστιμο πάνω από 1,7 εκατ. ευρώ σε 63χρονο που βασάνιζε ζώα στη Δονούσα

Μάλιστα, το ποσό αναμένεται να υπερβεί το 1.740.000 ευρώ που είναι τώρα, μόλις βεβαιωθούν  και οι επιπλέον παραβάσεις για έλλειψη βιβλιαρίων υγείας των ζώων, έλλειψη τσιπ κλπ.

Πρωτοφανές πρόστιμο πάνω από 1,7 εκατ. ευρώ σε 63χρονο που βασάνιζε ζώα στη Δονούσα

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν για αντίστοιχους λόγους στο Μοσχάτο, συνελήφθη και θα οδηγηθεί στην εισαγγελία της Νάξου με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για τον νόμο περί προστασίας των ζώων.

Ρεποτάζ Θοδωρής Παναγιωτίδης

You May Also Like

Έρχεται το προσεχές διάστημα η αξιολόγηση για 170.000 εκπαιδευτικούς

Έρχεται το προσεχές διάστημα η αξιολόγηση για 170.000 εκπαιδευτικούς

Στη Θεσσαλονίκη το επόμενο 48ωρο ο Νίκος Χαρδαλιάς – Σειρά συσκέψεων για το άνοιγμα του αεροδρομίου «Μακεδονία» από 15/6 στις πτήσεις εξωτερικού και για την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο

Στη Θεσσαλονίκη το επόμενο 48ωρο ο Νίκος Χαρδαλιάς – Σειρά συσκέψεων για…

Θ. Βασιλακόπουλος: Στο 8-9% η αύξηση των κρουσμάτων λόγω του click away

Θ. Βασιλακόπουλος: Στο 8-9% η αύξηση των κρουσμάτων λόγω του click away

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιβραβεύει την ελληνική καινοτομία

Την ανάγκη να δοθούν ευκαιρίες στη νέα γενιά για την ανάπτυξη της…

142 εκ. ευρώ αύξηση των δαπανών για την Παιδεία το 2021, παρά τις αντιξοότητες της πανδημίας: «Επενδύουμε στην εκπαίδευση, επενδύουμε στο μέλλον των παιδιών μας!»

142 εκ. ευρώ αύξηση των δαπανών για την Παιδεία το 2021, παρά…

Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Σκότωσε τη 49χρονη μπροστά στα μάτια της κόρης της

Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Σκότωσε τη 49χρονη μπροστά στα μάτια της κόρης της

Βασιλακόπουλος για πανηγύρια: Ας γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός και όλοι θα τρέξουν

Τι είπε για την επονομαζόμενη «αθηναϊκή» μετάλλαξη

Ποιοι άνεργοι δικαιούνται το επίδομα των 187 ευρώ από τον ΟΑΕΔ

Ποιοι άνεργοι δικαιούνται το επίδομα των 187 ευρώ από τον ΟΑΕΔ