Η Αντιδημαρχία Τουρισμού-Πολιτισμού  και Αθλητισμού, του Δήμου Καστοριάς, καλεί τα Σωματεία που επιθυμούν να κάνουν χρήση των Δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων (για προπονήσεις και έδρα) κατά την αγωνιστική περίοδο 2023 – 2024, να υποβάλλουν σχετική αίτησή τους στο γραφείο Αθλητισμού του Δήμου.

Σύμφωνα με το άρθρο 65 του Ν. 3852/2010, δύναται η παραχώρηση περιορισμένης και περιοδικής χρήσης Δημοτικών Αθλητικών Εγκαταστάσεων σε Αθλητικούς Συλλόγους με σκοπό την προετοιμασία, την προγύμναση και τη διεξαγωγή αγώνων (φιλικών και επίσημων) κατόπιν όμως συγκεκριμένου αιτήματος που πρέπει να γίνει προς τον Δήμο Καστοριάς

Επειδή σύμφωνα με το νόμο 4735/2020 (ΦΕΚ 197/Α/12-10- 2020), άρθρο 66 παρ.2, αθλητικό σωματείο που δεν φέρει την ειδική αθλητική αναγνώριση του άρθρου 8 του ν. 2725/1999 (Α΄ 121) και δεν έχει εγγραφεί στο ηλεκτρονικό μητρώο αθλητικών σωματείων του άρθρου 142 του ν. 4714/2020 (Α΄ 148), δεν μπορεί να χρησιμοποιεί αθλητικές  εγκαταστάσεις που ανήκουν σε ΟΤΑ Α΄ και Β΄ βαθμού παρακαλούμε τα Σωματεία που έχουν εκκρεμότητα να την τακτοποιήσουν μέχρι την έναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Τα Σωματεία που επιθυμούν να κάνουν χρήση των Δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων κατά την αγωνιστική περίοδο 2023–2024, πρέπει καταθέσουν ηλεκτρονική αίτηση στον παρακάτω φόρμα  https://forms.gle/ZDeNXSiU89EhNjpz7 έως και τις 31 Αυγούστου.

Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η ηλεκτρονική κατάθεση της αίτησης, τα σωματεία μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο γραφείο Αθλητισμού που βρίσκεται στην οδό Παλαιολόγου 1 στην περιοχή Αγίου Μηνά, τηλ. επικοινωνίας 24670 21026.

Νέα σωματεία ή σωματεία που έχουν αλλαγές στο καταστατικό τους υποχρεούνται να φέρουν αντίγραφό του. Τονίζεται ότι τα σωματεία θα πρέπει οπωσδήποτε να καταθέσουν αίτηση για να δικαιούνται χρήση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων.

Ο Αντιδήμαρχος

Τουρισμού- Πολιτισμού

και Αθλητισμού

Αθανάσιος Ρήμος

 

You May Also Like

Γιάννης Κορεντσίδης:“Τα παιδιά είναι το μέλλον του τόπου μας και της πατρίδας μας. Η νέα Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται διαρκώς δίπλα σε όλους”

Γιάννης Κορεντσίδης:“Τα παιδιά είναι το μέλλον του τόπου μας και της πατρίδας…

Γιατί χρειαζόμαστε περισσότερο ύπνο τον χειμώνα – Ειδικοί εξηγούν

Αν τον χειμώνα αισθάνεστε κόπωση και υπνηλία, μην ανησυχείτε, υπάρχει επιστημονική εξήγηση

Γενική συνέλευση όλων των Σωματείων-Μελών που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Π.Σ. Καστοριάς

  Γενική συνέλευση όλων των Σωματείων-Μελών που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Π.Σ.…

“ΣΚΟΡΑΡΕ” και στις εντυπώσεις το 1ο Τουρνουά Ακαδημιών της Α.Σ. ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ (VIDEO και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

“ΣΚΟΡΑΡΕ” και στις εντυπώσεις το 1ο Τουρνουά Ακαδημιών της Α.Σ. ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ

Εμβολιασμός των κόκκινων αλεπούδων έναντι του ιού της Λύσσας από αέρος με εμβολιακά δολώματα για την άνοιξη του 2017

Από το τμήμα Κτηνιατρικής  της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της ΠΕ…

Αργίες 2020: Αυτά είναι τα τριήμερα του νέου έτους

Αργίες 2020: Αυτά είναι τα τριήμερα του νέου έτους

Στην Κορησό ο Γιάννης Κορεντσίδης για τις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου”

Στην Κορησό ο Γιάννης Κορεντσίδης για τις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου”

Πρώτη προπόνηση για τον ΠΑΟΚ Κωσταραζίου

Με φιλοδοξίες και… πολύ τρέξιμο ξεκίνησε το Σάββατο ( 1/8 ) την…