Παραδόθηκε ο οδηγός που παρέσυρε 5χρονο. Η μητέρα του 5χρονου αγοριού είχε φτάσει στο νηπιαγωγείο για να τον παραλάβει, το μεσημέρι της Τετάρτης. Ενώ συζητούσε με τη δασκάλα του μικρού, εκείνος άφησε το χέρι της και το κακό δεν άργησε να συμβεί.

«Πήγα να τον πάρω από το νηπιαγωγείο, βγήκε η δασκάλα του, μου τον έδωσε στο χέρι, τον πήρα αγκαλιά. Μιλούσαμε μετά για πράγματα του σχολείου που αφορούν το παιδί, τον κατέβασα, κάποια στιγμή μου έφυγε από το χέρι. Εκείνη την στιγμή έτρεξε προς τον δρόμο, τον φώναξε η δασκάλα, περνούσε ένας κύριος μεγάλης ηλικίας. Τον βρήκε με το μπροστινό φανάρι αριστερά και τον χτύπησε στην μέση. Ο μικρός έπεσε κάτω, έτρεξα κατευθείαν κοντά του. Ευτυχώς δεν έκλαψε ή κάτι τέτοιο», λέει η ίδια στο MEGA.

Η μητέρα του έτρεξε να τον πιάσει αλλά δεν πρόλαβε. Το αυτοκίνητο ενός 67χρονου έριξε κάτω στην άσφαλτο τον μικρό. Ο οδηγός σταμάτησε για λίγο αλλά δεν κατέβηκε ποτέ από το αυτοκίνητο. Έφυγε, σαν να μην συμβαίνει τίποτα. «Σταμάτησε μέχρι την ώρα που τον σήκωσα. Με κοίταξε, κοιταχτήκαμε δηλαδή και μετά έφυγε. Δεν σταμάτησε να ρωτήσει τουλάχιστον αν χρειάζεται κάτι ή έστω αν τρομάξαμε ακόμα και αυτό».

Δεν τραυματίστηκε σοβαρά

Ο μικρός ήταν τρομαγμένος, ευτυχώς όμως δε φαινόταν να έχει τραυματιστεί σοβαρά. Μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο όπου έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις.

«Δόξα τω Θεώ καλά είμαστε. Είχαμε πιθανότητα για ένα πιθανό κάταγμα στη μέση, αλλά, από ό,τι φαίνεται, μάλλον δε θα είναι κάτι».

Λίγες ώρες μετά το περιστατικό, ο ηλικιωμένος άνδρας παρουσιάστηκε στο τμήμα για να δηλώσει την εμπλοκή του. Πέρασε αυτόφωρο και με εισαγγελική εντολή αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να οριστεί δικάσιμος.

«Το νηπιαγωγείο είναι γωνιακό σε δύο κεντρικούς δρόμους. Είναι μονόδρομος ο ένας. Μου είπε η γυναίκα ότι είναι ηλικιωμένος, εν συνεχεία μάθαμε ότι έχει περάσει και κάποιο έμφραγμα. Σταμάτησε, το πήρε το παιδί αγκαλιά, τον κοίταξε, την κοίταξε, δεν ανοίγει καν το τζάμι να της πει ‘είστε καλά;’. Ήταν ράκος η γυναίκα, έτρεμε, είχε χάσει τα λογικά της», λέει ο πατέρας του 5χρονου.

Ο μικρός Κωνσταντίνος δεν έχασε στιγμή το χαμόγελό του. Έλαβε το βραβείο γενναιότητας και με αυτό το παράσημο θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Τι λένε συγγενείς του 67χρονου

Σύμφωνα με συγγενή του 67χρονου, ο άνδρας πήγαινε να πάρει την εγγονή του από άλλο σχολείο, όταν ο 5χρονος έπεσε πάνω στο αμάξι του, με τον άνδρα να σταματά απευθείας.

«Το παιδί σηκώθηκε και επιστρέψαν αμέσως και είχε φύγει το παιδάκι. Μετά πήγε στην αστυνομία αυτός. Δεν χτύπησε καθόλου το παιδί, για προληπτικούς λόγους πήγε, είναι έξω νομίζω σήμερα. Στεναχωρήθηκε πάρα πολύ, δεν το παρέσυρε, έπεσε πάνω το παιδί, βγήκε και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο.

dnews.gr

You May Also Like

Πραγματοποιήθηκε το συνέδριο του έργου J-CROSS «Κοινή Διασυνοριακή Συνεργασία για την Διασφάλιση των Κοινωνιών από Φυσικές και Ανθρωπογενείς Καταστροφές»

  Πραγματοποιήθηκε το συνέδριο του έργου J-CROSS «Κοινή Διασυνοριακή Συνεργασία για την…

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Συμμετοχή του τμήματος Περιφερειακής και Διασυνοριακής Ανάπτυξης στο διαδικτυακό εργαστήριο του έργου SARURE – πρωτοβουλία για την υποστήριξη των επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου στις απομακρυσμένες περιοχές από τα μεγάλα αστικά κέντρα

  Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Συμμετοχή του τμήματος Περιφερειακής και Διασυνοριακής Ανάπτυξης στο…

Συνάντηση του ΕΚΝΚ με τον Διοικητή του Μαμάτσειου Νοσοκομείου

Συνάντηση του ΕΚΝΚ με τον Διοικητή του Μαμάτσειου Νοσοκομείου

Σύλληψη δύο ημεδαπών στη Φλώρινα για κλοπή

Το Σάββατο (03-09-2016) το πρωί στη Φλώρινα, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης…

Ο Μηνιαίος απολογισμός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας στην Οδική Ασφάλεια

Ο Μηνιαίος απολογισμός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας στην Οδική…

Φλώρινα: Αρκούδα νεκρή στο Βροντερό Φλώρινας

Με τη θανάτωση άγριου ζώου δεν επιλύεις προβλήματα επιθέσεων λένε «Καλλιστώ» και…

Μανώλης Σφακιανάκης: Ιδρύει το πρώτο Εργαστήριο Εγκλήματος στην Ελλάδα

Οι καινοτομίες του «The Crime Lab» και τα 14 επιστημονικά εργαστήρια με τα οποία συνεργάζεται

Εργαστήρια θεάτρου για παιδιά από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης

Υπάρχει ένας κόσμος μελωδίας, χορού, παραμυθιού, παιχνιδιού. Ένας κόσμος πολύχρωμος, αγνός, ευαίσθητος,…

Φλώρινα: Θηροφύλακες έσωσαν 50 μικρά αγριογούρουνα στις Πρέσπες (video)

Τα μωρά, βάρους μόλις δύο κιλών έπεσαν κατά λάθος στα τσιμεντένια κανάλια και αδυνατούσαν να βγουν από αυτά

Στη Σαμαρίνα ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης μετά τον σεισμό των 4,3R – Ρωγμές σε εκκλησίες και κοινοτικά κτίρια

    Στη Σαμαρίνα ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης μετά τον σεισμό…