Μία απίστευτη περιπέτεια έζησε μία μητέρα με τα δύο της παιδιά, η οποία ήθελε να ταξιδέψει από τον Πειραιά προς την Κρήτη, όπου διέμεναν.

Αναλυτικότερα, η γυναίκα μαζί με τα δυο παιδιά της, 8 και 5 ετών, βρέθηκε στην Αθήνα για μια δυσάρεστη οικογενειακή περίσταση, μια κηδεία συγκεκριμένα, και το βράδυ της Δευτέρας (25/9) πήραν τον δρόμο του γυρισμού που όμως εξελίχθηκε σε περιπέτεια.

Όπως μεταδίδει το cretalive.gr, στην είσοδο του καραβιού δεν επέτρεψαν στην οικογένεια να ταξιδέψει, αφού το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που είχε μαζί της δεν αναγνωρίστηκε από τα λιμενικά όργανα ως χαρτί που αποδείκνυε πως τα παιδιά ήταν… δικά της.

Έτσι, οι λιμενικοί απαίτησαν είτε διαβατήρια, είτε βιβλιάρια υγείας.

Μάλιστα, στις διαμαρτυρίες της γυναίκας πως δεν της είχαν ζητήσει ανάλογα χαρτιά από το λιμεναρχείο Ηρακλείου όταν ταξίδευε μια μέρα νωρίτερα από την Κρήτη, οι λιμενικοί επικαλέστηκαν το γράμμα του νόμου.

 

ieidiseis.gr

You May Also Like

Συγκέντρωση Διαμαρτυρία Φωτογράφων

Συγκέντρωση Διαμαρτυρία Φωτογράφων

Φωτιές: Στάχτη 470.000 στρέμματα από τις πρόσφατες πυρκαγιές

Χάρτες με την έκταση των πυρκαγιών στη χώρα

Την Τρίτη η συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δει τους αγρότες την Τρίτη το πρωί, έχει δείξει ότι είναι πάντα ανοιχτός στον διάλογο»

Έρευνα για το Αντιτορπιλικό «Βέλος» διέταξε ο Νίκος Δένδιας

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το «Βέλος» έχει υποστεί εκτεταμένες ζημιές στην πρύμνη του, ενώ κινδύνευσε ακόμη και να βυθιστεί

Εξαντλημένοι εθελοντές στη Ρόδο κοιμούνται στα καμένα πριν ξαναριχτούν στη μάχη με τις φλόγες

Αληθινοί ήρωες!

Πετράλωνα: Με ΜΑΤ η έξωση ηλικιωμένης ΑμΕΑ & του γιου της

Με δεκάδες άνδρες των ΜΑΤ έγινε έξωση οικογένειας στα Άνω Πετράλωνα καθώς το σπίτι τους έχει βγει σε πλειστηριασμό.

Κλειδώνουν τα επόμενα ταξίδια Μητσοτάκη: Έρχεται τετ α τετ με Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο

Θα υπάρξει συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. 

Ο καταστροφικός σεισμός της Σαντορίνης – 9 Ιουλίου 1956 (video)

Ο καταστροφικός σεισμός της Σαντορίνης – 9 Ιουλίου 1956 (video)