Το Σάββατο 18/03/2023 πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη η προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος Παμπαίδων – Παγκορασίδων όπου συμμετείχαν 100 αθλητές από 18 συλλόγους από την Μακεδονία, την Ήπειρο, την Θεσσαλία και την Θράκη διεκδικώντας τις 15 προκρίσεις για την τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα.

Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” συμμετείχε με επτά αθλητές (Σκρέκας Ζ, Παπαδόπουλος Γ, Εταιρίδης Α, Ζυγάς Π, Γιαννάκης Γ, Βλανιάδης Α, Τσουτσουλιάνης Χ. ) εκ των οποίων οι πέντε συμμετείχαν για πρώτη φορά σε επίσημη διοργάνωση. Όλα τα καστοριανά παιδιά του Κένταυρου αγωνίστηκαν πολύ καλά δείχνοντας ότι γίνεται καλή δουλειά στον καστοριανό σύλλογο και γέμισαν αισιοδοξία για το μέλλον, με αποκορύφωμα τον Σκρέκα όπου κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Τέλος, να αναφέρουμε πως συνεχίζονται οι εγγραφές στο νέο τμήμα για νεαρούς αρχάριους αθλητές ηλικίας από 6 ετών έως 13 ετών για την γνωριμία και την εκμάθηση του ολυμπιακού αθλήματος του πινγκ-πονγκ, για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6951708639 & 6938300069 .

You May Also Like

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.