Με καταγωγή από τη Δράμα, ζούσε στην Αθήνα, όμως είχε επιχειρήσεις και στην Καβάλα και ήταν δημιουργός της Pink Woman. Νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας με προβλήματα υγείας.

Τη θλίψη του για τον θάνατο του ιδρυτή της Pink Woman, Παύλου Χατζηπαυλίδη, εξέφρασε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Intrafashion, Δημήτρης Ματεμτζής.

Pink Woman: Πέθανε στα 61 του χρόνια ο ιδρυτής της, Παύλος Χατζηπαυλίδης

 

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του αναφέρει: “Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε τον αδόκητο θάνατο του Παύλου Χατζηπαυλίδη, ιδρυτή της PINK WOMAN.

Για κάποιους από εμάς ήταν πολλά παραπάνω από συνεργάτης… ήταν φίλος… ήταν αδερφός. Η δύναμη, η αγάπη, η αφοσίωση και η δημιουργικότητα που έκρυβε μέσα του χάραξαν τη ζωή του, αφήνοντας ισχυρό αποτύπωμα.

Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη, εκτίμηση και απέραντο σεβασμό. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύζυγο, Ευγενία”.

PINK WOMAN

 

Ποιος ήταν ο Παύλος Χατζηπαυλίδης

Γιος μεταφορέα και γαζώτριας από τη Δράμα, ο Παύλος Χατζηπαυλίδης ξεκίνησε να δουλεύει από παιδί στη Δράμα, έγινε υπάλληλος σε fast food για να αποδράσει από το χωριό του και κατάφερε να δημιουργήσει μία κορυφαία ελληνική εταιρεία παραγωγής και εμπορίας γυναικείων ενδυμάτων, έχοντας ως έδρα την πόλη της Καβάλας.

Η εταιρεία Pink Woman ήταν η δική του απάντηση σε όσους έβλεπαν την ελληνική περιφέρεια ως κάτι δεύτερο, κάτι παρακατιανό. Για να τους αποστομώσει δημιούργησε μια εξελιγμένη -ακόμα και από μεγάλες πολυεθνικές επιχειρήσεις- εταιρεία, η οποία είχε ως βασικούς ανταγωνιστές τη Zara και την H&M.

Το 2020 πούλησε το σύνολο της Pink Woman στον Δημήτρη Ματεμτζή.

thetoc.gr

You May Also Like

Εμβολιασμοί εκπαιδευτικών – φοιτητών: Τι έρχεται από Σεπτέμβριο

Εμβολιασμοί εκπαιδευτικών – φοιτητών: Τι έρχεται από Σεπτέμβριο

Ψηφιακό ωράριο και e-κάρτα εργασίας -Τι αλλάζει με ν/σ του υπ. Εργασίας

Ψηφιακό ωράριο και e-κάρτα εργασίας -Τι αλλάζει με ν/σ του υπ. Εργασίας

Διδυμότειχο: Έχασαν την επιμέλεια οι γονείς του βρέφους που νοσηλεύεται με δαγκωματιές ποντικών

Διδυμότειχο: Έχασαν την επιμέλεια οι γονείς του βρέφους που νοσηλεύεται με δαγκωματιές…

Κρήτη: Ανοιξαν το τετράδιο του 10χρονου μαθητή και έπαθαν σοκ

Κρήτη: Ανοιξαν το τετράδιο του 10χρονου μαθητή και έπαθαν σοκ

«Δεν έχω δει χειρότερο»: Οργισμένη αντίδραση Τραμπ για πορτρέτο του

Δεν έμεινε ευχαριστημένος από το τελικό αποτέλεσμα

Στάθης Λιβαθινός: Σοκάρουν οι καταγγελίες από Ανάπηρους καλλιτέχνες

Στάθης Λιβαθινός: Σοκάρουν οι καταγγελίες από Ανάπηρους καλλιτέχνες

Πρόστιμο 400 ευρώ σε όσους καταλαμβάνουν παράνομα δρόμο ή πεζοδρόμιο

Πρόστιμο 400 ευρώ σε όσους καταλαμβάνουν παράνομα δρόμο ή πεζοδρόμιο