Το Φεστιβάλ Γράμμου κλείνει τις πύλες του για τη φετινή χρονιά, με μια εξαιρετική εικαστική πρωτοβουλία που ξεκίνησε τον Ιούλιο στο Γράμμο.
Tο τμήμα Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας παρουσιάζει την πολυμεσική έκθεση Grammos Project. Δεδομένα που συλλέχθηκαν από τον εικαστικό περίπατο του Ιουλίου από την ομάδα διερεύνησης πεδίου και τέθηκαν υπό επεξεργασία από την ομάδα συλλογής στο Πάρκο Εθνικής συμφιλίωσης παρουσιάζονται ως έργα τέχνης.
Πίνακες ζωγραφικής, ακουστικές εγκαταστάσεις, προβολές, φωτογραφίες κ.ά αποτελούν τη νέα μορφή των δεδομένων μέσα σε ένα καλλιτεχνικό πλαίσιο πια.
Επιμέλεια του project και της έκθεσης :
Γιάννης Ζιώγας – Καθηγητής στο τμήμα Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών Παν. Δυτ. Μακεδονίας – Φλώρινας.
Εγκαίνια έκθεσης
Τετάρτη 18.00
Νερόμυλος Σερένη – Κάτω Νεστόριο
Είσοδος ελεύθερη
You May Also Like

Μία όμορφη διοργάνωση στην πίστα αναρρίχησης του Νεστορίου από τον Σ.Ο.Δ.Κ. για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!!

Ο Σ.Ο.Δ.Κ. διοργάνωσε τον 2ο πανελλήνιο διασυλλογικό αγώνα boulder στο Νεστόριο Καστοριάς!

Δήμος Νεστορίου: Ενημέρωση για το πρόβλημα του δικτύου ύδρευσης Νεστορίου

Το δίκτυο έχει πλέον ανακτήσει την λειτουργικότητα του

Το Δισπηλιό υποδέχεται το Φθινόπωρο με μία κεφάτη βραδιά

Πρόσκληση στην εκδήλωση του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Δισπηλιού Καστοριάς

Σεμινάριο με τίτλο «Αυτισμός: Τι χρειάζεται να γνωρίζω πριν έρθω σε επαφή με ένα άτομο στο φάσμα του αυτισμού» από την Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς

Σεμινάριο με τίτλο «Αυτισμός: Τι χρειάζεται να γνωρίζω πριν έρθω σε επαφή…