Με καλή συμμετοχή και με εξαιρετικό καιρό, πραγματοποιήθηκε το πρωί (6/04/2025) η προγραμματισμένη ανάβαση στην Ψαλίδα Καστοριάς.
Η συγκέντρωση έγινε στο πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας και με Ι.Χ. μεταφερθήκαμε στο σημείο αφετηρίας, ψηλά στην Καλλιθέα.
Με καλό ρυθμό, με τις απαραίτητες στάσεις για ανάσες, νερό, σνακς, αλλά και τις επιβεβλημένες φωτογραφικές λήψης μιας πανέμορφης από ψηλά Καστοριάς, καταφέραμε να φτάσουμε στον προορισμό μας αγόγγυστα, με ενθουσιασμό και κέφι.
Η κατάβαση, από διαφορετικό σημείο αυτή τη φορά, μας έδωσε τη δυνατότητα να απολαύσουμε με περισσότερη άνεση το μαγευτικό περιβάλλον και την απείρου κάλλους θέα.
Οι συμμετέχοντες, μετά την ολοκλήρωση της διαδρομής, έδωσαν την υπόσχεση να πραγματοποιήσουν στο εγγύς μέλλον κι άλλες διαδρομές τόσο εντός αλλά κι εκτός Καστοριάς.



