Θέμα: ” Πρόσκληση ”

 

Το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Καστοριάς στα πλαίσια του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας εκπαιδευτικού (05 Οκτωβρίου) αποφάσισε να πραγματοποιήσει τριήμερο εκδηλώσεων:

 

  • Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς την Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023 στο ΚΑΠΗ Καστοριάς από τις 08:30πμ – 13:30 (προσέλευση έως 13:00).

 

  • Επιστημονική εκδήλωση την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων στον χώρο του ΚΠΕ – Ενυδρείου Καστοριάς.

Εισηγητής θα είναι ο ομότιμος Καθηγητής Παιδαγωγικής του ΑΠΘ κύριος Τσιάκαλος Γεώργιος με τίτλο εισήγησης: «Ο πολύπλευρος ρόλος των εκπαιδευτικών και του σχολείου σε μια κοινωνία που αλλάζει ραγδαία».

 

 

  • Βραδιά ποτού για την έναρξη της σχολικής χρονιάς και γνωριμία-καλωσόρισμα στους/στις συναδέλφους/ισσες που προσλήφθηκαν ή αποσπάστηκαν για να υπηρετήσουν στον Νομό μας κατά τη φετινή σχολική χρονιά 2023-24 την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 21:00 στο ZAZA Café, στη νότια παραλία Καστοριάς

 

Με δεδομένη τη σπουδαιότητα του θέματος της εισήγησης, και ότι το θέμα της εισήγησης του Καθηγητή, κ. Γεώργιου Τσιάκαλου αφορά όλους τους/τις εκπαιδευτικούς ευελπιστούμε στην ενεργητική συμμετοχή και παρουσία όλων σας.

 

Όσον αφορά την Αιμοδοσία απευθύνουμε πρόσκληση-έκκληση σε όλους τους/τις συναδέλφους/ισσες, να στηρίξουν και να ενισχύσουν με τη συμμετοχή τους την Τράπεζα αίματος του συλλόγου. Καλούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν, είτε δίνοντας αίμα, είτε βοηθώντας στην «κάλυψη» της απουσίας των αιμοδοτών, ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα στη λειτουργία των σχολείων. Με τη  βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

 

Τέλος, για τη βραδιά ποτού είναι μια ευκαιρία να βρεθούμε, να γνωρίσουμε νέους/ες συναδέλφους/ισσες και θα είναι μεγάλη χαρά για εμάς να σας έχουμε όλους/ες κοντά μας, παλιούς/ες και νέους/ες συναδέλφους/ισσες και να σας ευχηθούμε καλή & δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη!!!

You May Also Like

Υπογράφτηκε η ΚΥΑ που ορίζει τις λεπτομέρειες του ειδικού τιμολογίου. Θ. Καρυπίδης: «Οι πράξεις μας μιλούν από μόνες τους»

Υπογράφτηκε η ΚΥΑ που ορίζει τις λεπτομέρειες του ειδικού τιμολογίου. Θ. Καρυπίδης:…

Η εφαρμογή για την Καστοριά ανανεώθηκε. Μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν

Κατεβάστε την νέα έκδοση 1.4.2 του Οδηγού Καστοριάς με επιπλέον Κατηγορίες

Συνελήφθη στην Φλώρινα 54χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης

Συνελήφθη στην Φλώρινα 54χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης

GRAND OPENING: Άνοιξε τις πύλες του το 3rd Fur Shopping Festival. Οι πρώτες δηλώσεις του Ιωάννη Κορεντσίδη

GRAND OPENING: Άνοιξε τις πύλες του το  3rd Fur Shopping Festival. Οι…

Αύριο Τρίτη 17/10, συνεδριάζει με 45 θέματα το Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς

Αύριο Τρίτη 17/10, συνεδριάζει με 45 θέματα  το Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς

Σύσκεψη στο Επιμελητήριο Καστοριάς για τη διευρεύνηση του θέματος  «Πάσχα στην Βυζαντινή Καστοριά 2020»

Σύσκεψη στο Επιμελητήριο Καστοριάς για τη διευρεύνηση του θέματος  «Πάσχα στην Βυζαντινή…

Η κοπή της πίτας για το Νέο Έτος από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Καστοριάς

Η κοπή της πίτας για το Νέο Έτος από το Σύλλογο Εθελοντών…

Μαρία Σπυράκη προς Αντιπρόεδρους Κομισιόν Τίμερμανς και Ντομπρόφσκι: «Οι κάτοικοι της Δυτικής Μακεδονίας περιμένουν τις απαντήσεις σας, για αντικατάσταση της αγωνίας τους με βιώσιμες δουλειές που θα τους δίνουν μια δίκαιη προοπτική»

Μαρία Σπυράκη προς Αντιπρόεδρους Κομισιόν Τίμερμανς και Ντομπρόφσκι: «Οι κάτοικοι της Δυτικής…

Έως τις 31 Αυγούστου οι εγγραφές για τον Α βρεφικό σταθμό του Δήμου Καστοριάς

Έως τις 31 Αυγούστου οι εγγραφές για τον Α βρεφικό σταθμό του…