Συνάντηση με τον πρόεδρο Νίκο Αρμουτάκη και μέλη του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού πραγματοποίησαν χθες οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον πολίτη» Ανδρομάχη Αζέμη, Αθανάσιος Αντωνίου, Αναστασία Λιάπη και Ζήσης Τόλκος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, τα μέλη του συνδυασμού ενημερώθηκαν για την τρέχουσα κατάσταση στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού, με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων να εκφράζει την ικανοποίησή του για την ενεργειακή αναβάθμιση του σχολείου και να θέτει τους στόχους και τους προβληματισμούς του για τη νέα σχολική χρονιά.

Παράλληλα οι υποψήφιες Βάγια Βλαχάδη, Χριστίνα Μπάκα, Αμαλία Μπατζόλη και Κατερίνα Σιδοπούλου συναντήθηκαν με τη διευθύντρια Κωνσταντίνα Φιλιάδου και μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Νηπιαγωγείου Άργους Ορεστικού, καθώς και με τη διευθύντρια του Νηπιαγωγείου Αμπελοκήπων Παναγιώτα Δημητρούδη και μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, συζητώντας διάφορα θέματα που αφορούν τη λειτουργία του σχολείου ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

You May Also Like

Εικόνες από την εκδρομή του Λαογραφικού Συλλόγου Γυναικών Τοιχιού

Στο Παλαμήδι, Ύδρα, Σπέτσες, Μηκήνες, Επίδαυρο και Ναύπλιο ο Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Τοιχιού!

Τα καπάκια μπορεί να τελείωσαν, η αλληλεγγύη όμως δεν στερεύει ποτέ

Την προηγούμενη εβδομάδα η Πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας…

Δ. Άργους Ορεστικού: Δράση προώθησης της εργασίας από το Κέντρο Κοινότητας

Δ. Άργους Ορεστικού: Δράση προώθησης της εργασίας από το Κέντρο Κοινότητας

Ανακοίνωση περί οστών στον Άγιο Νικόλαο του Ρέζα

Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς

Αντιπεριφέρεια Ενέργειας, Υποδομών και Περιβάλλοντος: Η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την εκμετάλλευση της μαρμαροφόρου περιοχής Τρανοβάλτου Κοζάνης

  Αντιπεριφέρεια Ενέργειας, Υποδομών και Περιβάλλοντος: Η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την…

Ευγνωμοσύνη και ευχαριστίες της Ένωσης Στρατιωτικών Καστοριάς προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό

Ευγνωμοσύνη και  ευχαριστίες της Ένωσης Στρατιωτικών  Καστοριάς προς το ιατρικό και νοσηλευτικό…

Εκδρομή των ΚΑΠΗ του Δήμου Καστοριάς στα Γιάννενα και στον Αχέροντα ποταμό

Το Νομικό  Πρόσωπο  Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης,  Παιδείας και Αθλητισμού Δήμου Καστοριάς ανακοινώνει…

Σύλλογος Τυφλών Δυτικής Μακεδονίας: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση «Η δύναμη της θέλησης: Αναπηρία και bullying»

Σύλλογος Τυφλών Δυτικής Μακεδονίας: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση «Η δύναμη της…