Ψήφο εμπιστοσύνης στις προγραμματικές δηλώσεις της δεύτερης κυβερνητικής θητείας της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη έδωσε η βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου κατά τη σχετική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 8 Ιουλίου 2023, στη Βουλή.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης, που προηγήθηκε της ονομαστικής ψηφοφορίας, η Μαρία Αντωνίου έκανε την πρώτη τοποθέτησή της για την τρέχουσα κοινοβουλευτική περίοδο.

Όπως σημείωσε μεταξύ άλλων, η βουλευτής Ν.Δ. Καστοριάς, «η νέα τετραετία ξεκινάει με υπευθυνότητα και αισιοδοξία. Με σκληρή δουλειά και στόχο τα μετρήσιμα αποτελέσματα. Είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε σταθερά, τολμηρά, μπροστά στον δρόμο της προόδου και της ευημερίας με γνώμονα τους στρατηγικούς μας στόχους και με ορίζοντα το 2027. Διαθέτουμε έναν συνεκτικό oδικό χάρτη για το μέλλον της πατρίδας. Για την Ελλάδα που μας αξίζει! Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε συστηματικά και με αποτελεσματικότητα επιτυγχάνοντας μια βιώσιμη ανάπτυξη που θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής όλων των συμπολιτών μας. Για να κάνουμε εκείνα τα απαραίτητα άλματα για να γίνει η πατρίδα μας μία πραγματικά ευρωπαϊκή χώρα σε όλα. Για να γίνει μια “Ισχυρή Ελλάδα”».

You May Also Like

Σύλληψη ενός αλλοδαπού στην Καστοριά για κατοχή αδασμολόγητου καπνού

Την Παρασκευή (17-06-2016) το πρωί στην Καστοριά, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και…

Ξεκάθαρη θέση από τον Βουλευτή Καστοριάς Ζήση Τζηκαλάγια για τα Φωτοβολταϊκά πάρκα Κωσταραζίου

  Ξεκάθαρη θέση από τον Βουλευτή Καστοριάς Ζήση Τζηκαλάγια  για τα Φωτοβολταϊκά…

Περισσότερα από 400 παιδιά, φιλοξένησαν οι κατασκηνώσεις της τοπικής Εκκλησίας στο Βογατσικό

Με τη βοήθεια του Θεού και με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου…

Μαρία Αντωνίου: «Δεν έχουμε ξεκάθαρες απαντήσεις!»

Τις αμφιβολίες της για τις εξαγγελίες του Υπουργού εξέφρασε η Βουλευτής της…

Δωρεά της Ομάδας Μητρικού Θηλασμού & Μητρότητας Καστοριάς προς τη Δομή “Βοήθειας Στο Σπίτι”

Δωρεά της Ομάδας Μητρικού Θηλασμού & Μητρότητας Καστοριάς προς τη Δομή “Βοήθειας…

Ενημερωτική ημερίδα του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Καστοριάς (Δηλώσεις Ομιλητών)

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας

Μαθήματα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στο 2ο Γυμνάσιο Καστοριάς

Στο 2ο Γυμνάσιο Καστοριάς  κατά το τρέχον σχολικό έτος 2015-2016 θα λειτουργήσει…

ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ: Στην κυκλοφορία δόθηκε, σήμερα, η σύνδεση της οδού Διοικητηρίου

ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ: Στην κυκλοφορία δόθηκε, σήμερα, η σύνδεση της οδού Διοικητηρίου