Χαρτογράφηση προβολής (Projection mapping) ονομάζεται η δράση που υλοποιεί η Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τον Δήμο Φλώρινας στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου στις 20:30 στο κτίριο Γούναρη στη Φλώρινα.

Καλλιτέχνες που ασχολούνται με τη δημιουργία οπτικοακουστικού υλικού υψηλής ποιότητας όπως βίντεο, δισδιάστατα και τρισδιάστατα animation, ειδικά σχεδιασμένα για την προβολή, αναδεικνύουν την αρχιτεκτονική και συνδέουν τα ιστορικά κτήρια και τους χώρους προβολής με τις ιστορικές αναφορές για τις προγενέστερες χρήσεις τους, την ιστορία της πόλης και τις προσωπικότητες που έχουν εργαστεί και ζήσει στη πόλη όπως ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο θέαμα στο δημόσιο χώρο της πόλης.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Μακεδονία» με τη συγχρηματοδότηση Ελλάδας και Ευρωπαϊκής Ένωσης.

You May Also Like

Στο επίκεντρο της 4ης συνεδρίασης της Επιτροπής Παρακολούθησης το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020

Στο επίκεντρο της 4ης συνεδρίασης της Επιτροπής Παρακολούθησης το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής…

Υπογράφεται η σύμβαση για την ανέγερση της Πανεπιστημιούπολης Δυτικής Μακεδονίας

Την προσεχή Παρασκευή ( 19/8 ) υπογράφεται μεταξύ του αναδόχου και της…

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών (επιπέδου Μάστερ) με έδρα την πόλη της Καστοριάς : “Τεχνολογίες Διαχείρισης και Αξιοποίησης Ενεργειακών Πόρων”

Το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας πρόκειται να παρουσιάσει το…

Η αξία της ανακύκλωσης στο Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας

Στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας «Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου» πραγματοποιήθηκε…

Διοργάνωση: «Ερευνητικό Δίκτυο για το έργο του Θόδωρου Αγγελόπουλου»

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας:Διοργάνωση: «Ερευνητικό Δίκτυο για το έργο του Θόδωρου Αγγελόπουλου»

Ολοκλήρωση του Εκπαιδευτικού προγράμματος, με τίτλο «Κατάρτιση-Συμβουλευτική και καθοδήγηση για την επιχειρηματικότητα και την κυκλική ανάπτυξη στον τουρισμό.

Κατάρτιση -Συμβουλευτική και καθοδήγηση για την επιχειρηματικότητα και την κυκλική ανάπτυξη στον τουρισμό, διάρκειας 80 ωρών.

Φλώρινα: Προφυλακιστέος ο 35χρονος που φέρεται να κακοποιούσε την κόρη του

Φλώρινα: Προφυλακιστέος ο 35χρονος που φέρεται να κακοποιούσε την κόρη του