Πιλότος σε πτήση της Ryanair αναγκάστηκε να γυρίσει το αεροπλάνο πίσω καθώς μία ενοχλητικοί επιβάτες άρχισαν να κάνουν ναρκωτικά, να τσακώνονται και να παρενοχλούν τους υπόλοιπους.

Σύμφωνα με τη New York Post όλα έγιναν στην πτήση της Ryanair από το Λονδίνο με προορισμό το Μαρόκο και ενώ είχε ολοκληρώσει μόλις μία ώρα πτήσης όταν μια ομάδα επιβατών άρχισε να ξεφεύγει. Άρχισαν να κάνουν χρήση ουσιών, να τσακώνονται μεταξύ τους και με τους γύρω τους.

Μην μπορώντας να καταλαγιάσει τους ατίθασους άνδρες, το πλήρωμα αναγκάστηκε να κάνει αναστροφή και να επιστρέψει στο αεροδρόμιο Στάνστεντ, αφήνοντας τους επιβάτες τρομαγμένους και μπερδεμένους.

«Ήταν πολύ χαοτικό», δήλωσε ένας 25χρονος επιβάτης, όπως γράφει σε άρθρο της η New York Post. «Όλοι φρίκαραν και αναρωτιόντουσαν τι συνέβαινε. Τέσσερις ένοπλοι αστυνομικοί επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο και «όργωσαν» το εσωτερικό για να κατασχέσουν τις παράνομες ουσίες.

Από τη μεριά της η Ryanair διαβόητη για τις άτακτες πτήσεις της, δήλωσε ότι το πλήρωμά της έκανε την αναστροφή και κάλεσε σε αστυνομική βοήθεια αφού έχασε τον έλεγχο της μικρής ομάδας επιβατών.

https://www.ethnos.gr/

You May Also Like

Τέλος στη θερινή ώρα! Τι ψήφισε το Ευρωκοινοβούλιο;

Τέλος στη θερινή ώρα! Τι ψήφισε το Ευρωκοινοβούλιο;

Τρομερή ανακάλυψη στο Κουρδιστάν! Ερευνητές βρήκαν πέτρινο αντικείμενο με επιγραφή που αναφέρεται σε “διάδοχο” του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Τρομερή ανακάλυψη στο Κουρδιστάν! Ερευνητές βρήκαν πέτρινο αντικείμενο με επιγραφή που αναφέρεται…

Ποιος ήταν ο θρυλικός σχεδιαστής Roberto Cavalli που «έφυγε» από τη ζωή γράφοντας ιστορία στη μόδα

Η αγάπη του για τα επιδεικτικά animal prints τον έκανε αγαπημένο πρόσωπο για χρόνια

ΟΑΕΔ: Λήγει στο τέλος Μαρτίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τη ρύθμιση οφειλών δικαιούχων εργατικής κατοικίας στους οικισμούς του πρώην ΟΕΚ

ΟΑΕΔ: Λήγει στο τέλος Μαρτίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τη ρύθμιση…

Γαλλία: 450 θύματα σεξουαλικής βίας αναγνωρίστηκαν στους κόλπους της Καθολικής Εκκλησίας – Το 85% ανήλικα

Γαλλία: 450 θύματα σεξουαλικής βίας αναγνωρίστηκαν στους κόλπους της Καθολικής Εκκλησίας –…

Τραγωδία στο Περού: Κεραυνός χτύπησε ξεναγό και πέθανε

Τραυματίστηκαν και έξι Γάλλοι τουρίστες

Ψηφίστηκε ο “Κώδικας Μετανάστευσης”

Ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου με τίτλο “Κώδικας Μετανάστευσης”.

Εμβόλιο για κορονοϊό δοκιμάστηκε με επιτυχία σε πειραματόζωα

Εμβόλιο για κορονοϊό δοκιμάστηκε με επιτυχία σε πειραματόζωα

Έκανε την τύχη του: Ερασιτέχνης χρυσοθήρας βρήκε βράχο χρυσού 160.000 δολαρίων

«Όταν βρέθηκε στα χέρια μου, μου έπεσε το σαγόνι. Ήταν απλά απίστευτο εύρημα που συμβαίνει μια φορά στη ζωή σου»