Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει μία σειρά συναντήσεων με σκοπό την επικοινωνία μεταξύ ανθρώπων που μοιράζονται το ίδιο πάθος, για την ενίσχυση της καινοτομίας και του επιχειρείν. Ο Ανοιχτός Καφές, είναι στην ουσία μία συνάντηση συζητήσεων και ιδεών με σκοπό να ενημερώσει και να ωθήσει τα άτομα με αυξημένο το αίσθημα της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας, να δημιουργήσουν την δική τους επιχείρηση ή να εργαστούν στους τομείς της τεχνολογίας.

 

Το επόμενο βήμα, με καινοτομία για τη Δυτική Μακεδονία

 

Οι εποικοδομητικές συζητήσεις του Ανοιχτού Καφέ θα πραγματοποιηθούν, για πρώτη φορά, σε Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Καστοριά, Φλώρινα και Γρεβενά. Πιο συγκεκριμένα, θα αποτελούνται από μία σειρά ανταλλαγής ιδεών, με την παρουσία κορυφαίων Startups.

 

Στόχος των συναντήσεων που θα ακολουθήσουν, είναι να ενημερώσουν, να εμπνεύσουν και να παρουσιάσουν τα πάντα για τις Startup εταιρείες και τις νέες ευκαιρίες που προσφέρουν, σε μία πρώιμη επιχειρηματικά περιοχή. Η απολιγνιτοποίηση σε συνδυασμό με τις αναδυόμενες ανάγκες της αγοράς, καθιστούν όλο και περισσότερους ανθρώπους στην περιοχή αναγκαίο να αναζητήσουν νέους τομείς εργασίας.

 

Οι συναντήσεις θα είναι ανοιχτές σε όλους και η συμμετοχή θα είναι δωρεάν.

 

Έτσι λοιπόν,

 

1ος Ανοιχτός Καφές

 

Καινοτομία, Τεχνολογία, Startups και Νέες Επιχειρηματικές Ευκαιρίες.

 

Ο πρώτος Ανοιχτός Καφές είναι γεγονός! Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει την πρώτη συνάντηση ιδεών! Σκοπός της είναι να ενημερώσει και να ωθήσει τα άτομα με αυξημένο το αίσθημα της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας, να δημιουργήσουν την δική τους επιχείρηση ή να εργαστούν στους τομείς της τεχνολογίας.

 

Θέλετε να μάθετε τα πάντα για τις Startup εταιρείες και τις νέες τεχνολογικές ευκαιρίες που προσφέρουν, σε μία πρώιμη επιχειρηματικά περιοχή; Στην συνάντηση, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες 3 κορυφαίων Startup εταιρειών της Δυτικής Μακεδονίας.

 

  1. Keyvoto
  2. ΑΦΟΙ ΠΙΤΕΝΗ ΑΒΕΕ
  3. INNORA I.K.E.

 

Μην χάσεις την ευκαιρία!

 

Δευτέρα 17 Ιουλίου στις 18:00, στο καφέ Le Roi, Ειρήνης 2-8, Κοζάνη.

 

Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Μετάβασης, Πράσινου Μετασχηματισμού, Ηλεκτρονικής

Διακυβέρνησης και Καινοτομίας, Στέργιος Κιάνας.

You May Also Like

Πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία επιτυχόντων ιδιωτών ως ειδικοί φρουροί, οι οποίοι θα στελεχώσουν το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας καλωσορίζει τους νέους συναδέρφους και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία.

Στις Πρέσπες ο Νίκος Χαρδαλιάς – Η δασοπροστασία στο επίκεντρο

Στις Πρέσπες ο Νίκος Χαρδαλιάς – Η δασοπροστασία στο επίκεντρο

Θ. Καράογλου: «Η Κυβέρνηση δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την Πτολεμαΐδα»

Θ. Καράογλου: «Η Κυβέρνηση δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την Πτολεμαΐδα»

Η κατάσταση του οδικού δικτύου στην Π. Δυτικής Μακεδονίας (Τελευταία ενημέρωση 09:00)

Ανακοινώνεται η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ανά Διεύθυνση…

56η Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

3 θέματα της Π.Ε. Καστοριάς στην ατζέντα της συνεδρίασης

Ευρεία σύσκεψη για τις ζημιές των αγροτικών προϊόντων με πρωτοβουλία της Μαρίας Αντωνίου

Kαι σε συνεργασία με τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Θωμά Μάνο

Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για την Αναβάθμιση των Εγκαταστάσεων του Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 10.000.000 €

Η Μαρία Αντωνίου σε Δενδροχώρι, Ιεροπηγή, Αγία Κυριακή και Οινόη

Νέος κύκλος περιοδειών για την υποψήφια βουλευτή