Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023 στο χώρο του River Party η εκδήλωση με τίτλο “Ποδήλατο και Φύση” στο Πλαίσιο του Φεστιβάλ Γράμμου.
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Καστοριάς “620” για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αποδεχόμενος την πρόσκληση συμμετοχής στο συγκεκριμένο Φεστιβάλ, συνάντησε τους μικρούς ποδηλάτες σε μια εκδήλωση γεμάτη, δημιουργία, χαμόγελα και εκπλήξεις. Αφού πήραν τα παιδιά το νούμερό τους από την γραμματεία πέρασαν με τα ποδήλατά τους από μία ειδική διαδρομή. Μετά τον τερματισμό τους τα παιδιά ζωγράφισαν πάνω στην θεματική μας ενότητα “Ποδήλατο και Φύση”, έφτιαξαν παζλ με τα σήματα της τροχαίας και στο τέλος της εκδήλωσης έγιναν κληρώσεις δώρων για τους μικρούς ποδηλάτες.
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Καστοριάς ‘’620’’, προσπαθώντας να αναδείξει το Ποδήλατο και τα οφέλη του, ξεκινάει μια σειρά δράσεων απευθυνόμενος στα παιδιά. Με παρουσιάσεις, εκπαιδευτικές δραστηριότητες, παιχνίδια και ζωγραφική θα προσπαθήσουμε να αποκτήσει το ποδήλατο την θέση του στη ζωή των παιδιών και παράλληλα να δημιουργήσουμε μια αλλαγή στην νοοτροπία και κουλτούρα της ασφαλούς οδήγησης και βιώσιμης μετακίνησης.
Ευχαριστούμε τον Δήμο Νεστορίου, τον Κεραμάρη Αργύρη για την πρόσκληση και την βοήθεια στην προετοιμασία. Ευχαριστούμε τον χορηγό μας, την εταιρεία HJC (Ποδηλατικά κράνη – Colori Posto Αθήνα) για την χορήγηση παιδικού κράνους για τις δραστηριότητές μας. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τα παιδιά και τους γονείς για την συμμετοχή τους.
Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, φρίσμπι και κείμενο που λέει "G ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 22River Party DEPANA ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ AESLLEUED"
Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα και παιδί
Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, σκούτερ και ποδήλατο
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, ποδήλατο και σκούτερ
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, παιδί, σκούτερ, μοτοσικλέτα και ποδήλατο
Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα, δίκυκλο ανώμαλου δρόμου, μοτοσικλέτα και κείμενο
You May Also Like

Επιτραπέζια Αντισφαίριση: Δυο μετάλλια για τους αθλητές του Α.Σ.Μ. Καστοριάς ¨Ο Κένταυρος¨ στο Διεθνές Τουρνουά της Φλώρινας

Το Σαββατοκύριακο 2-3 Ιουλίου 2016 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το 2ο Διεθνές…

Ο δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης μίλησε στην ΕΡΤ3 για τα Ραγκουτσάρια

Ραγκουτσάρια 2024: Η μεγάλη γιορτή της Καστοριάς – Ο Γιάννης Κορεντσίδης στην…

Ο συγγραφέας Χρήστος Τούβε μίλησε για το ”Γίνε η επιλογή σου΄΄(φωτογραφίες)

”Ευχαριστούμε τον Χρήστο Τούβε για την ενδιαφέρουσα τοποθέτηση των προσωπικών επιλογών μας και όλες τις φίλες του Συλλόγου που μας τίμησαν με την παρουσία τους.”

Ε.Π.Σ. Καστοριάς: Με στόχο να συνεχίσουν το αήττητο…

Συνέχεια στο αήττητό τους για 5η συνεχόμενη αγωνιστική από την έναρξη του…

Ο Καστοριανός πρωταθλητής Ελλάδος αλπικού σκι, Ιωάννης Πρώιος στο EURO Channel

Ο Καστοριανός πρωταθλητής Ελλάδος αλπικού σκι, Ιωάννης Πρώιος στο EURO Channel

Πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός της 48ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς

Στη 48η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς συμμετέχουν 85 εκθέτες από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ουγγαρία, τη Γερμανία, την Κροατία, τη Φιλανδία, ενώ αναμένονται δεκάδες εμπορικοί επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Το ταμπλό 3ου Proteas Wannabe Player Tennis Tournament:

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη ( 18/5 ) η Κλήρωση του Ταμπλό για το…