Run Greece Καστοριά: Δίνουμε ραντεβού στις 15 Μαΐου για τη μεγαλύτερου γιορτή του μαζικού αθλητισμού

Κάλεσμα στους πολίτες να συμμετέχουν στην μεγάλη γιορτή της Καστοριάς, πραγματοποίησαν σήμερα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν, ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Run Greece Καστοριά, Θανάσης Ράπτης, και η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πρόνοιας και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Καστοριάς, Χρυσούλα Φιλίππου.
👉 «Πρόκειται για ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, μία μεγάλη γιορτή για την πόλη μας στην οποία θα πρέπει όλοι να δώσουμε ενεργά το «παρών». Ο Δήμος Καστοριάς υποστηρίζει και φέτος το Run Greece με την ευχή η διεξαγωγή να έχει απόλυτη επιτυχία», τόνισε η κ. Φιλίππου.
📍«Αφιερώνουμε τους φετινούς αγώνες στη μνήμη όλων εκείνων που έφυγαν πρόωρα από τη ζωή εξαιτίας της πανδημίας και τους οποίους δεν καταφέραμε να αποχαιρετίσουμε. Μεταξύ αυτών, και άνθρωποι που έδωσαν πολλά στον αθλητισμό και στη συγκεκριμένη διοργάνωση που αναδεικνύει την ελληνική περιφέρεια» σημείωσε ο κ. Ράπτης και πρόσθεσε: «Η γιορτή του Run Greece θα επανέλθει, ίσως όχι στο μέγεθος που ήταν, αλλά πρέπει όλοι να αγκαλιάσουμε και πάλι τον θεσμό για να γίνει η επανεκκίνησή του με τις καλύτερες προοπτικές».
✅Οι αγώνες πόλης αφορούν στον Ημιμαραθώνιο 21.100 μέτρων, δρόμο 10 χιλιομέτρων και 5 χιλιομέτρων και δρόμο 1.000 μέτρων για μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων, ενώ, όπως τόνισε ο κ. Ράπτης, ήδη οι εγγραφές των συμμετεχόντων είναι σε πολύ καλό επίπεδο.
✅ Τους αγώνες διοργανώνει ο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ και ο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας με την υποστήριξη της Αντιπεριφέρειας και του Δήμου Καστοριάς.
☎️ Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση https://www.run-greece.gr/…/regis…/registration-kastoria, ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας και στο τηλέφωνο 2467023555.
You May Also Like

Τραγωδία με τροχαίο στην Ιόνια Οδό: Νεκρό ζευγάρι μπροστά τα μάτια του δεκάχρονου παιδιού τους

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Ιόνια Οδό, κοντά στα διόδια Τερόβου στο ρεύμα…

Νίκος Παρούσης: Ο ήρωας πιλότος που θυσιάστηκε για να σώσει εκατοντάδες παιδιά από βέβαιο θάνατο

Table of Contents Hide Έντρομοι είδαν το ΜιράζΑνέφερε βλάβη στο πηδάλιο«Πάνω από…

Τοξικά απορρίμματα στις αχανείς χωματερές της Αφρικής

Αφού πέσει η νύχτα και οι δρόμοι της αγοράς Καριακού στο Νταρ…

Πυρκαγιά σε αγροτική περιοχή κοντά στην Κορησό

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε χωρίς να γνωρίζει ακόμη κανείς τα αίτιά της την…

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από την ΠΔΜ – Τμήμα Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Π.Ε. Καστοριάς που αφορούν, κοπή κλαδιών, χόρτων και καθαρισμό βλάστησης

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το ανθρώπινο…

Νέα κινητοποίηση τη νύχτα για την αρκούδα με τα μικρά της

Η αρκούδα με τα τρία αρκουδάκια επανεμφανίστηκε τη νύχτα στη Λεωφόρο των…

Εργαστήριο Παραδοσιακής Δόμησης στα Κορέστεια Καστορίας

Πρόσκληση Συμμετοχής ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΑ ΚΟΡΕΣΤΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ…