Στις Βρυξέλλες, όπου βρίσκεται η Βουλευτής Καστοριάς, Μαρία Αντωνίου, έπειτα από πρόσκληση της Ευρωβουλευτού, κ. Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων εργασίας με τους Έλληνες Ευρωβουλευτές και υψηλόβαθμα στελέχη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

 

Στο επίκεντρο των συναντήσεων κυριάρχησαν όλα τα υψίστης σημασίας ζητήματα που αφορούν στην Καστοριά, τα οποία επηρεάζουν άμεσα την καθημερινότητα των συμπολιτών μου και ταυτόχρονα διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην ενίσχυση της εξωστρέφειας και την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας.

 

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στην αναγκαιότητα λήψης μέτρων στήριξης των επιχειρήσεων του κλάδου της γούνας, που πλήττονται από τις διεθνείς κυρώσεις, οι οποίες έχουν επιβληθεί λόγω του πολέμου της Ρωσίας στην Ουκρανία, καθώς και τις επιπτώσεις της απολιγνιτοποίησης στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.

 

Σε δήλωσή της, η Μαρία Αντωνίου αναφέρει ότι “ως Βουλευτής Καστοριάς, μιας ακριτικής περιοχής όπου η γεωγραφική της θέση καθορίζει καταλυτικά τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της, υλοποιώ τη δέσμευσή μου προς τους συμπολίτες μου για την προώθηση όλων αυτών των θεμάτων στην ατζέντα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με στόχο την καλύτερη και αποτελεσματικότερη διευθέτησή τους”.

You May Also Like

Εφαρμογή Προγράμματος Επιτήρησης του Πυρετού του Δυτικού Νείλου στα ιπποειδή και τα άγρια πτηνά

Εφαρμογή Προγράμματος Επιτήρησης του Πυρετού του Δυτικού Νείλου στα ιπποειδή και τα…

Με λαμπρότητα οι Εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης σε Ζούζουλη και Επταχώρι Καστοριάς

Πρόκειται για εκδηλώσεις που πραγματοποιεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Π.Ε. Καστοριάς

“Το μόνον της λύπης εξάλειπτρον”/Του Σεβ. Μητροπολίτου Καστορίας Σεραφείμ, Υπερτίμου και Εξάρχου Άνω Μακεδονίας

“Το μόνον της λύπης εξάλειπτρον”/Του Σεβ. Μητροπολίτου Καστορίας Σεραφείμ, Υπερτίμου και Εξάρχου…

Η Ένωση Επαγγελματιών Λογιστών Φοροτεχνικών Οικονομολόγων Νομού Καστοριάς, διοργανώνει σεμινάριο στο Ενυδρείο Καστοριάς.

Η Ένωση Επαγγελματιών Λογιστών Φοροτεχνικών Οικονομολόγων Νομού Καστοριάς, διοργανώνει σεμινάριο στο Ενυδρείο Καστοριάς.

Αποτελέσματα μικροβιολογικών αναλύσεων πόσιμου νερού

Αποτελέσματα μικροβιολογικών αναλύσεων πόσιμου νερού  Καστοριάς

Το εξωκκλήσι τού Αγίου Σπυρίδωνος στο Μαυροχώρι Καστοριάς και οι εντός του αγιογραφίες τού αείμνηστου δασκάλου Παναγιώτη Βουΐτση

Το εξωκκλήσι τού Αγίου Σπυρίδωνος στο Μαυροχώρι Καστοριάς και οι εντός του…