Συνεχείς είναι οι βραβεύσεις που αποσπά το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών σε διάφορους διαγωνισμούς που συμμετέχει. Μόνο το 2023 έλαβε μέρος σε έξι διαγωνιστικές διαδικασίες και έλαβε συνολικά δεκαοκτώ βραβεία! Τα βραβεία αυτά αφορούν, είτε το Μουσείο συνολικά, είτε τις δραστηριότητές του, όπως το Κυνήγι Τρούφας στα Μετέωρα, είτε τα προϊόντα μανιταριών που διαθέτει. Εξ αυτών ένα είναι PLATINUM, δέκα GOLD, πέντε SILVER και δύο BRONZE.

Το γεγονός δε, ότι στα εννέα χρόνια της λειτουργίας του έχει λάβει συνολικά εξήντα τέσσερα βραβεία, το καθιστά ίσως το πιο πολυβραβευμένο μουσείο της Ελλάδας.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου, ότι παρά το ότι ξεκίνησε τη λειτουργία του μέσα στην οικονομική κρίση, παρά το ότι πρόκειται για ένα περιφερειακό μουσείο, η επισκεψιμότητά του συνεχώς αυξάνεται και οι δραστηριότητές του ελκύουν επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Το διαδίκτυο δε, είναι στην προκειμένη περίπτωση, αδιάψευστος κριτής, αφού η συντριπτική πλειοψηφία των κριτικών από τους επισκέπτες του είναι εξαιρετικές.

Όπως δε χαρακτηριστικά δηλώνει ο Διευθυντής του Μουσείου, κος Νίκος Πάλλας, «Οι βραβεύσεις αυτές, αυξάνουν τις ευθύνες μας για προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών, οι οποίες ταυτόχρονα εμπλουτίζουν το τοπικό τουριστικό προϊόν και αναδεικνύουν τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα».

 

You May Also Like

Εκδόθηκε η απόφαση Λιβανού για εφαρμογή του νόμου για τις αθέμιτες πρακτικές- Ποια προϊόντα θα πληρώνονται σε 30 και ποια σε 60 ημέρες

Εκδόθηκε η απόφαση Λιβανού για εφαρμογή του νόμου για τις αθέμιτες πρακτικές-…

Ώρα αποφάσεων για τα κοιτάσματα της Κρήτης

Το θέμα είναι από κάθε άποψη αρκετά ευαίσθητο, οι αποφάσεις δεν πρόκειται να ληφθούν σε επίπεδο υπουργού!

Η απάντηση ενός μαθητή στην ερώτηση «Τι σημαίνει να είσαι Έλληνας» που έγινε θέμα συζήτησης

Η απάντηση ενός μαθητή στο ερώτημα «Τι σημαίνει να είσαι Έλληνας»

Κλιματική κρίση: Τα ρεκόρ υψηλών θερμοκρασιών στην Ευρώπη δεν άγγιξαν την Ελλάδα

Το 2022 ήταν το πιο ξηρό έτος που έχει καταγραφεί ποτέ στην Ευρώπη σύμφωνα με την έκθεση της υπηρεσίας Copernicus για το κλίμα. Πώς και γιατί διαφοροποιήθηκε η Ελλάδα από άλλες χώρες

Σκουροχώρι: Έπεσε ή τον έριξαν; – «Θρίλερ» με 58χρονο που βρέθηκε νεκρός σε κανάλι

Table of Contents Hide Σκουροχώρι: Έπεσε ή τον έριξαν; – «Θρίλερ» με…

Υπουργείο Εσωτερικών: 9 ερωτήσεις-απαντήσεις στο νομοσχέδιο για τις αλλαγές των διοικήσεων

Aλλαγές στον τρόπο επιλογής διοικήσεων των φορέων του δημοσίου

Έως 31 Ιουλίου η αποκλειστική προθεσμία για το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων

Για την εγγραφή στο μητρώο αναγνωρισμένων αθλητικών σωματείων

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Η αδερφή της Ρούλας χαρακτήρισε «αηδίες» τις φήμες πως έκανε παρέα με τη Μουρτζούκου

Φήμη που κυκλοφόρησε πως έκανε παρέα με την Ειρήνη Μουρτζούκου, πρωταγωνίστρια της υπόθεσης των νεκρών παιδιών στην Αμαλιάδα

Οίκος ανοχής στη Θεσσαλονίκη κατέγραφε με κάμερα τους πελάτες

Οίκος ανοχής λειτουργούσε παράνομα στη Θεσσαλονίκη και κατέγραφε με κάμερα τους πελάτες

Στις 17 Οκτωβρίου το… «φεγγάρι του κυνηγού»

Συγκεκριμένα, στις 17 του μήνα, η πανσέληνος θα κάνει την εμφάνισή της χαρίζοντας μια μοναδική λάμψη στον ουρανό.