Σοκ και αποτροπιασμός: Κακοποίησαν μέχρι θανάτου χάσκι στην Αράχωβα – «Το ζώο ήξερε τον δράστη»
Χάσκι (Pixabay)
Χάσκι (Pixabay)

 

Μια απάνθρωπη εγκληματική πράξη διέπραξαν άγνωστοι ή άγνωστος στην Αράχωβα, κακοποιώντας μέχρι θανάτου έναν σκύλο χάσκι. Οι λεπτομέρειες της πράξης του προκαλούν φρίκη, καθώς σύμφωνα με το Mega, το σκυλάκι βιάστηκε με αιχμηρό αντικείμενο και κατέληξε στην αυλή σπιτιού αιμόφυρτο. 

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής, όταν ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ, επέστρεψε στο σπίτι του και άφησε για λίγο το σκυλί του να βγει έξω στην αυλή, καθώς ήθελε να πάει βόλτα.

Ενώ το περίμενε να επιστρέψει, το σκυλάκι δεν εμφανίστηκε ποτέ, με την οικογένεια να το αναζητεί μέχρι τα ξημερώματα στους δρόμους.

Τελικά, το βράδυ της Δευτέρας ενημέρωσαν τον ιδιοκτήτη του χάσκι πως το ζώο εντοπίστηκε σχεδόν ημιλιπόθυμο και βαριά κακοποιημένο. Ο Όλιβερ έφερε χτυπήματα στο κεφάλι, είχε τα πλευρά του σπασμένα και είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά με αιχμηρό αντικείμενο.

 

Το καημένο σκυλάκι, εντοπίστηκε και με δεμένο το στόμα. Τα τραύματα του Όλιβερ ήταν βαριά και δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, ενώ ο/οι δράστης/ες αυτής της αποτρόπαιας πράξης αναζητούνται.

«Ήξερε τους δράστες»

 

Μιλώντας στο Mega, η Μάρθα Πουλτίδου, επικεφαλής Πανελλήνιας Ομάδας για την κακοποίηση των ζώων ανέφερε: «Είμαστε στο ψάξιμο. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε να περάσει έτσι αυτό. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι περαστικός αυτός που το έκανε, το ζώο δεν υπάρχει περίπτωση να ακολουθήσει έναν άγνωστο άνθρωπο. Ήξερε τους δράστες».

Σημειώνεται πως τα περιστατικά κακοποίησης ζώων στην Αράχωβα πληθαίνουν και πριν από περίπου ένα μήνα ένα γατάκι είχε βρεθεί σε σακούλα σκουπιδιών, σε κάδο.

https://www.ethnos.gr/

You May Also Like

Κοινωφελής εργασία ΟΑΕΔ: Πότε θα γίνει η πληρωμή των 30.333 εργαζομένων;

Κοινωφελής εργασία ΟΑΕΔ: Πότε θα γίνει η πληρωμή των 30.333 εργαζομένων;

Debate: Σε κλίμα ακραίας πόλωσης Τσίπρας και Μεϊμαράκης

Σκληρή μάχη με στόχο να πείσουν τους αναποφάσιστους έδωσαν ο πρόεδρος του…

«ΒΟΜΒΑ» για το ελαιόλαδο: «Θα εκτοξευτεί η τιμή του» Διαβάστε περισσότερα: «ΒΟΜΒΑ» για το ελαιόλαδο: «Θα εκτοξευτεί η τιμή του»

Την εκτίμηση πως θα εκτοξευθεί φέτος η τιμή του ελαιόλαδου από τα 11-16 ευρώ το λίτρο

ΚΕΑ: Τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου η πολυαναμενόμενη πληρωμή!

ΚΕΑ: Τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου η πολυαναμενόμενη πληρωμή!

Οικία Παύλου Μελά: Ανακαινίσθηκε ένα μνημείο της σύγχρονης Ιστορίας (εικόνες)

Οικία Παύλου Μελά: Ανακαινίσθηκε ένα μνημείο της σύγχρονης Ιστορίας (εικόνες)

Οι Τούρκοι φοιτητές καλούν σε «οικονομικό μποϊκοτάζ»

Οι φοιτητές αποφάσισαν να κάνουν ένα βήμα παραπέρα, χρησιμοποιώντας την καταναλωτική τους δύναμη ως μέσο πίεσης

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για ΑΣΕΠ και προσλήψεις, καβγάς στη Βουλή για τους μετακλητούς

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για ΑΣΕΠ και προσλήψεις, καβγάς στη Βουλή για τους…

Γιατί η «Εβδομάδα των Βαΐων» ονομάζεται και «βουβή» ή «κουφή»;

H έκτη και τελευταία εβδομάδα της Μεγάλης Σαρακοστής ονομάζεται «Εβδομάδα των Βαΐων».