«Τον βίασε δύο φορές», λέει στο newsit.gr η μητέρα του 7χρονου αγοριού στη Φλώρινα, που σύμφωνα με τις καταγγελίες, φέρεται να έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον 14χρονο ξάδερφό του.
Η απίστευτη υπόθεση τις τελευταίες ώρες συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Φλώρινας, ενώ οι κάτοικοι του χωριού, όπου διαμένουν δράστης και θύμα της φερόμενης σεξουαλικής κακοποίησης προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ της φρικιαστικής είδησης.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε η  οικογένεια του 7χρονου παιδιού, όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2024.  Τότε, φέρεται να είναι η πρώτη φορά που ο 14χρονος με τη χρήση βίας ασέλγησε στον μικρότερο ξάδερφό του.
Από όσα έχουν μεταφερθεί στους αστυνομικούς, παρόμοια πράξη σημειώθηκε και το πρώτο πενθήμερο του 2025.

«Το κακό που έγινε το αντιλήφθηκε πρώτα η γειτόνισσα. Ο ξάδερφός του το έκανε δύο φορές. Η πρώτη ήταν το καλοκαίρι κι η άλλη πιο πρόσφατα. Το παιδί δεν είπε τίποτα, αλλά μόλις το μάθαμε, πήγαμε στην αστυνομία και κάναμε καταγγελία» λέει στο newsit.gr η μητέρα του 7χρονου και συνεχίζοντας, συμπληρώνει: «Στη συνέχεια, πήγαμε να εξετάσει το παιδί ο ιατροδικαστής. Το παιδί ήταν λίγο πιο ανοιχτό στη νονά του. Εκεί τα είπε πιο εύκολα. Δεν ξέρουμε εάν το έβαλε κάποιος άλλος να το κάνει».

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες του 7χρονου, όλα συνέβησαν στο μέσα στο σπίτι του και συγκεκριμένα στο δωμάτιο του, ενώ ο δράστης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.
Μάλιστα, το θύμα θα εξεταστεί από ιατροδικαστή, ενώ η κατάθεση του ανήλικου έγινε παρουσία πραγματογνώμονα – ψυχολόγου.
Ωστόσο, το παιδί δεν θέλει να μιλήσει στους γονείς για ό,τι του συνέβη, με τον πατέρα του να λέει στο LIVE NEWS πως δεν θέλουν να τον πιέσουν.
«Όλα έγιναν πριν από μία εβδομάδα. Τότε μας το είπε η γειτόνισσα. Το πήγε η σύζυγος στον ιατροδικαστή και μας είπαν ότι βιάστηκε. Είναι ανιψιός μου, από τον αδελφό μου. Είχε χτυπήσει τη μάνα μου πέρσι, την γιαγιά του δηλαδή. Τώρα να δούμε τι θα αποφασίσει η δικαιοσύνη. Δεν έχω δει το παιδί ακόμα είναι στη νονά του. Είναι ταραγμένος».

Πηγή: Newsit

You May Also Like

Ο Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Τοιχιού έκοψε Βασιλόπιτα

Ο Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Τοιχιού έκοψε Βασιλόπιτα

Γιώργος Αμανατίδης: Ενημέρωση για την συνάντηση με τον κ. Κασαπίδη

” Στη συνάντηση μου παραδόθηκε πίνακας έργων αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων/Έδρα, παρουσία της Διεύθυνσης και στελεχών της υπόψη Υπηρεσίας.”

Κόλαφος η επικεφαλής του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα, αναφορικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και τα πρόστιμα

Οι χώρες που επιβάλλουν υποχρεωτικότητα εμβολιασμού στον αγώνα κατά του Covid-19 πρέπει…

Το κορίτσι με το μπαλόνι: Η ιδιαίτερη ιστορία του πίνακα του Banksy

To πρώτο έργο τέχνης που δημιουργήθηκε ζωντανά σε δημοπρασία καθώς τεμαχίστηκε από…

Άνοιγμα σχολείων: Plan B και Plan C σε περίπτωση που αυξηθούν τα κρούσματα

Ανοίγουν τα σχολεία στις 13 Σεπτεμβρίου – Αναμένονται υπουργικές αποφάσεις

Οδηγίες για την Προστασία από τον καύσωνα

Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Ευρεία σύσκεψη για την αντιπυρική περίοδο υπό τον Υ.ΕΘ.Α., Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, και τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά

Ευρεία σύσκεψη για την αντιπυρική περίοδο υπό τον Υ.ΕΘ.Α., Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, και…

Ο Καραταγλίδης Μπάμπης στην εκδήλωση δικτύωσης της Ειδικής Υπηρεσίας Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης, στην Κοζάνη

”Στην Κοζάνη στην εκδήλωση δικτύωσης της Ειδικής Υπηρεσίας Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης”

Μακροχρόνια άνεργοι: Η ανακοίνωση Μητσοτάκη για τα 400 ευρώ και τα προγράμματα κατάρτισης

Μακροχρόνια άνεργοι: Η ανακοίνωση Μητσοτάκη για τα 400 ευρώ και τα προγράμματα…

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην 85η Δ.Ε.Θ – Πόλος έλξης το περίπτερο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην 85η Δ.Ε.Θ…