Στην νέα ταινία του Michael Bay η χρονιά είναι 2024, ο ιός έχει μεταλλαχθεί σε… covid-23 και η καραντίνα χωρίζει δύο ερωτευμένους νέους.

Μόλις δόθηκε στην δημοσιότητα μία πρώτη ματιά στο «Songbird», ένα ρομαντικό θρίλερ που λαμβάνει χώρα στην… πανδημία του (εξελιγμένου) κορονοϊού.

Η νέα ταινία του Μάικλ Μπέι (Transformers) με σκηνοθέτη τον Άνταμ Μέισον έχει ήδη εξασφαλίσει την συμμετοχή της Ντέμι Μουρ, του Μπράντλει Γουίτφορντ (Get Out) και του Κρεγκ Ρόμπινσον (The Office).

Το Songbird θα λαμβάνει χώρα στις ΗΠΑ του 2024, όπου ο κορονοϊός είναι τώρα γνωστός ως «Covid-23» και τα ποσοστά θνησιμότητας αγγίζουν το 50%. Ο κόσμος μας είναι ακόμα σε καραντίνα, ενώ οι «μολυσμένοι» Αμερικανοί αναγκάζονται να φύγουν από τα σπίτια τους και να ζήσουν σε στρατόπεδα που βρίσκονται σε καραντίνα.

Σε αυτό το πλαίσιο γνωρίζονται ο Nico και η Σάρα, το πρωταγωνιστικό ζευγάρι. Ο Νίκο, που υποδύεται ο KJ Apa (Riverdale), είναι ένας κούριερ που έχει ανοσία στην ασθένεια και ερωτεύεται την Σάρα (Σοφία Κάρσον), που όμως δεν μπορεί να επισκεφτεί λόγω των αυστηρών μέτρων καραντίνας.

Ο Μέισον, μιλώντας στο Entertainment Weekly, δήλωσε ότι παρά το δυστοπικό περιβάλλον, η ταινία είναι τελικά ένα ρομαντικό δράμα. «Είναι ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα, τους οποίους χωρίζουν μόνο μία πόρτα και ο ιός» είπε χαρακτηριστικά.

Το «Songbird» είναι η πρώτη ταινία που πραγματεύεται τον κορονοϊό με τέτοιο τρόπο, και παράλληλα η πρώτη ταινία που γυρίστηκε στο Λος Άντζελες κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Η παραγωγή ξεκίνησε στις 8 Ιουλίου, ενώ το συνεργείο ήταν χωρισμένο σε τρείς ζώνες, κάτι που κατέστησε δυνατό να γυριστεί η ταινία μέσα σε μόλις 17 μέρες.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει η ταινία στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Μία πρώτη ματιά στην ταινία:

You May Also Like

Η πορεία της πανδημίας στην Π.Ε. Κοζάνης

Η πορεία της πανδημίας στην Π.Ε. Κοζάνης

ΕΟΔΥ: 10 κρούσματα στην Καστοριά – 32 στην Κοζάνη – 19 στην Φλώρινα – 18 στα Γρεβενά

ΕΟΔΥ: 10 κρούσματα στην Καστοριά – 32 στην Κοζάνη – 19 στην…

AstraZeneca: Τι περιγράφει 38χρονος που έκανε το εμβόλιο – Οι εκτιμήσεις των ειδικών

Ο Αλέξανδρος Μεταξάκης, 15 ημέρες μετά τον εμβολιασμό του με το σκεύασμα της AstraZeneca εκδήλωσε το σύνδρομο των θρομβώσεων

Κορονοϊός: Διασωληνώθηκε 27χρονη γιατρός στη Λάρισα

Κορονοϊός: Διασωληνώθηκε 27χρονη γιατρός στη Λάρισα

Εμβόλιο Pfizer: Το Ισραήλ ξεκινά να χορηγεί τρίτη δόση σε ενήλικες

Εμβόλιο Pfizer: Το Ισραήλ ξεκινά να χορηγεί τρίτη δόση σε ενήλικες

Γιατί το pcr test μπορεί να δείχνει θετικό μετά την πέμπτη μέρα

Γιατί το pcr test μπορεί να δείχνει θετικό μετά την πέμπτη μέρα

Η εκτόξευση των κρουσμάτων ξανά κλείνει τη διασκέδαση; Τα 2 νέα μέτρα για τον χειμώνα που έπεσαν στο τραπέζι

Μετά την κατάργηση των “κόκκινων περιοχών” η επιτροπή υγείας εξετάζει να θέσει…